Rubriek: Para Boulevard

Spookhuis te koop!!

Het gefluister van kinderstemmetjes, vreemde verschijningen, meubels die uit zichzelf bewegen. Voor degene met interesse in het paranormale is dit iets waarvan je hoopt het mee te maken. Met een volle beurs en een verhuizing naar de UK is dit voor je weggelegd.

Lees verder...

Lady Gaga: Andy Warhol praat met me!!

Lady Gaga spreekt met geesten, in haar dromen. Zo vertelde een goede vriend van haar “The Sun”. Of hij echt zo’n goede vriend is als hij zulke intieme geheimen over haar verkoopt valt te betwijfelen. Maar goed. De vriend vertelt:

Lees verder...

Claudia de Breij zag paragnost …

In een interview over haar laatste show “Hete Vrede” verteld de cabaretière dat haar ouders haar, toen ze klein was, meenamen naar een paragnost. Dit omdat ze veel ziek was en erg volwassen voor haar leeftijd. De Breij: “het publiek voelt dat ik zelf ook aan alles twijfel.

Lees verder...

Peter van der Hurk eerste paragnost in theater

Op donderdag 23 september a.s. start de theatertour van paragnost Peter van der Hurk, bekend van het succesvolle RTL4 programma ‘Het Zesde Zintuig’, in theater De Muze in Noordwijk. Het is de eerste Nederlandse paragnost die met een paranormale voorstelling deel uitmaakt van het reguliere theatercircuit. Een nieuwe trend lijkt gezet: paranormaal entertainment.

Lees verder...

Miley Cyrus’ papa op zoek naar Ufo’s …

“Best of Both Worlds” zingt zijn dochter nu al een paar jaar. Daarom besloot Billy Ray Cyrus dus maar eens op zoek te gaan naar wat er in beide werelden te zien is. Billy (die zowel in het echt als op TV de vader van Miley is) en zijn zoon Trace gaan voor de zender

Lees verder...

Celstraf dreigt voor bevrijders paragnost

Een team van maar liefst achttien politie- en justitiemedewerkers, onder wie een officier van justitie, een rechter-commissaris en rechercheurs, heeft bij een grootschalige inval in een ouderenpension de ‘ontvoerde’ paragnost Wolf Manus (87) opgepakt.

Lees verder...