Gerard Heutink

Gerard is al ruim 20 jaar paragnost met een praktijk in Den Haag. Het is geen onbekende naam in Nederland, hij is erg bekend.

Gerard werkt meestal met behulp van voorwerpen. Psychometrie heet dit. Met een voorwerp in de hand kunnen zeggen wat er gaat komen, wat er is gebeurd of van wie het is. Hij helpt met zijn gave mensen die op wat voor manier dan ook problemen hebben met het leven. Hij omschrijft het zelf dat het soms schokkend is om te voelen wat mensen mee moeten maken. En dat is natuurlijk ook zo. Vervolgens begeleidt hij de mensen met hun problemen. Jammer genoeg geeft zijn eigen website weinig informatie over wie hij werkelijk is. Zijn bekende naam maakt echter meer dan goed.

Wat belangrijk is om te weten van Gerard is dat hij heel open is, aardig en erg sympathiek. Je voelt je bij hem thuis en dat is ook wel nodig. Hij stelt je op je gemak. En zo hoort het ook.

Cursussen geeft Gerard ook, intuitieve ontwikkelingscursussen. Want dat kun je leren ontwikkelen. Van 17 tot en met 23 mei 2008 kun je naar zijn cursus in Belgie in de Ardennen, in Kasteel Laval.

Lees ook:Gerard Croiset
Lees ook:Spiritueel met Google
Lees ook:7 maanden voor Gerard Blanco mijn broer (In Memoriam)
Lees ook:Paraviewbeurs 18+19 april a.s. Den Haag met o.a. Miranda Custic en Liesbeth van Dijk
Lees ook:Peter van der Hurk over 2010 ‘Gerard Joling krijgt blackout’

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Gerard Heutink

 1. Sonja

  Hey hey
  Ik kan Gerard ten zeerste aanbevelen!!
  10 jaar geleden deed hij mij voorspellingen, die nu elke dag aan het uitkomen zijn. ZO zou ik de man van mijn leven ontmoeten als ik 25 was (klopt) zo zou ik een meisje aan de hand hebben (klopt) en het werk wat ik deed was totaaaaaaaaaal niets voor mij :) (grijns) hij wilde zich nooit verder uitspreken, liet me mijn eigen zoektocht verder zetten.
  Het leukste aan Gerard vind ik, dat hij het ziet, als je niet eerlijk bent tegen hem, dan krijg je een rode puntmuts :)

  zeker abosluut een aanrader!

  Liefs sonja

    /   Reply  / 
 2. Redactie

  Hoi Sonja,

  Hij is zeker erg goed, ik heb het eens geprobeerd om een reading te krijgen op een beurs. Maar de man is overbezet altijd. En jij weet waarom!

  Leuk om te lezen dat iemand die bij hem is geweest verteld over haar ervaring en wat er uit is gekomen. Dank je wel hiervoor.

  Gr,

  Isabel

    /   Reply  / 
 3. lena

  jaja ook ik moet ff kwijt dat hij erg goed is
  ik vroeg hem laatst of ik mijn kat nog terug zou zien die ik al 2 maanden kwijt was ,hij zij die hebben ze van je gestolen zit in een flat zelfs de omgeving wist hij mij te vertellen en ja nu kom tie ik heb mijn kat weer terug
  gelukkiger kan een mens niet worden toch
  bedankt gerard kanjer van een kerel

    /   Reply  / 
 4. lena

  jaja ook ik moet ff kwijt dat hij erg goed is
  ik vroeg hem laatst of ik mijn kat nog terug zou zien die ik al 2 maanden kwijt was ,hij zij die hebben ze van je gestolen zit in een flat zelfs de omgeving wist hij mij te vertellen en ja nu kom tie ik heb mijn kat weer terug
  gelukkiger kan een mens niet worden toch
  bedankt gerard kanjer van een kerel
  grt lena

    /   Reply  / 
  1. Ariadne

   @lena, wat fijn voor je dat je je kat terug hebt zeg! Maar hoe is je dat gelukt dan, daar ben ik erg benieuwd naar. Als Gerard heeft gezegd dat hij ergens gestolen is dan zul je toch nog behoorlijk moeten zoeken. Heb je bij mensen aangebeld, of liep hij misschien gewoon op straat? Zou je het me willen laten weten?

     /   Reply  / 
  2. Isabel Blanco Auteur

   @lena, :)

     /   Reply  / 
 5. ivonne

  ik heb deze man in rotterdam ahoy ontmoet ik ben wel bekend met psychometrie maar hij vertelde de juiste dingen met naam en toenaam. dan sta je alsnog raar te kijken
  geweldig. hij gaf een lezing de hele zaal was compleet verrast door de goede dingen die hij zei
  wil hem graag nog een keer ontmoeten, hij had het erg druk tot sluitingstijd

    /   Reply  / 
 6. p.versteeg

  gerard is een hele aardige man.hij is altijd eerlijk tegen de mensen.die een consult bij hem nemen hij draait niet om de brei heen
  probeert je ook niets op de mouw te spelden.en is zeker 1 van de betere paragnosten van nederland.ben ook bij de mensen van het zesde zintuig geweest.geloof me die waren niks vergeleken bij gerard .op tv waren ze goed in het echt vielen ze tegen rara hoe kan dat.ken gerard al jaren .gerard is de enige paragnost waar je niks tegen hoef te zeggen als je binnenkomt.en dan kan hij je toch alles vertellen.hij is gewoon heel paranormaal.en dat heeft hij al vanaf zijn geboorte.ik denk persoonlijk dat je het niet echt kan aanleren je moet ermee geboren worden .en ik vind het jammer dat mensen die het voor de eerste keer proberen vaak naar een kwakzalver gaan. en daarna zeggen zie je nou wel dat het niet bestaat.ik zou zeggen probeert het maar een keertje bij gerard.gerard is gewoon 1 van de betere paragnosten.het is een echte aanrader.een paragnost met zijn hart op de juiste plek.vriendelijke groetjes patrick versteeg uit delft.

    /   Reply  / 
 7. Maaike

  vandaag een reading gehad op de paranormaalbeurs in rijswijk
  Gerard is echt super hij vertelde eerst in de zaalreading dingen tegen mn zusje die hij niet kon weten, vervolgens in een prive reading wist hij aan de hand van een foto dingen te vertellen over mijn zoon waar ik echt kippenvel van kreeg.
  Echt een topper eerlijk oprecht en gewoon doe maar normaal dan doe je al gek genoeg.
  Keep up the good work echt super hoe je mensen dingen kan vertellen die ze willen weten of dat nou goed of slecht nieuws is

    /   Reply  / 
 8. Suzanne Grijpink

  Fijn dat je gelijk een goed iemand hebt getroffen…..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>