Leestip: De droomgids

De droomgids

Boekomschrijving:
De droomgids is een uitgebreide gids van de universele symbolen en thema’s die in onze dromen verschijnen. In dit overzichtelijke, prachtig geïllustreerde boek kun je specifieke droombeelden gemakkelijk en snel opzoeken om hun oorsprong en betekenis te leren kennen en hun persoonlijke boodschap te begrijpen.
Dit boek bevat ook informatie over de geschiedenis en tradities van droomanalyses en een handleiding voor interpretatietechnieken, zodat we contact kunnen krijgen met onze innerlijke wijsheid en kunnen groeien op spiritueel, emotioneel en intuïtief niveau.

Nieuw deel in de handzaam kleine en rijk geillustreerde esoteriegidsen van deze uitgever over onder andere astrologie, handlijnkunde, engelen en kristallen. Dit deel gaat over het fenomeen dromen, met als ondertitel ‘de complete gids met meer dan 300 droomsymbolen’. Wie ook maar iets weet van droomuitleg, weet dat dit misleidend is daar de dromer in wezen de beste uitlegger van zijn droomsymbolen is (zoals ze in het boek zelf ook stellen).
Dat neemt niet weg dat deze breed informatief aangelegde gids met zijn gecondenseerde, maar toegankelijke stijl voor een brede leesgroep een aangename wegwijzer kan zijn. Thema’s die aan de orde komen zijn onder meer het inleidende ‘waarom we dromen’, gevolgd door onder meer interpretaties, het lichaam, mensen in uw leven, universele droomervaringen, natuurverschijnselen, flora en spirituele verbanden.

De Britse auteur is een internationaal bekende droomtherapeute, die haar met Engelse verwijzingen doorspekt betoog kruidt met droomervaringen van cursisten en per lemma verbanden ervan met het persoonlijke leven aanbiedt. Door de thematisch rangschikking van de droomsymbolen wordt snel opzoeken bemoeilijkt. Met bibliografie en register.

Auteur: Brenda Mallon
Ondertitel: de complete gids met meer dan 300 droomsymbolen
Aantal pagina’s: 399
Druk: 1e
ISBN: 9789059206441
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Uitgave: datum oktober 2009

Over de auteur:
Brenda Mallon is een therapeute met een enorme ervaring. Duizenden hebben haar workshops creatieve visualisatie en persoonlijke ontwikkeling gevolgd. Haar boeken zijn dan ook een weerspiegeling hiervan.
Eerder schreef ze boeken over dromen, counselling en positief denken.
In Creatief visualiseren met kleur worden deze feiten gecombineerd en ga je een totaal andere, veel uitgebreider, en bijna ongelimiteerd scala van mogelijkheden in jezelf ontdekken, mede door de eenvoudige en doeltreffende oefeningen die van invloed kunnen zijn op de rest van je leven!

Bron: Generation-Phoenix

Lees ook:De Biblos-serie van Willem Glaudemans…
Lees ook:Wat betekenen je buitengewone droomervaringen?
Lees ook:Zie je droom als een cadeautje
Lees ook:‘Lucide nachten’; een praktische boek om helder te leren dromen…
Lees ook:Dromen zijn onze persoonlijke adviseurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>