Hildegard van Bingen

In de leer van de Christenen had Hildegard verketterd moeten worden toch is het omgekeerde gebeurd. Ze werd een vooraanstaand lid van de Katholieke kerk! In haar tijd (1098-1179) was ze de aangesproken persoon om vervolgd te worden. Ze was een kruidendokter, inderdaad een heks.

Copyright Isabel Blanco dus elders te lezen

Lees ook:Heksenjachten Europa, een overzicht
Lees ook:Jane Rebecca Yorke, vervolg op Helen Duncan, Witchcraft Act
Lees ook:Sir William Fletcher Barret, nog een groot wetenschapper VOOR paranormale verschijnselen
Lees ook:Uit de oude doos Eusapia Palladino
Lees ook:Edgar Cayce 1877-1945

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hildegard van Bingen

 1. carin vissenberg

  Ik kreeg op mijn vijfde een ongeluk,stak de weg over voor een kind dat ik wilde helpen,want ze huilde.Nu ben ik op 43 jarige leeftijd weduwe geworden en krijg na twee BDE/ervaringen honderden visioenen.Nu weet ik dat ik op mijn vijfde mijn eerste visioen had en werd afgestraft daarvoor.Nu wordt ik door velen voor gek versleten omdat ik dingen van te voren zie aankomen en mij dingen herinner van vlak na mijn geboorte.Ik weet dingen van 1915,uit de jeugd van mijn opa,zie ongelukken van neefjes en nichtjes van voor mijn geboorte.Alles wat ik kan checken wordt bevestigd,maar ondanks dat moet ik me stil houden.Met dank aan Drs.Pim van Lommel en zijn boek over :Eindeloos bewustzijn heb ik de moed om door te gaan met mijn praatjes.Vandaag hoorde ik op de radio, dat de wetenschap in America een man met een bewustzijn van 40 jaar aan het onderzoekn is,waarom hij zich alles herinnerd tot in het kleine detail.Heb ik een geluk dat ik weet dat het bij mij de gevolgen zijn van twee BDEs.Nu nog iemand vinden die als arts met BDE kan en wil omgaan en vanuit dit perspectief zou willen meewerken aan het oplossen van de ziekte kanker.Eventuele ideeen zijn van harte welkom.

    /   Reply  / 
 2. Redactie

  Weet je Carin,

  In onze westerse maatschappij is het ons aangeleerd vanuit de middeleeuwen dit soort dingen niet te mogen zien, laat staan te mogen benoemen. Dat is zo beslist omdat het de macht niet uit kwam.

  Jammer is daardoor dat mensen die dingen zien, voelen en horen zich continue moeten verdedigen en waarom?

  Als ik naar mijn jeugd kijk ziek ik dingen van toen ik 2 was makkelijk voor me, maar ook vandaar voor uit het leven daarvoor. Begrepen wordt dit niet, althans toen niet. Je houdt je als mens dan ook jaren stil omdat de omgeving het niet snapt of wil snappen.

  Feit is dat we als kind blanco worden geboren met de ervaringen uit die andere levens. En pas daarna worden gevormd! Dit is een theorie die wel is geaccepteerd gelukkig. Allen de mens vergeet zo gauw he.

  Als arts kan ik je helaas niet helpen, als collega wil ik dit wel.

  Gr,

  Isabel

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>