Ex-neuroloog Jansen Steur van het MST ontkent dat hij jarenlang foutieve diagnoses heeft gesteld.

Ex-neuroloog Jansen Steur van het MST ontkent dat hij jarenlang foutieve diagnoses heeft gesteld. Kijk hier de uitzending terug.

Wel bevestigt de neuroloog, die op dit moment in Duitsland verblijft, dat hij fouten heeft gemaakt in een periode dat hij verslaafd was aan medicijnen en depressief was. Daarvoor is hij behandeld in een Schotse kliniek. De neuroloog vindt dat door de media-aandacht en het onderzoeksrapport van de commissie Lemstra een eenzijdig beeld over hem is ontstaan. Hij wil dat nuanceren in een gesprek met NRC Handelsblad. Verder wil hij niet praten met de pers.

Zijn advocaat reageert woensdagavond voor het eerst op de affaire in het TV-programma ‘In de Wandelgangen’ dat om 21.15 uur wordt uitgezonden.

Bron: TV Oost

Lees ook:TV Oost: Kingma tekende brief over neuroloog Jansen
Lees ook:Omstreden neuroloog (MST) nog spoorloos
Lees ook:Neuroloog MST Jansen Steur ‘praat’ per brief met commissie
Lees ook:Neuroloog J. erkent ‘medische fouten’
Lees ook:Patiƫnten omstreden neuroloog Jansen-Steur gezocht

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ex-neuroloog Jansen Steur van het MST ontkent dat hij jarenlang foutieve diagnoses heeft gesteld.

  1. Roos

    Allereerst wil ik even zeggen dat ik de presentator super vindt. Hij noemt het beestje bij de naam, draait er niet om heen en deelt klappen uit.
    Ze zijn daar in het MST allemaal bezig hun hachje te redden. Vooral geen excuses aanbieden want dat gaat centen kosten, bah! Lekker mensonterend bezig daar! Ik walg ervan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>