Oproep slachtoffers zorg, o.a. MST Enschede neuroloog Ernst J.

Stel je ligt in de clinch met een arts, alternatief genezer of een ziekenhuis. Waar kun je dan terecht? Er zijn legio letselbureautjes te vinden die voor geld een hoop doen. Ook zijn er tig van sites met informatie over een specifieke sites. Over Jomanda in de zaak Millecam kunnen we net zoveel versies lezen als maar mogelijk is. Maar je zou er zelf maar mee zitten en dan?

Kun je de schade verhalen? Wat moet je doen? Waar kun je terecht met vragen? Begin maar eens op google en je komt om in de vele sites en een overvloed aan informatie. En als je dan al zover bent om een dossier op te vragen en een brief te sturen dat je de schade wilt verhalen verzand je in tactieken van verzekeraars. Reken maar dit het allemaal heel lastig en moeizaam gaat verlopen.

Op het blog vind je het een en ander terug over neuroloog Ernst J. die binnenkort voor de strafrechter moet komen. Mijn moeder is een van zijn slachtoffers en juist door de zoektocht naar wat je moet doen is er iets ontstaan dat jou misschien kan helpen in jou zaak. Mail voor informatie of je verhaal naar [email protected]. Het is me gelukt in het MST een 2de externe onderzoek af te dwingen en reken maar dat me het gaat lukken met alle andere zaken die mis gaan in Nederland. Samen staan we sterk.

Lees ook:Slachtoffers MST Enschede en andere ziekenhuizen gezocht
Lees ook:Baby overleeft wonder boven wonder het noodweer.
Lees ook:Slachtoffers misbruik Kerk al meer dan 600! er is hulp, meld je hier
Lees ook:Tarotkaart van de dag
Lees ook:Website over ghosthunting in Nederland

26 Reacties // Reageer

26 thoughts on “Oproep slachtoffers zorg, o.a. MST Enschede neuroloog Ernst J.

 1. Ariadne

  Helemaal top Isabel. Ik vind, zoals je weet, wat jullie uit de grond gestapt hebben geweldig. Eindelijk iemand die voor de gewonde mens opkomt.

  Zelf heb ik in de clinch gelegen (en nog) met mijn verzekeringsmij DSW. Zij willen het preparaat dat mij in leven houdt niet vergoeden, want het valt onder alternatief. Aan m’n hoela! Mensen die hetzelfde probleem hebben kunne ncontact opnmen met http://www.kienlegal.nl of [email protected]. Zij doen hetzelfde als Isabel, maar dan sommeren ze verzekeringsmattschappijen wel te vergoeden. En ook gratis.

  Ik hoop dat je deze kleine aanvulling niet erg vind Isabel, maar samen staan we sterker.

    /   Reply  / 
  1. Ariadne

   Sorry voor de taalfouten, m’n toetsenbord is piepklein…..en m’n vingers te dik, ha, ha.

     /   Reply  / 
   1. Roos

    Wel hartstikke modern natuurlijk, zo’n heel klein toetsenbord!:)

      /   Reply  / 
    1. Ariadne

     Wat heet, maar ook voor moderne mensen met moderne kleine vingertjes. Ik zat in de auto met het telefoon/foto/videocamera/internetcomputer etc. etc. en weet ik hoe al die dinge n heten. Leuk speelgoed, maar van mij hoeft het niet. Behoeftes creeen. Alhoewel, toen we onverwacht een megalange file indken was ghet even nu.nl opzoeken op de achterbank en we wisten dat we er nog wel een uurtje zouden staan, ha, ha.
     Maar wanner je veel onderweg bent is het wel handig. Denk ik.

       /   Reply  / 
    2. Roos

     @Ariadne, idd voor dat soort situaties is het handig. Maar wat mij betreft is het ook niet allemaal nodig (ik zal wel vreselijk ouderwets zijn!)

       /   Reply  / 
    3. Ariadne

     @Roos, het is wel gemakkelijk wanneer je constant onderweg bent en dan toch moet mailen, bellen en internetten naar je cli├źnten. Echt voor zakenmensen dus. Maar voor ons overbodige dure rommel….ik wilde het alleen uiproberen.

       /   Reply  / 
    4. Roos

     @Ariadne, uitproberen is altijd leuk, ben je gelijk weer op de hoogte wat er nu toch allemaal weer voor “speelgoed” in de handel is. Want neem me niet kwalijk hoor, maar heel veel dingen zijn onnodig en gewoon speledingetjes, oke, voor de zakenman etc. noodzakelijk misschien, maar voor de gewone mens overbodig.

       /   Reply  / 
    5. Ariadne

     Helemaal mee eens Roos, ik ben net zo ouderwets als jij en als ik een handleiding zie die dikker is dan het hele apparaat haak ik al af. Ik wil een telefoon die belt en geen foto’s en films maakt, daar heb ik andere dingen voor. Is echt ouderwets, maar het bevalt prima.

       /   Reply  / 
  2. Isabel Blanco Auteur

   Samen staan we allemaal sterker en als zij contact opnemen met mij (tip voor jou) zorg ik dat dit door ons ook wordt opgepakt!

     /   Reply  / 
   1. Ariadne

    Wist ik wel Isabel, helemaal top!

      /   Reply  / 
  3. Karin

   Wij hebben ook DSW. Destijds overgestapt van de peperdure Azivo naar de veel goedkopere DSW (voor de grote graaigreep van iedereen dezelfde verzekering). Hoewel DSW nog steeds een van de goedkoopste is. Op dit moment heb ik geen klachten. Alleen vind ik wel dat ze – ze lopen toch maatschappelijk steeds zo te zeiken dat we te vet, te zout, te zoet eten en te dik zijn, blablabla – alle apparaten moeten vergoeden die mensen aan het begin van kwalen aanschaffen om zichzelf te kunnen controleren en ook voor goede voedingsmiddelen. Die zijn veel en veel duurder. En anders; stoppen met zeuren!

     /   Reply  / 
   1. Ariadne

    Karin, ik denk overigens dat het niet veel uitmaakt wie je verzekeraar is. DSW vergoedt wel weer apparateur, zpals bv mijn cpap die ook niet goedkoop is, maar andere zaken laten ze weer liggen. Maar als je echt niet zonder kunt en dat kunt aantonen, dan kan je bovengenoemde advocaten inschakelen die (hoe geweldig!) kosteloos voor je aan de gang gaan.

      /   Reply  / 
   2. Ariadne

    Ik weet niet hoe het met jouw apotheek is, maar ik kocht vrijdag een compleet diabetespakket (pen, strips, meter etc) voor 9,95. Makkelijk zelf aan te schaffen dus.

      /   Reply  / 
    1. Karin

     Ja, dat heb ik ook, maar dan een stukje duurder, vooral die strips zijn kostbaar, daarom meet ik niet meer elke dag. Het geld is gewoon nagenoeg op.
     Af en toe steeksproefgewijs en de rest moeten ze maar meten bij de controles, die ik overigens ook zelf van het eigen risico moet betalen.
     Alleen als je insuline gebruikt krijg je de apparaten en de strips vergoedt. Maar zover wil ik het nu juist niet laten komen. Ik word dus financieel gestraft voor mijn goede gedrag, die daadwerkelijk ook resultaat heeft.
     Ik kreeg al de tip van iemand alle medicatie die ik voorgeschreven kreeg te halen, omdat ik daarmee wel iets terug zou krijgen van het eigen risico, of ik ze nu moet/wil gebruiken of niet.
     Maar ja, ik ben geen verspiller. Ik vind het al erg genoeg dat ik nu vaak eten weg moet gooien, omdat de hoeveelheiden vaak te groot zijn en mijn gezin het niet blieft.

       /   Reply  / 
    2. Ariadne

     Invriezen dan maar Karin, nog goedkoper..

       /   Reply  / 
 2. Karin

  Ja, dat doe ik wel, invriezen, maar met soyayoghurt/melk kan dat niet en zo nog een aantal produkten. En ik eet dat niet elke dag, want het komt me snel de strot uit. Gezond is niet altijd naar mijn smaak lekker. Zowie zo ben ik al geen yoghurt/melkliefhebber. Ik moet mezelf soms dwingen om iets te eten en wat verlang ik dan naar vroegere tijden. Dat gezonde, vaak smaakloze eten, went nooit.

    /   Reply  / 
  1. Roos

   @Karin, tja en wat voor de ene gezond is, is voor de ander een soort vergif.

     /   Reply  / 
  2. Ariadne

   Mee eens, waarom is gezond vaak zo smerig. Maar zolang we nog niet alleen rauwe pitten etc moeten eten valt het soms wel mee. Maar het gekke is, dat sinds ik gezonder ben gaan eten krijg ik absoluut geen McDonalds en kamaraden meer door m’n keel. Dus dat is dan wel weer een voordeel.

     /   Reply  / 
 3. eline-mara

  Ha, voeding als onderwerp, mijn specialisatie. Onlangs heb ik op http://www.seniorenplaneet.nl een heel stuk basisinformatie geschreven over gezonde voeding en gewicht. Kijk daar eens, wellicht dat je enkele tips kunt gebruiken in jouw specifieke situatie.
  Weet je, als je geen echte basiskennis hebt over voeding, zie je door het grote aanbod, door de bomen (aanbiedingen en nieuwe producten) vaak het bos niet meer. Je wordt belazerd waar je bijstaat en je gelooft de grootste onzin nog als je maar geld uitgeeft. Dat laatste is vaak helemaal niet zo nodig om gezonde voeding binnen te krijgen. En op gewicht te blijven.
  Jeetje, ik denk er vaak over om (het zoveelste) maar nu ├ęchte boek over voeding te schrijven, heel eerlijk en eenvoudig. Voor ieders beurs.

  Eerst maar eens mijn laatste boek op de markt zetten, juist over: letselschadezaken. Over de oneerlijke positie van het slachtoffer tegen de verzekeringsmaatschappij van het ziekenhuis.
  Binnenkort meer.
  Succes allemaal met waar je ook maar mee bezig bent.

    /   Reply  / 
 4. Ariadne

  Hallo allemaal, hoe is het hier met iedereen? Ik ben even een paar daagjes in het land en dan kijk ik natuurlijk even het blog van Isabel na. Goh, wat loop je snel achter als je even weg bent, maar dat terzijde.
  Ik reageer even op op het voedingsonderwerp, want ik heb op m’n oude dag toch wel de ultime afval/gezonde levenswijze gevonden, die ik tot het eind van m’n leven gemakkelijk volhoud. Niks bijzonders en wat Karin al een tijd doet, maar dan uitgebreid: gewoon weinig koolhydrathen. Ik eet me suf in allerlei zalige dingen en heb totaal niet het idee dat ik me aan een dieet of zo houd. Ik ben in een maand 12 kilo afgevallen. Een vreemde gewaarwording, want ik eet alles en veel dus. En dan toch afvallen….het kan dus. Kijk op de koolhydratenteller en zie wat je kunt eten per dag. Ik heb net geluncht met slakken in kruidenboter en dat is 0 kh. Stuk rookworst erachteraan is 0. Ja, dan kan je heel wat wegeten tot je aan 40 kh per dag zit. Ik ben zelfs koken leuk gaan vinden. Dus de volgende keer dat we elkaar hier weer spreken ben ik een superslank en gezond mens. Ik kan het iedereen van harte aanraden.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Kom maar op met die recepten. Welkom back al is het maar voor even we hebben je gemist namelijk.

     /   Reply  / 
  2. karin

   Hee, lieverd…. hoe is het met je? Goed, hoor ik. Ja, dat dieet is perfect, ik volg het nog steeds, om op gewicht te blijven, alleen eet ik nu vaker vegetarisch en vis dan vlees. Dit omdat mijn chloresterolnivo te hoog bleek (is overigens nu een stuk lager) en mijn huisarts erop staat dat ik statines neem (waar ik dus ziek van wordt). Minder dierlijke vetten schijnt toch wel effect te hebben, naast enige ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen. Liever dat, dan gewoon als een oud wijffie op de bank zitten en niks meer kunnen. Ja, ik weet het, dat willen ze kennelijk graag, maar ik voel me zo goed de laatste tijd. Gaat mijn huisarts mijn huishouden doen, extra centjes mee verdienen, mee helpen de badkamer in orde te brengen, achter onze hulpbehoevende ouders aanrennen, zoon uit school halen enz. En dat bedoel ik… Ik eet dus nu in plaats van vlees, noten of quorn of andere vega-producten, waar dan helaas wel ook koolhydraten inzitten, dus nooit teveel. Bijna perfect vindt ik de vegaspekjes en rookworst van tivall, want een stamppotje gaat er wel in. Aardappelen eet ik dus wel, zij het een beperkte portie. Ik blijf dus op gewicht en kan toch wel lekker eten. Woensdag ben ik jarig en dan eet ik wel een lekker stukje vlees. Ook gebruik ik weinig dierlijke zuivel, door de vetten.
   De dieetwebshop heeft veel koolhyraatarme en lekkere producten, zoals pasta, bindmiddel, maar ook broodmeel, pannekoekmeel, muffinmeel, chocolade enz. Wel aan de prijs, maar dan heb je ook wel wat.
   Afgelopen zaterdag proefde ik bij de AH een nieuw soort yoghurt, van optimel geloof ik. Zonder iets erin, want er was alleen suiker en honing. Maar ik zei: er zit al wat in … ja hoor, toegevoegde suiker. Ze zei: u bent de derde die het proeft. Ik heb gezegd dat ik dit product nooit zou kopen, omdat er suiker is toegevoegd. Zij weer: maar je mag toch wel een keertje zondigen. Ja, maar niet bij een basisproduct. Ik voeg bij basisyoghurt en kwark, als ik het eet, verse vruchten, of agavesiroop (lage glycemische index) of zoetstof (geen aspartaam).
   Maar leuk dat je je neus weer even hebt laten zien…ik mis je wel hoor.

     /   Reply  / 
   1. Ariadne

    Isabel en Karin, bedankt voor jullie lieve reactie. Ik mis het schrijven hier ook gek genoeg. Had ik eigenlijk nooit kunnen denken, maar af en toe verlang ik, ondanks m’n megaontdekkingstocht in de US, naar een gewone bruine Hollandse boterham. Maar een lang weekend hier doet wonderen en ik ga overmorgen weer lachend terug.
    Karin, jij bent vanwege je cholesterol natuurlijk strenger dan dat ik ben. Ik eet, zoals gezegd gewoon alles. Maar let daarbij dus wel op de koolhydrathen. Voor wie het iets lijkt:http://www.koolhydratentabel.nl/
    Daar staan alle waardes. Zo heb ik net een heerlijke luch van escargots en langoestine gehad. Doe ik natuurlijk niet dagelijks, maar het geeft aan, dat ik iets heerlijks niet afsla en het zijn nog steeds 0 kh. Te gek toch. Vis en vlees is ook 0, dus eten maar. Groenten idem. Fruit iets meer, maar als je de tabellen bekijkt gaat er een wereld voor je open. En wat Karin ook al zei, je wordt er akelig fit van. Van mijn ziektes geen spoor meer en totaal geen medicatie meer (op de schildklier na maar dat is logisch en natuurlijk). Ik kan niet enthousiast genoeg van de daken roepen hoe geweldig dit is en jammer dat ik het niet jaren geleden ontdekt heb. We eten ons hier slank is de nieuwe slogan!

      /   Reply  / 
    1. Isabel Blanco Auteur

     Geweldig dit en dat in een land van fastfood :)

       /   Reply  / 
    2. Roos

     @Ariadne, aha je bent dus een paar daagjes terug! Echt leuk weer wat van je te lezen, ik mis je berichtjes!
     Maar dat dieet he, slakken en rookworst…bij het idee alleen al zit ik de halve nacht op het toilet! :) Ik ben natuurlijk wel benieuwd naar de recepten, wie weet staan er wel dingen tussen die ik wel kan eten. Want groente en fruit kan ik praktisch niet verdragen (soms wat rauwkost)

       /   Reply  / 
 5. eline-mara

  Dat ga ik ook bekijken en uitproberen, ondanks dat ik tot nu toe dacht dat ik nogal wat wist op voedingsgebied. ik worstel en blijf drijven, maar dan op mijn vet dat er sinds twee of drie weken spontaan gezellig komt bijzitten.
  Weg, ik wil het niet, eraf met die vettigheid en ik eet amper toegevoegd vet. Juist vanochtend bij het ontbijt, besloten manlief en ik om te gaan anfavllen, beiden vier tot vijf kilo. Dat is voorlopig het streefdoel. En als die koolhydratenteller helpt, waarom zouden wij het dan niet proberen?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>