Bridget Maasland roept hulp paragnost in

In haar programma ‘Hoe Vind Ik Een Vent?’ zal Bridget ook de hulp van een paragnost inschakelen, om haar te helpen een man te vinden.

Na ‘Hoe Word Ik Mama In Amsterdam-Zuid?’ en ‘Hoe Word Ik Gelukkig?’ komt RTL 5 met een vervolg vanaf zondag 10 oktober. Dan presenteert Bridget Maasland het nieuwe programma ‘Hoe Vind Ik Een Vent?’, waarin zij zich stort in de wereld van het moderne daten. ‘Hoe Vind Ik Een Vent?’ is wekelijks te zien op donderdag tussen 22.05 en 22.35 uur en de herhaling is zaterdag tussen 19.40 en 20.10 uur.

In ‘Hoe Vind Ik Een Vent’ ontdekt Bridget hoe je het snelst kunt speeddaten, of een gigolo echte voldoening brengt en hoe ver de strijd gaat tussen alle nymfomanen op de markt?

Ook leert zij de juiste kneepjes tijdens een workshop flirten en fluistert een royalty deskundige haar in hoe ze haar prins op het witte paard kan vinden.

Wellicht kan een paragnost Bridget helpen aan een aardse man of is een toyboy uiteindelijk toch niet zo’n slechte optie? Ook komt ze er achter wat de beste versiertrucs van Johnny de Mol zijn.

Persbericht

Lees ook:Bridget Maasland roept de hulp in van Ghosthunter
Lees ook:Paragnost beweert tragisch ongeluk prins Friso te hebben voorspeld
Lees ook:Wil Bridget Maasland graag heks worden?
Lees ook:Peter van der Hurk om 22 uur op RTL 4
Lees ook:Door te leven vanuit je hart word je gelukkig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>