Samra uit Het Zesde Zintuig timmert goed aan de weg!

Samra uit Het Zesde Zintuig is al  uitgebreid aan bod geweest op het blog. Tijd dus voor een vervolg van deze veelzijdige dame. Immers meedoen aan een programma wil niet zeggen dat er niets meer gebeurd he.

Samra

Samra is erg druk op dit moment. Maar ze heeft toch even de tijd genomen om ons te informeren over haar bezigheden, en dat zijn er veel kan ik je vertellen. Toch lief he….

Ik stelde Samra net als de vorige keer een paar vragen, maar dan vooral vragen over hoe het nu met haar gaat en waar ze mee bezig is. Immers we wisten al dat ze veelzijdig was en hebben kunnen zien dat ze echt goed bezig was op TV.

We willen weten hoe het met haar gaat dus vroeg ik haar dat. Het antwoord is erg enthousiast:

“Los van het feit dat het SUPER gaat met me, ben ik druk bezig om binnenkort (waarschijnlijk deze maand al!) een aantal meditatievonden te gaan organiseren. Een kleine workshop eigenlijk. Aansluitend zullen er avonden komen die de materie Intuïtie gaat behandelen, waarin ik mensen leer wat intuïtie inhoud en hoe deze te gebruiken. Word helemaal leuk!  Ik wil beginnen met de meditatieavonden omdat dit (naar mijn mening) de basis is tot het ontwikkelen van je intuïtie. Kijk maar eens op mijn website www.fani.nl onder het menu Workshops.”

Juist en wat vinden we daar op de site?

Binnenkort zal er een workshop Mediteren gegeven worden door
Samra Filurija.
De tijden, locatie en data zult u binnenkort op deze site kunnen lezen.

Waarom mediteren?

Mediteren wordt steeds populairder, en dat gebeurd niet voor niks! Het is wetenschappelijk bewezen dat mediteren lichamelijke, mentale en spirituele voordelen heeft.

Meditatie kan onze prestaties ondersteunen en onze verborgen talenten en capaciteiten
weer tot bloei laten komen. Nog niet zo lang geleden trokken mensen hun wenkbrouwen al op bij het woord mediteren. Het hocus-pocus en zweferig gehalte was compleet. Gelukkig komen we daar langzaam op terug!

Tegenwoordig leven we in deze drukke maatschappij op de `automatische piloot` en vergeten het NU. Het leven is fantastisch, maar we moeten het wel “zien”. Middels deze workshop wil ik mensen op een leuke, praktische en vooral gezellige manier kennis laten maken met meditatie. Met een aantal korte oefeningen leren we onze zintuigen weer te prikkelen en te ervaren. Dit brengt lichamelijke en geestelijke ontspanning, zelfinzicht en leert je te relativeren. Tevens is mediteren de basis voor het gebruik van onze intuitie.
Aansluitend op deze workshop zullen er nieuwe workshops volgen die dieper ingaan op de materie Intuitie en hoe deze te gebruiken.

Hou de website in de gaten voor de data!

Reken maar dat we dat doen. Maar ala dat is natuurlijk niet alles wat ik wilde weten. Ik vroeg haar wat ze nog meer doet en kreeg dit als antwoord: ”Naast mijn praktijk Fani, ben ik me ook gaan oriënteren op het bedrijfsleven en dat begint al aardig vorm te krijgen. Hierin adviseer ik het bedrijfsleven middels mijn theoretische kennis en intuïtieve gave. Mijn kennis van het bedrijfsleven en mijn gave zijn hierin een ideale combinatie. De nieuwe website is momenteel in de maak en zal binnenkort online zijn.
Dus zoals je ziet, ben ik een aardig bezig bijtje….” (noot Isabel: of we dat niet hadden verwacht  )

“Eneh (jaja, ik blijf maar doorgaan haha) word ik veel gevraagd voor misdaad zaken. Ik kan helaas geen namen noemen, maar ik heb er al aardig wat opzitten. Dit zijn zaken die toch ook al het nieuws gehaald hebben.” Al met al gaat het dus helemaal lekker met Samra.

En nu we het toch hebben over dit soort zaken komt de vraag als vanzelf. Samra doe je nog mee in de nieuwe serie Het Zesde Zintuig?
“De nieuwe serie zal waarschijnlijk begin Maart 2009 worden uitgezonden.  Of ik van de partij ben? We zullen zien he.”

Nou Samra bedankt voor deze update en er zullen er zeker nog meer volgen hoop ik.

Bron: Samra Filurija

Lees ook:Uitnodiging Workshop “Jij en meditatie” van Samra ZZ
Lees ook:Samra uit Het Zesde Zintuigs heeft wat nieuws!
Lees ook:Column, de vermissing van Vincenzo en het Zesde Zintuig
Lees ook:De Hoop van Pandorra: Linda Bolman cursus meditatie
Lees ook:26 maart en 16 april a.s. zaalreading door Samra en Margreet van Zanten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>