De oude doos is leuk

Of niet? Lijkt me wel leuk om te vertellen hoe het er aan toe ging eeuwen geleden. Waarom? Nou heel veel zijn vergeten dat men eeuwen geleden bijna altijd eerst een astroloog en medium consulteerde alvorens een beslissing werd genomen. Het Paard van Troje, klinkt bekend he….. astrologen werk. Waterloo?? Kennen we ook he, Napoleon was gewaarschuwd NIET te gaan, hij ging toch.

Lees ook:James van Praagh
Lees ook:Word fluisteraar van je eigen paard
Lees ook:Zo bijzonder; het paard van Sinterklaas…
Lees ook:Had een humanitaire ramp voorkomen kunnen worden?
Lees ook:Kiezen tussen verstand en intuïtie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>