Moeder praat met geest Jade Goody

Moeder praat met geest Jade Goody

AMSTERDAM -  Na een twee uur durende séance met een medium weet Jade Goody’s moeder Jackiey dat haar dochter stevig baalt van het losbandige gedrag van haar man Jack Tweed…

Jade Goody

Tv-medium Jayne Wallace vertelde tijdens de sessie aan Jackiey: “Jade zegt dat ze spijt heeft omdat ze niet naar je heeft geluisterd wat Jack betreft. Ze wilde gewoon een prinsesje zijn. Ze houdt nog altijd van hem en weet dat hij van haar hield, maar ze vindt zijn gedrag wanstaltig. Het is niet respectvol naar haar en jou toe.”

Jackiey heeft nu spijt omdat ze haar mening over Jack niet duidelijker tegen Jade heeft geuit toen het nog kon. “Ik heb het te vaak voor hem opgenomen. Maar dat doe ik niet meer. Als hij met allerlei vrouwen naar bed wil, moet hij dat maar lekker doen. Hij is pas 22. Maar ga dan geen interviews geven waarin je de drank de schuld geeft, want dat is onzin. Ik vond het schandalig dat hij drie weken na Jade’s dood al met een andere vrouw in bed lag. De meeste mannen hebben Jade verraden, maar Jack heeft daarmee gewacht tot ze dood was.”

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Jade Goody, de strijd tegen Kanker in beeld
Lees ook:Gigasteen van jade gevonden…
Lees ook:Lekker griezelen met ‘Jack-O-‘Lantern’
Lees ook:Moeder Joran verbreekt stilzwijgen
Lees ook:Reken af met je spijtgevoelens

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Moeder praat met geest Jade Goody

  1. arend

    als het niet zo uitermate treurig zou zijn dat in onze “moderne tijden” nog steeds ontelbare mensen aan deze klinkklare onzin geloven, zou je je eigen dood kunnen lachen.

      /   Reply  / 
  2. arend

    schande dat deze oplichters nog steeds de ruimte krijgen voor hun schandalige praktijken

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>