Dode bij ‘therapeutische zitting’ (spirituele crises)

Dode bij ‘therapeutische zitting’

Een ‘therapeutische zitting’ in een praktijk voor verslavingstherapie en ‘hulp bij spirituele crises’ in Berlijn is verkeerd afgelopen. Zeker één man kwam om het leven.

Substanties
Elf mensen moesten in een ziekenhuis worden opgenomen met deels zware vergiftigingsverschijnselen. Twee van hen liggen in coma. De slachtoffers zouden nog onbekende substanties ingenomen hebben.

Moord
Een 50-jarige arts is gearresteerd. Hij wordt verdacht van moord. Over de aard van de ‘therapeutische zitting’ zijn nog geen nadere mededelingen gedaan. Een deelnemer van de sessie had op een gegeven moment de brandweer gebeld.

Spirituele crises
Volgens een bord naast de toegangsdeur van zijn praktijk voor psychotherapie, biedt de arts verslavingstherapie en ‘hulp bij spirituele crises’. Een buurman noemde de buurman en zijn gezin ‘een beetje wild’.
© RTL Nieuws.nl

Lees ook:‘Duitse arts gaf patiënten drugscocktail’
Lees ook:Jomanda: ga altijd naar een arts, ze heeft haar fans bedankt!
Lees ook:Kamersessie met Vanessa Dijksterhuis (ZZ): alles draait om de mens achter de vraag.
Lees ook:Wonderen bestaan…
Lees ook:Jomanda niet bij rechtszaak wegens ‘zorgen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>