Dagblad Tubantia:”Emoties bij reading medium Anita” (Enschede)

TV Oost kent het programma “Willies Wereld”. Willie Oosterhuis, beter bekent als de man achter de Mega Piraten Festijnen geeft elke maandag 100 euro weg aan iemand. Gisteren 16 maart ging hij langs bij Medium Anita in Enschede, met 100 euro zodat zijn aan mensen die het niet kunnen betalen een gratis reading zouden geven. Ze nam de 100 euro aan, vertelde vaak gratis readingen te geven EN kocht voor de 100 euro rozen voor mensen die in een Hospice verblijven. Toch mooi.

Wij hebben Medium Anita gezien bij SBS 6 bij de jaarvoorspellingen waarin ook Liesbeth van Dijk te zien was. Toen konden we haar zien zitten achter een tafel met een Maria Beeld, bloemen, foto’s enz enz.

Anita biedt troost zo kunnen we lezen in Dagblad Tubantia:

“Medium Anita doet een reading in Go Planet Parc. Foto: Annina Romita (15 maart 2009)

ENSCHEDE – Een paar honderd mensen hebben zaterdagavond de eerste grote reading van medium Anita bijgewoond op vermaakboulevaard Go Planet in Enschede. Anita heeft, zegt ze, contact met overledenen. Een groot deel van de bezoekers had een foto meegenomen in de hoop een bericht te krijgen van gene zijde. Bij elke foto die het Enschedese medium uitzocht riep ze de bezitter ervan naar voren. Daarbij liepen emotie soms even hoog op en vloeiden er tranen. ”

Er is nog een groot stuk verschenen in de krant met een verslag over de “hearing” waar het erg druk was zo kon ik op TV zien. Anita is best bijzonder, erg geliefd bij de mensen vooral in haar buurt. Tis een schat van een mens, klopt helemaal. Ze rijd rond in een kleine auto waar op staat “Medium Anita” …… en dat vind ik minder, voordat ik mijn fiets onderplak met stikkers medium Isabel moet er toch echt heel wat gebeuren hoor. Maar ala… wie ben ik he.

Ze heeft iets, dat trekt de mensen ook aan, vooral haar persoonlijkheid doet dit. En wie weet ligt het vooral aan mij maar de stukjes in Willies Wereld vond ik niet bijzonder uitmuntend goed. Zo was er een reading met een meisje waarbij ze duidelijk een paar keer moest zeggen: ssst niets meer zeggen, het meisje kon het niet laten in haar enthousiasme dus wat je hoorde van Anita was door het meisje al gezegd. Jammer, je kon het echte werk niet goed zien. Enschede is echter wel trots op Anita, en ik moet er maar eens langs denk ik. Tis wel leuk dat iemand in de buurt zonder Hans Dekker gewoon volle zalen trekt of niet dan.

Bron: Dagblad Tubantia

Lees ook:Anita het medium uit Enschede in ‘Man bijt Hond’
Lees ook:Gewoon Anita, medium Anita uit Enschede aan het werk
Lees ook:Win een priv√©reading bij Anita voor Paraview Enschede…
Lees ook:Sensing Murder, deel 2 RTL 4 kijktip!
Lees ook:Waarom een dokter of psycholoog bezoeken als je bij een medium terecht kan

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Dagblad Tubantia:”Emoties bij reading medium Anita” (Enschede)

 1. Karin

  Waarom niet, Isabel…. op je fiets en dan ook zo’n reclamebord om… voor en achter: ‘Medium Isabel … voor reiki en andere levensvragen!’
  Ik zie het al helemaal voor me….:)

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Karin, fiets is te klein, krijg het bord er niet op :)

   Maar tis een lief mens die Anita, en dat mag best gezegd worden.

     /   Reply  / 
 2. Karin

  Nee, je moet zelf dat bord omdoen, wel zo dat je nog kunt fietsen, dus moet niet te lang zijn. En op je spatborden een smal sticker…. zo zie ik het helemaal voor me. Of je vraagt aan mensen of ze met zo’n bord willen lopen, voor een gratis behandeling…of is dat dan weer onethisch?

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Karin, vast wel, zal kritiek op komen denk ik………

     /   Reply  / 
 3. ariadne

  Ik vind mediums van deze leeftijd altijd wel iets hebben. Ze stralen iets moederlijks uit en moeders weten veel, toch? Ik lach me rot, een auto als reclame voor je mediumschap. Als wij dat zouden doen zouden we uit de buurt verbannen worden en met pek en veren over de kling geduwd worden, ha, ha.
  En dat de locatie van optreden, om je te bescheuren. Dat kleine mensje op die enorme boulevard; ik vind het te gek. Voor de lol zou ik haar wel eens aan het werk willen zien.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @ariadne, het zag er super uit moet ik je bekennen, 3 uur lang bezig met de mensen. En reken maar dat ze het druk heeft hier.

     /   Reply  / 
 4. Jaap van den Bold

  @Isabel. En dan een engeltje op je schouder. Die heb je dan wel nodig met zo’n bord en het staat nog lief ook! Hihi.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Jaap van den Bold, die andere ja, een het bord ander de engel. Maar het zag er wel grappig uit moet ik je bekennen en af en toe zie ik haar rijden in dat autootje.

   Ze biedt de mensen die bij haar komen een hoop aan, karakter en persoonlijkheid zijn bijzonder. Ik vergeef haar het autootje :)

     /   Reply  / 
 5. anita

  heeeeeeeeee wat lief van je om me hier neer te zetten moet er wel om lachen hoor dat van mijn autootje
  ben er gek mee en het is inderdaad jammer dat het meisje in haar enthousiasme te veel vertelde
  en nee hoor ben niet verbannen uit mijn wijk
  heb ook ontzetten veel plezier in die avond gehad en ben echt vn plan om herhaling te gaan doen
  als mensen glimlachen bij me ben ik ook blij en daar doen we het allemaal voor toch

  liefs
  anita

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @anita, ow wat leuk deze reactie, ga je nog even mailen zodat er nog wat op het blog kan komen, tenminste als je dat wilt he :)

     /   Reply  / 
  2. miriam

   hoi anita zou u mij een mail kunnen sturen met daarin u telefoon nummer dan kan ik kontakt met u opnemen,voor een afspraak samen met mijn schoonzus gr miriam

     /   Reply  / 
 6. ariadne

  @Anita, vooral doorgaan! Je bent een verademing in paraland!
  ook veel liefs.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @ariadne, dit is mooi he, echt geweldig, ik hoop dat ik haar voor het blog een paar vragen mag stellen……

     /   Reply  / 
 7. ariadne

  @Isabel, tuurlijk lukt dat en het lijkt me leuk haar visie op bepaalde zaken te horen. Het is toch een andere invalshoek.

    /   Reply  / 
 8. ariadne

  Ik vind dit eigenlijk zo leuk, dat ik er wel een ritje naar Enschede voor overheb.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>