Vanessa uit het Zesde Zintuig is druk bezig!

Net als we bij Samra hebben gezien is ook Vanessa druk bezig met cursussen. De dames doen het goed. Vanessa stuurde me een nieuwsbrief waar alles op een rij staat waar ze zich mee bezig houdt. Het gaat goed met haar, ze is lekker druk bezig en geniet vooral van het helpen van mensen. En binnenkort verteld ze ons wat ze allemaal aan het doen is.

Vanessa Dijksterhuis

En die nieuwsbrief kun je hier terugvinden!

-NIEUW- Cursus: Spiritualiteit in jezelf ontwaken

In 2008 heb ik ervaren dat er veel behoefte is naar spiritualiteit tastbaar maken. Natuurlijk kan ik met mijn gave daarin faciliteren, maar wat nog mooier zou zijn is dat je dit zelf ook doet. Naar aanleiding van verschillende bijzondere ontmoetingen groeide bij mij het idee om een cursus te ontwikkelen die precies daaraan werkt: het ontwaken van spiritualiteit in jezelf. Het doel van de cursus is dat je de balans tussen het ‘denken’ en het ‘voelen’ ervaart.

De cursus bevat o.a. de volgende elementen:

 Theoretische achtergronden van ‘spiritueel denken en voelen’
 Doelen stellen en van het proces er naar toe leren
(de weg er naartoe is net zo belangrijk)
 Leren herkennen van je intuïtie en herkennen van ruis
 Aura’s voelen, zien en interpreteren
 Invoelen van gevoelens en emoties bij anderen zodat je op je eigen gevoel
 durft te vertrouwen
 Loslaten en oplossen van negatieve creaties/ niet helpende overtuigingen
 Magnetisch zijn voor wat je wilt
 Meditatie, visualisatie en chakra’s in balans brengen
 Affirmeren
 Omgaan met gevoeligheid en omkaderen van overprikkelbaarheid

De eerste cursusdag start op zaterdag 14 maart 2009
Er is ruimte voor maximaal 6 personen zodat ik voldoende aandacht kan geven aan elk individu. Omdat we met een kleinere groep werken is er zeker ook sprake van een zekere groepsdynamiek. Groepen ontstaan niet zonder reden, vaak hebben ze eenzelfde overlappend thema of doel. Dit kunnen we in ons voordeel doen uitkomen. In principe is de cursus elke 2 weken gedurende 5 bijeenkomsten. Indien er een extra week nodig is, doen we dit in overleg. Mochten er problemen zijn in de data, kunnen we hier gezamenlijk uit komen door het passend te maken voor iedereen.

Aanmelden kan via e-mail, telefoon of de website. De prijs voor de gehele cursus is € 550,-. Klik hier als je er nog meer over wilt lezen.

Huiszuivering
Het staat niet op de website, maar ik doe ook huiszuiveringen. Hoe het in zijn werk gaat is als volgt: ik kom naar het betreffende huis toe en communiceer daar met wat er ook aanwezig is. Op het moment dat de entiteit, geest of wat dan ook kiest zal ik het met de eigenaar overleggen wat ik allemaal voel of doorkrijg. Ik probeer duidelijk te krijgen wat het doel is van de aanwezigheid en zuiver vervolgens het huis. Ik zie het niet zozeer als reinigen of wegsturen, maar als een mogelijkheid bieden aan verloren zielen om verder te gaan. Ik help ze naar het licht.

Kinderen
Dankzij mijn Pabo achtergrond ben ik in staat op het niveau van kinderen te gaan zitten. Ervaring met verschillende ouders lieten mij zien, dat inzicht in spiritualiteit een rol kan spelen in de relatie met hun kinderen. Inmiddels heb ik meerdere kinderen in de leeftijd van 4 maanden tot 9 jaar geholpen met uiteenlopende vragen. Kinderen zijn nu een vast onderdeel van wat ik doe. Mocht je een kind hebben waarvan je denkt dat het hulp nodig heeft op spiritueel vlak; wil je zelf meer helderheid over wat je kind voelt of meemaakt of andere vragen omtrent je kind: neem dan gerust contact met mij op en ik voel wat ik voor jullie kan doen.

-NIEUW- Bedrijfscoach met Benefits
Sinds kort ben ik gestart met bedrijven in mijn dienstenpakket op te nemen. De behoefte naar verdieping in het bedrijfsleven is enorm gegroeid de laatste tijd. Dankzij mij gecombineerde achtergrond (paragnost, Economie en Pabo) bewijs ik mijn kwaliteit als een coach die verder kan kijken in een individu en/of organisatie. Daarmee kan ik waarde creëren op meerdere vlakken. Mocht je behoefte of interesse hebben in mij als coach met iets extra’s, of iemand kennen die dit heeft neem gerust contact met mij op.

Avatar
 Club Wellness biedt de Avatar cursus aan. Deze worden begeleidt door mijn echtgenoot Tjerk, wie daarin alle opleidingen heeft doorlopen. Op de website kunt u er meer over lezen.
Voor meer informatie worden er regelmatig informatieavonden georganiseerd. Kosten hiervoor bedragen € 5,- p.p.
 Je kunt je aanmelden via mij of Tjerk (06 219 03 474).

Bron: Vanessa Dijksterhuis

Lees ook:Zesde Zintuig, de eerste ronde bijna voorbij, Vanessa Dijksterhuis?
Lees ook:Paranormaliteit staat spiritualiteit in de weg
Lees ook:Vanessa uit Het Zesde Zintuig
Lees ook:Leestip: “Heel (para)normaal” door Vanessa Dijksterhuis!!
Lees ook:Spiritualiteit blog: “Spiritualiteit is zelfontwikkeling”

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vanessa uit het Zesde Zintuig is druk bezig!

 1. André de Hooge

  Ik sla geen aflevering over!! Steengoed!! Zelf ook mee bezig!!!

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @André de Hooge, Zesde Zintuig steengoed? Ik hoop niet dat ik je teveel teleurstel met het nieuwe stuk. Sorry :(

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>