Héléna Bouterse geeft spirituele workshops voor goed doel

Suriname heeft vanaf vandaag de kans in contact te komen met spiritueel therapeut Héléna Bouterse. Vier jaar geleden bracht zij voor het laatst een bezoek vanuit Nederland en nu heeft zij met vijftien andere therapeuten een speciaal programma opzet, waarbij de thema’s rust, natuurlijke geneeskunde, innerlijke kracht, genezing en bescherming aan bod komen.

Héléna Bouterse is deskundig op het gebied van aurahealing oftewel energetische geneeskunde. In 1998 richtte zij in Nederland een paranormaal actief bureau op en presenteert zij zichzelf als docente ‘spirituele energitische geneeskunde’. Zij heeft sindsdien therapeuten opgeleid en landen bezocht waar zij gebed en natuur samenvoegt om tot een geneesmethode te komen.

Suriname is voor haar een perfecte omgeving om mensen tot rust te brengen en met de eigen energetici om te gaan, vanwege de vele geneeskrachtige planten dat het bezit. Tijdens de workshops, waar een ieder zich tegen een vrijwillige bijdrage kan opgeven, leert Héléna Bouterse over deze heilzame eigenschappen van planten en staat een gelukkig en evenwichtig leven centraal. De workshops worden gegeven op 23 september op Overbridge, 26 tot en met 28 september op Brownsberg, en 1 oktober in theater Unique. De opbrengst wordt gedoneerd aan een bejaardentehuis in Nickerie.

Bron: Tessa van Stokken, www.dbsuriname.com

Lees ook:Reiki, Open Dag voor je Welzijn in Hilversum 1 november a.s.
Lees ook:Helende Klanken:Open presentatie Soundfulness 8 september bij Zin in Werk te Vught,
Lees ook:Oktober Reiki maand, Reiki festival!
Lees ook:Opleiding als medium…
Lees ook:Planten zijn meer dan alleen decoratie!!!!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>