Elvire van Vlijmen in een notendop

In Eefje praat met dieren spreekt Eefje middels korte dialoogverhalen met diverse dieren die haar een nieuwe manier van denken laten zien, die zo past bij de nieuwe tijd en het naderende 2012 tijdperk. Het boek is zeer geschikt om voor te lezen maar kan ook dienen als opstap om in gesprek te komen met kinderen over onderwerpen zoals bijvoorbeeld: stress, discriminatie, ouderdom, geboorte, zachtheid, liefde, bio-industrie, aura´s en toverdenken. Geschreven voor kinderen vanaf ca. 6 jaar.

http://www.charish.org/index.php?act=viewProd&productId=832&ccSID=64e7fb6fb73e2a1216e3da5bd6986db1

In Eefje praat met de natuur, stelt Eefje zich open voor alles in de natuur en ze krijgt hierdoor nieuwe inzichten. Zo ontdekt ze dat iedereen een andere mening mag hebben, dat mensen angstige herinneringen verstoppen, dat je best nee mag zeggen. Ook leert ze dat tegenstellingen nodig zijn, en dat wat iemand anders van jou vindt, alleen iets van hem/haar zelf zegt. En verder leert ze over mooie begrippen zoals verdraagzaamheid, mildheid, vrijheid en eenheid. Geschreven voor kinderen vanaf ca. 7 jaar.

http://www.charish.org/index.php?act=viewProd&productId=21142&ccSID=64e7fb6fb73e2a1216e3da5bd6986db1

Eefje en Mono de eenhoorn.

Mono is een eenhoorn, die Eefje ’s nachts ophaalt om kinderen uit de hele wereld te leren hun problemen op te lossen door anders te denken.

Eefje praat met kinderen over vorige levens, aura’s, God, de dood, engelen, karma. En ook over angst, oorlog, slim zijn, mishandeling, scheiding en nog veel meer moeilijke levenservaringen.

Dit boekje is geschreven voor nieuwsgierige kinderen die graag nadenken over buitengewone onderwerpen en voor kinderen die antwoorden zoeken op hun levensvragen.

Geschreven voor kinderen vanaf ca. 9 jaar.

http://www.charish.org/index.php?act=viewProd&productId=21512

Voor deze eerste 3 delen is lesmateriaal gemaakt en kan gratis worden bijbesteld. Er zijn al meerdere therapeuten en leraren die deze verhalen gebruiken voor hun groep kinderen.

Eefje, kind uit het licht.

Overdag is Eefje gewoon bij haar eigen gezin, maar ’s nachts in haar dromen, wordt ze wakker in de kleurentuinen van koningin Sofia.

Daar leert ze een heleboel van de wijsheid van haar ‘moeder uit het heelal’. Ze krijgt lessen over liefde en zelfkennis. Als haar broertje sterft, leert ze dat de dood niet echt be­staat.

Op een eenvoudige manier wordt uitgelegd wat de bedoeling is van ons leven hier op aarde.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: naastenliefde, niet oordelen, vriendschap, delen, scheppend denken, aura’s, chakra’s, helderziendheid, dromen, zelfkennis, oorzaak en gevolg, sterven/overgaan, oneindigheid, mediteren en ontspanningsoefeningen.

God/Allah/Brahma/Jahwe is als universele liefdesenergie beschreven.

Geschreven voor kinderen vanaf ca. 10 jaar.

http://www.charish.org/index.php?act=viewProd&productId=21833

Over een poosje zullen ook deze twee titels worden uitgegeven:

Eefje op de nieuwe planeet

Dit is de opvolger van “Eefje, kind uit het licht”.

Tijdens een immense storm, aardbevingen en overstromingen worden alle mensen van de aarde opgehaald en naar een nieuwe planeet gebracht. Deze planeet bestaat uit sprookjesachtige kleurentuinen. In deze tuinen leren de mensen verschillende levenslessen; vertrouwen, niet oordelen, invoelen en liefhebben.

Ook leren ze er dat de dood niet bestaat, omdat het licht in de mens onvernietigbaar en eeuwig is.

De lezer wordt uitgenodigd te twijfelen of deze fantasie werkelijkheid is, óf dat deze werkelijkheid fantastisch is. Of is het misschien tóch een droom?

Geschreven voor kinderen vanaf ca.11 jaar.

Het nieuwe denken van A tot Zijn

Dit boek is de opvolger van Eefje op de nieuwe planeet. Alle mensen zijn weer terug op aarde en ze zijn de innerlijke lessen die ze op de nieuwe planeet leerden weer snel vergeten. Eefje krijgt met behulp van automatisch schrift nieuwe lessen door van koningin Sofia. Deze 26 lessen worden in een groepje van 5 tieners besproken. Deze lessen gaan onder andere over: projectie, materialisme, communicatie, angsten, meditatie, chakra’s, overtuigingen, reïncarnatie. Kortom over de innerlijke ontwikkeling van de mens. Dit boek reikt een nieuwe manier van denken aan, waardoor je gaat realiseren dat je de vrijheid hebt om bewust te worden. Gaandeweg kun je gaan ontdekken dat het leven met al zijn relaties een prachtige gelegenheid vormt om volmaakte liefde te leren kennen en te Zijn.

Geschreven voor kinderen van 14 tot 114.

Met dank aan Elivere van Vlijmen

Lees ook:Vierde spirituele kinderboek Elvire van Vlijmen “Eefje kind uit het licht.”
Lees ook:Monniken moeten lippenstift laten staan
Lees ook:Gaan we verhuizen naar Mars?
Lees ook:Mogelijk nieuwe planeet ontdekt…
Lees ook:Yogadocente Lena slingert baby’s rond…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>