Paragnost wist al van Fries lijk in water

woensdag 15 juli 2009

GROU (ANP) – Het lijk dat dinsdag naar boven kwam bij baggerwerkzaamheden in het Prinses Margrietkanaal, is van een 40-jarige man uit Joure die sinds 2000 werd vermist. Dat liet de politie Friesland woensdag weten.

Het lichaam van de vermiste man is gevonden in hetzelfde gebied dat een paragnost ons aanwees in 2000”, aldus een politiewoordvoerder. Daarop is toen onderzoek op die plek uitgevoerd.

De politie betreurt dat het lichaam toen niet is gevonden. ,,Maar er zijn zo veel factoren die van invloed kunnen zijn op de plek waar een lichaam uiteindelijk terechtkomt.” Hij wees erop dat in het Prinses Margrietkanaal een sterke stroming staat, sterk genoeg om een lichaam mee te voeren.

Bron: PZC

Lees ook:Stoffelijk overschot blijkt toch Joanna Noordink te zijn…….
Lees ook:Gelezen op Sapaho,
Lees ook:Sapaho: Dossier Greta Veldhuis, bestaat de perfecte moord?
Lees ook:Natalee Holloway gevonden op Aruba of slechts weer een gerucht?
Lees ook:Paragnosten verspreiden onjuiste info over zaak Cassandra (Sapaho)

23 Reacties // Reageer

23 thoughts on “Paragnost wist al van Fries lijk in water

 1. Iem

  De paragnost had dus wel gelijk. Je kunt natuurlijk verwachten bij sterke stroming dat een lichaam meegesleurd wordt. Het lijkt me daarom ook moeilijk zoeken voor duikers, omdat men niet weet hoeveel meters zo’n lichaam meegesleurd wordt. Zo zie je maar weer dat paragnosten wel degelijk een bijdrage kunnen leveren door aanwijzingen te geven. Gelukkig, dat na 10 jaar door baggerwerkzaamheden het lichaam is gevonden zodat de nabestaanden alles af kunnen sluiten.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Iem, inderdaad en dit is erg mooi he.

     /   Reply  / 
 2. janb

  Zo ver was het lijk niet verplaatst.De auto hebben ze er vlakbij gevonden.
  Als ze toen beter hadden gezocht was de man al lang gevonden.
  En wat zeggen de mensen in reacties: Hij zal wel de dader zijn enz.
  Sja zo gaat dat, je durft bijna niets meer door te geven aan politie.

    /   Reply  / 
  1. Iem

   @janb, daar had ik niet aan gedacht maar het klopt wel wat je zegt. Misschien heeft hij wel in de auto gezeten? Tussen echt zoeken en zoeken zit een groot verschil. Ook hangt er weer een prijskaartje aan een onderzoek!

     /   Reply  / 
 3. ? identiteitsfraude

  Nu pik je weer een artikel van Ko van Dijk

    /   Reply  / 
  1. Iem

   @Paul de Jaeger, dat is geen artikel pikken man! Kijk wat er onder het artikel staat bij de Bron: PZC. Dit noemen ze een artikel letterlijk overnemen van een bron, zoals dat Ko ook doet! Prettige dag nog.

     /   Reply  / 
  2. Karin

   @Paul de Jaeger, je moet eens goed op de site van Ko kijken. Ko heeft net na het overlijden van Michael Jackson een artikel geschreven over het feit dat Michael wel eens vermoord zou kunnen zijn. Deels heeft hij daarin bronnen genoemd en deels zelf zijn gedachten over laten gaan.
   Zijn vermoedens worden nu enigszins bevestigd, want onderzoek zal een en ander uitsluiten.

   Isabel heeft helemaal niets van Ko gepikt en zo wel, dan is Ko flink genoeg om Isabel zelf een mailtje te sturen.

     /   Reply  / 
   1. Karin

    @en dat geldt dus ook voor bovenstaand artikel; Ko heeft de relatie van paragnosten inzake opsporing uitgebreidt beschreven n.a.v. dit artikel.
    Dus heel anders dan dit.

      /   Reply  / 
   2. Isabel Blanco Auteur

    @Karin, niets van hem gehoord overigens. En inderdaad als het zo was had hij me gemaild en als ik iets van hem overneem gebeurd dat met instemming met elkaar, dan mailen we elkaar voor toestemming en wordt de bron vernoemd.

      /   Reply  / 
  3. Roos

   @Paul de Jaeger, ik begrijp niet zo goed waar jij je druk om maakt?
   Komt Ko soms lezers tekort en ben je reklame aan het maken voor Ko?
   KO heeft zijn lezers en Isabel heeft haar lezers, en er zullen mensen zijn die beiden lezen. Maar het is geen feit van stukken pikken van elkaar, er zijn gemeenschappelijke interesses en die interesses kan je her en der van het net plukken. Kijk eens om je heen zou ik zeggen.

     /   Reply  / 
  4. Isabel Blanco Auteur

   @Paul de Jaeger, echt niet jochie, lezen naar de bron van het bericht, internet is openbaar en niet alleen van Ko van Dijk.

     /   Reply  / 
  5. Isabel Blanco Auteur

   @Paul de Jaeger, hou je mail in de gaten voor uitleg die overigens ook keurig naar Ko van Dijk zelf in cc is gericht.

     /   Reply  / 
  6. Isabel Blanco Auteur

   @Paul de Jaeger, en dit is de mail die verzonden is aan je email die uiteraard niet overkomt, had ik al verwacht maar Ko heeft deze dus ook:

   Hoi Paul of hoe je ook heet,

   Dit is een testmail die echter bij Ko van Dijk wel overkomt.

   Je schrijft telkens dat ik openbare nieuwsstukken van het blog pik van Ko van Dijk.

   Ko en ik wisselen stukken met elkaar uit dat is absoluut waar, echter net als Ko lees ik ook kranten en nieuwsberichten en plaatsen we dientengevolge seperaat van elkaar ook wel eens over dezelfde onderwerpen, elk met bron vermeldingen.

   Dus het telkens betichten van pikken van stukken van Ko is niet waar, we kennen elkaar goed. Dus vraag maar aan Ko of ik dingen van zijn blog jat en je zult horen dat dit geen geval is.

   Bloggers kennen elkaar onderling beter dan je denkt. En Ko en ik stelen niets van elkaar omdat het niet hoeft en deze stukken zijn uit openbare bronnen.

   Hiermee volsta ik met mijn uitleg over jou aantijgingen en zeg je tevens aan het hierbij te laten.

   Gr,
   Isabel Blanco
   http://paranormaal.blog.nl

     /   Reply  / 
 4. Michael

  Nieuws artikels komen van diverse bronnen meestal van het ANP en andere bronnen zoals de totale media een enkekele keer van webloggers en dan melden we altijd de bron.
  Dus wat mij betreft lijkt het meer op stemmingmakerij dan een nuttige bijdrage aan een collumn,dat noemen wij On topic blijven Paultje!

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Michael, och paul denkt dat ie alles weet maar hij vergeet dat op allerlei bronnen nieuws over Michael te vinden is, hier ook trouwens.

     /   Reply  / 
   1. Michael

    @Isabel Blanco,

    Ach God houd er vreemde kostgangers op na,altijd van die rare reactie┬┤s soms word ik daar een beetje moe van.

      /   Reply  / 
    1. Isabel Blanco Auteur

     @Michael, klopt helemaal he, en vooral als emails niet kloppen en ze met ip meerdere namen hebben enzo.

     Had geloof ik te maken het ip met een of ander beursprobleempje energetica en zo.

       /   Reply  / 
 5. Michael

  Aha

  Ik heb er twee die zich steeds achter diverse proxy servers zich verschuilen dan man zijn dan vrouw helaas voor hun weet ik wie het zijn met adres en al en als de berichten te zijn.Bedenk het is sneller voor mij te drukken op delete dan voor hun om het op te schrijven.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Michael, anonoumys.org dat zijn ze :)

     /   Reply  / 
  2. Iem

   @Michael, een hermaphrodite?

     /   Reply  / 
   1. Michael

    @Iem,
    Dat zou best eens kunnen,

      /   Reply  / 
 6. Ko van Dijk

  Laat ik me dan maar even persoonlijk in de discussie mengen. Het is een ieder toegestaan mijn columns en foto’s over te nemen mits met vermelding van de bron. Isabel doet dat altijd netjes of vraagt toestemming. Ik heb dus geen reden tot klagen.

  Isabel en Michael hebben gelijk: we putten vaak uit dezelfde bronnen (kranten, ANP, Nu.nl enz.) Ik probeer altijd iets meer uit een standaard nieuwsbericht te halen door naar achtergronden te zoeken waarbij ik ook buitenlandse kranten en bloggers raadpleeg. Dat is mijn kracht. Daarnaast heb ik een netwerkje van tipgevers opgebouwd die ik ook altijd noem.

  Dat ik onmiddellijk aan moord bij MJ heb gedacht en ook blijf volhouden dat Karst Tates niet de bedoeling had een aanslag te plegen maar werd geraakt door een politiekogel, is inderdaad een optelsom van nuchtere feiten en afgaan op mijn “gevoel”. Dat “gevoel” heeft me maar zelden in de steek gelaten. Tot nu komen vrijwel al mijn voorspellingen uit.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Ko van Dijk, dank je wel Ko voor de bijval, maar dat had ik ook niet anders van je verwacht. En je bent goed bezig zo lezen we iedere maand in de jaarvoorspellingen de updates :)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>