Wie helpt ons!!! Jullie? we hebben 5000 handtekeningen nodig…

Wie helpt ons!!! Jullie? we hebben 5000 handtekeningen nodig…

Beste mensen,

Het gaat om het volgende:

Vijf jaar geleden is mijn 15 jarige dochter Tayina Hochstenbach overleden door een medische fout.
Ondanks dat vele professoren in de kinderoncologie van binnen- en buitenland ons bij het tuchtrecht hebben bijgestaan, zijn wij geen stap verder gekomen. Waaronder de vorig jaar overleden prof.dr. Tom Voute en het hoofd kinderoncologie van het Erasmus prof.dr. Rob Pieters

Erkenning en lering van de gemaakte fouten, is vaak ver te zoeken bij het tuchtrecht.
Voor veel slachtoffers is het ook nog onbegonnen werk om erkenning te krijgen omdat ze het emotioneel en financieel niet aankunnen. Ze staan letterlijk met de rug tegen een muur.  Vandaar dat er een handtekening actie is gestart en met voldoende handtekeningen wordt deze petitie in de Tweede Kamer ingebracht.

Teken de petitie A.U.B.
Geef slachtoffers en nabestaande van medische missers een stem!

En stuur deze link door naar je e- mail contacten en/of hyves vrienden met de vraag deze petitie te ondertekenen en ook weer door te sturen enz. enz.  Zodat we een sneeuwbal effect krijgen!!!!  We hebben op zijn minst 5.000 handtekeningen nodig!!!  Die hebben we bij lange na nog niet.

Zonder jullie hulp lukt ons dit niet!!
Dus doen!

Mocht je ondertekenen, dan krijg je hier een bevestigingsmail over. Deze mail kan wel eens bij je ongewenste post tercht komen. Hier dus even bij kijken anders wordt je handtekening niet geplaatst. Bedankt namens Tayina en alle andere onnodige slachtoffers!!

Marianna Hochstenbach

De link voor de digitale handtekening vind je hier.

Lees ook:Teken de petitie slachtoffers en nabestaanden medische missers
Lees ook:Buitenaardse wereld moet erkend worden
Lees ook:‘MEER STEUN NA MEDISCHE MISSERS’ OPROEP MST ENSCHEDE
Lees ook:Slachtoffers misbruik Kerk al meer dan 600! er is hulp, meld je hier
Lees ook:Slachtoffers MST Enschede en andere ziekenhuizen gezocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>