Kamersessie met Vanessa Dijksterhuis (ZZ): alles draait om de mens achter de vraag.

Kamersessie met Vanessa Dijksterhuis : alles draait om de mens achter de vraag.

Vanessa Dijksterhuis  was ook deelnemer van het  tv programma,  waar haar paranormale vermogens van dichtbij werden bekeken en getest. Ten overstaan van een landelijk publiek toonde zij wat mensen met een zogenaamd zesde zintuig konden toevoegen aan de mysteries rondom een misdaad.

Vanessa specialiseerde zich na het programma verder in het werken met haar gave. Zij ontdekte in haar praktijk, dat haar speciale talent zich vooral liet blijken in het opsporen van innerlijke blokkades bij mensen. Daarnaast legt zij contact met dierbare overledenen en kan zij met behulp van energie rondom voorwerpen, een naam of persoon allerlei andere informatie doorkrijgen.

Tijdens deze kamersessie draait het niet om het bewijzen van haar paranormale vermogens. Het gaat hier om zoveel mogelijk helderheid te krijgen omtrent vragen die bij iemand spelen. Voor aanvang van de sessie is het mogelijk voorwerpen klaar te leggen. Uit deze voorwerpen kan Vanessa geleid door haar gave enkele uitkiezen en lezen. Daarnaast zal Vanessa vertellen hoe zij het ervaart om paranormaal begaafd te zijn en zal zij delen hoe je met een gevoeligheid kunt omgaan terwijl je toch praktisch en nuchter blijft in het dagelijks leven. Omdat Vanessa tijdens de hele sessie sterk verbonden is met haar gave kunnen spontane readings voorkomen bij de mensen uit het publiek. Aan het eind van de kamersessie is het mogelijk afspraken te maken voor een meer uitgebreid en persoonlijk contact.

Bestel hier Uw ticket voor een kamer sessie met Vanessa op 21 november

Bron: Fourth Sense

Lees ook:Vanessa Dijksterhuis in actie, jij komt toch ook?
Lees ook:Leestip: “Heel (para)normaal” door Vanessa Dijksterhuis!!
Lees ook:FourthSence brengt wetenschap en spiritualiteit bij elkaar
Lees ook:Vanessa Dijksterhuis (ZZ) blogt over Phoenix!!
Lees ook:Char Margolis doet Dr Oz versteld staan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kamersessie met Vanessa Dijksterhuis (ZZ): alles draait om de mens achter de vraag.

  1. Rene

    WOW – Just WOW. Awesome !!!
    Wat een knappe dame.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>