Spookhuis te koop!!

Het gefluister van kinderstemmetjes, vreemde verschijningen, meubels die uit zichzelf bewegen. Voor degene met interesse in het paranormale is dit iets waarvan je hoopt het mee te maken.
Met een volle beurs en een verhuizing naar de UK is dit voor je weggelegd.
In Portsmouth heeft the City Council namelijk Wymering Manor op de veiling lijst gezet.
Het huis, ooit van King Edward the Confessor in 1042, en King William the Conqueror nathe Battle of Hastings in 1066 tot 1084, staat bekend als Engeland’s most famous spookhuis.
Zo beroemd dat ITV er zelfs een programma: “Most Haunted” omheen maakte. In dit programma gingen gewone mensenen celebrities op zoek naar geesten. Stephen Gately van Boyzone had , een paar weken voor zijn dood, er een heftige paranormale ervaring. Andere”celebs” zoals Peter Andre, Louis Walsh (X Factor), en Katie Price hebben er ook schokkende dingen meegemaakt.

De website spookylocations.com zegt dat het huis niet geschikt is voor mensen met een zwak hart. Recent zijn de verschijnselen er heftiger dan ooit. Volgens de site hebben mensen een man aan een boom zien hangen, zat er een vrouw in een violette jurk op het voeteneinde van een bed, liep er eneReckless Roddy, die lang geleden vermoord was, rond en was er een non met bloed aan haar handen.
Het huis moet minstens 600.000 Pond opbrengen.

Lees ook:Lijden, is dit echt nodig om je spiritualiteit te ontwikkelen?
Lees ook:Jeugdjournaal: Voor kinderen, paranormale kinderen
Lees ook:Geest Michael Jackson verschijnt tijdens CNN uitzending
Lees ook:Stem van geest vastgesteld…
Lees ook:Nieuwe IT in de maak…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Spookhuis te koop!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>