Daniel Dungas Home, uit de oude doos

Daniel Dungas Home, 1833-1886 wordt door velen het grootste medium van de 19de eeuw genoemd.

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Lees ook:Liesbeth van Dijk “Kind van de rekening”
Lees ook:EXCLUSIEF materiaal Marianne Vaatstra Zaak!!!
Lees ook:Het nieuwe jaar en dan?
Lees ook:Het Zesde Zintuig RTL 4
Lees ook:Chris Zoet, WK Voorspelling Italie wordt Wereldkampioen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Daniel Dungas Home, uit de oude doos

  1. Michael

    Isabel je weet niet halv hoe blij je me met Daniek maakt,het absolute fenomeen heb films gezien uit paradox hij deed ook seance metNedelands kon.huis met Emma destijds .Jan Dorresteijn de Godfather van de Paratv heeft in de jaren 70 en begin 80 hele serieĀ“s van hem laten zien.

      /   Reply  / 
  2. Redactie

    Ja de man heeft een hoop stof om over te schrijven, er is erg veel over hem bekend en zijn seances. Vond het fascinerend om te lezen over hem……….. een echte must voor het blog :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>