Meldpunt Aansprakelijkheid Zorg zoekt gedupeerden (o.a. Jansen/MST)

Het Meldpunt Aansprakelijkheid zorg is een stichting die zich bezig wil gaan houden met gedupeerden uit de zorg. Zowel de Alternatieve sector alsook de Reguliere Sector komt aan bod. 2009 is een jaar gebleken waarin vele excessen aan bod kwamen. De kwestie Millecam is nog steeds niet afgelopen en in het MST heeft zo’n beetje de meeste belabberdste arts ooit zijn kans gehad om bijna 30 jaar lang zijn patienten te beduvelen.

Van de laatste is bekend dat mijn moeder een van die slachtoffers was echter er zijn meerdere artsen geweest die dingen flink hebben verknald bij haar. Allemaal in 1 en hetzelfde ziekenhuis het MST in Enschede. De uitkomsten van het Rapport van de Commissie Lemstra verbaasd ons dan ook allerminst. Vervang de naam Jansen door andere artsen en je geloofd het direkt.

Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je het slachtoffer bent geworden van een Alternatieve arts met rare bizarre methodes. Daarom dan ook deze oproep aan jullie. Meld je klacht aan via mij [email protected] en ik beloof je dat ik me hard ga maken voor je. Samen staan we sterk!

Lees ook:Tweede Kamer wil nader onderzoek affaire Jansen Steur
Lees ook:Neuroloog MST Jansen Steur ‘praat’ per brief met commissie
Lees ook:Stelling van de week, medische missers
Lees ook:Dossiers Jansen-Steur MST zoek! Hoe selectief is een arts of ziekenhuis
Lees ook:Slachtoffers MST Enschede en andere ziekenhuizen gezocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>