Terug in de tijd, Ans Hoorn

We gaan even terug in de tijd naar beelden van Ans Hoorn die Michael van Olffen in een reactie heeft geplaats. Wie is Ans Hoorn?

Lees ook:Nederland halve finale, Michael-Isabel-Jan op koers voorspelling
Lees ook:Nog meer UFO’s
Lees ook:Michael van Olffen WK de aftrap deel 1 uitgekomen Robben thuis!
Lees ook:Dutch psychics on course, Finale for World Soccer in Soccercity South Africa
Lees ook:Paranormaal.blog populairder dan je denkt, zie Telegraaf

20 Reacties // Reageer

20 thoughts on “Terug in de tijd, Ans Hoorn

 1. Karin

  Dat moeten ze dan maar niet meer doen, menselijke eicellen mengen met andere rassen… je ziet wat er dan uitkomt, aan die poppen te zien.

  Maar goed, dat kan wel, alleen hebben deze dan zulke goede bedoelingen?

    /   Reply  / 
  1. Michael

   Isabel ik vind je kop stelling wie was Ans Hoorn verkeerd.Persoonlijk denk ik dat wie is Ans Hoorn aangezien ze nog springleven beter.
   Karin ik denk dat je van deze materie weing kennis heeft opgedaan.
   Aangezien zij via de poppen niet de dna mengels bedoeld maar de buitenaardse zelf.
   En neem maar van mij aan die kruisingen over een spiritualiteit beschikken waar de gehele mensheid nog iets van kan leren dat is namenlijk ook de opzet.
   Je reageerd nu haast bijna het zelfde als skepsis op de paragnosten.En ik weet dat dit niet jou insteek is.

     /   Reply  / 
   1. Karin

    Geen skepsime, maar een bepaalde dosis cynisme en wantrouwen. Met alle respect voor je vriendin, maar wat me vooral bij mij enige verbazing wekt, is de luchtige toon waarmee ze het onderwerp ter sprake brengt en waarschijnlijk ook in haar boek beschrijft. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Natuurlijk ken ik de meeneem/onderzoekverhalen van diverse mensen. Veel mensen waren doodsbang en konden zich achteraf pas ervaringen herinneren, waar ze trauma’s aan hebben overgehouden. Ook zijn er verhalen bekend waarin zwangeren letterlijk ontdaan werden van hun kindje/de foetus.
    Ik denk zeker dat buitenaardsen er zijn. Dat niet iedereen in staat is ze te zien, kan twee redenen hebben. Of er is een onzichtbaar schild rondom hun ruimteschip; iets dat technisch te realiseren valt. Paranormaal begaafden kunnen dit wel zien, want die zijn vaker in staat ergens dwars doorheen te kijken. Andere mogelijkheid is dat dit schild er naar behoeven af gedaan kan worden, zodat iedereen het kan zien. Of ze bewegen zich in een voor ons onzichtbare dimensie (die ook door paranormaal begaafden kan worden gezien), maar kunnen zich ook daarbuiten soms manifesteren.
    Andere mogelijkheid is dat deze wezens de techniek hebben om de menselijke geest dusdanig te manipuleren dat de een het eerder ziet als de andere. Als geheime diensten bij de mensheid al zo goed dit soort technieken kennen, dan kunnen wezens die technologisch hoog ontwikkeld zijn, dit zeker. Daarmee kunnen ze mensen van alles wijs maken.
    Maar mijn terughoudendheid geldt voornamelijk voor het feit dat we ervan uitgaan dat deze wezens goede bedoelingen hebben. Doe mij aan de film independence day denken. Ufoliefhebbers juichen ze toe en dan ….
    Vooral de Grey staan als niet vriendelijk te boek.
    Zou het niet zo kunnen zijn dat ze dit DNA willen hebben om te mengen met eigen soorten en zich zo aanvaardbaar op Aarde, ook zichtbaar in onze dimensies, willen manifesteren? Met kwaadaardige bedoelingen? Wie weet zijn ze er al in die vorm op Aarde, hebben ze al belangrijke posities bezet.
    Daarnaast denk ik ook dat er zuivere wezens zijn, maar ik kan het onderscheid niet maken.
    Kortom; in die lijn moet je mijn sceptisme zien.
    Niets ten nadele van je vriendin verder. Het zijn haar ervaringen.

      /   Reply  / 
    1. Ariadne

     Karin, ik denk dat jij een stevig punt hebt, maar ook Michael. Ik heb beroepsmatig jarenlang met onderzoeken naar aliens en aanhang te maken gehad, tot ik er gek van werd. Ik ga er nu maar vanuit, dat wat Karin schrijft zejker waar is, Maar het kan zijn, dat Ans Hornweg slechts met de “goeden” te maken heeft gekregen. Ook die verhalen hoor je veel. De kwaaien daar wil je niet mee te maken krijgen, die zijn er ook wel degelijk. En de een komt hier gewoon op bezoek en de ander wil de boel koloniseren.Het zijn net mensen.
     De ufo ervaringen die ik heb gehad zijn merendeels niet prettig, ik vond ze tenminste niet prettig. Misschien uit onwetendheid destijds, Maar ook de mensen waarmee ik die ervaringen had lagen plat op de grond te kreunen toen die dingen te dichtbij kwamen.
     Ze komen in soorten en maten met hun eigen technieken en doel. Dat is de enige en simpele conclusie die ik wil trekken.

       /   Reply  / 
   2. Isabel Blanco Auteur

    Veranderd

      /   Reply  / 
    1. Michael

     Isabel
     bedankt voor de verandering.
     Karin
     het engste wezen wat op aarde rond loopt is de mens.

       /   Reply  / 
     1. Isabel Blanco Auteur

      No problem at all.

        /  
    2. Karin

     ”Karin
     het engste wezen wat op aarde rond loopt is de mens.”

     @Michael; hiermee ben ik het voor 100% met je eens (van de wezens die ik dan ken), uitgezonderd jij, Isabel, ik, Roos, Ariadne enz. enz. Die zijn niet eng.

     Oja, gisteren zat er weer zo’n vieze, zwarte spin (formaat zwarte weduwe, hele vreemde vorm ook van lijf, langwerpig) in bad, dus de kraan erop gezet. Water was weggelopen en ja hoor, daar kroop ie weer. Goed, warmwaterkraan dan maar. Maar niet in bad, want manlief moest hem het overblijfsel uit het afvalputje halen. Sorry voor mijn dierenwreedheid, maar arachnafobia. Na de mens, vind ik de spin het engste wezen.

       /   Reply  / 
    3. Roos

     Getverderrie, wat een gruwelverhaal weer, brrr!(voor jou dan he, die spin kan me gestolen worden!) Dat zijn huisspinnen en het is nu echt de tijd dat ze weer tevoorschijn komen in vochtige ruimtes en schuren.
     Ze zijn wel dol op jouw bad he? Ik moet er niet aan denken!

       /   Reply  / 
 2. jan

  Grappig filmpje.

    /   Reply  / 
 3. Michael

  Karin ik graag in uitwisselling met je per mail dan via het blog.Anders komene er dadelijk weer allerlei reactie´s die door derde geplaats worden waar ik geen energie in wenst te steken.Maar een sterrekind praat daar na een heel leven makkelijker over dan iemand die er voor het eerst mee te maken krijgt.Ik benook niet bang voor het donker en overgegane entiteiten.Zelfs de verdwaalde niet terwijl een ander daar eg bang voor is.Heeft te maken met ervaring denk ik dan.

    /   Reply  / 
 4. jan

  Ik vond Ans wel op een ‘Alien’ lijken overigens.

    /   Reply  / 
  1. Karin

   flauw, Jan. Ik zie haar gewoon als een aardige, zachtmoedige vrouw met een hoop creativiteit en bepaalde ervaringen.

     /   Reply  / 
  2. Michael

   Jan
   Je moest eens weten hoe dicht je bij de waarheid zit, kijk je wel uit als je in onbewoond gebied komt? Lol!

     /   Reply  / 
 5. Ariadne

  Deze vrouw is in ieder geval van kruin tot tenen integer. Ik zou anderen wel eens willen zien reageren wanneer ze hetzelfde hadden meegemaakt als zij…

    /   Reply  / 
 6. jan

  Dat ze integer is, en daarmee bedoel ik dat ze denkt dat ze datgene wat ze vertelt echt meegemaakt te hebben, is me duidelijk.

    /   Reply  / 
 7. Ariadne

  Jan kijk vanmiddag eens naar de herhaling om 2 uur als je het tenminste kunt ontvangen. Verder doe ik er net als Michael het zwijgen toe. Dit is niets nieuws, de Stoel is al 20 jaar oud en het is destijds te uit en te na besproken.

    /   Reply  / 
  1. jan

   En die presentatrice, is dat Maria Eksteen? Ik herinner me vaag dat programma. Volgens mij presenteerde Maria vroeger ook een radioprogramma waarin mensen hun paranormale verhalen deden.

     /   Reply  / 
   1. Michael

    Jan
    Haar naam is Maya en nee ze heeft nooit een radio programma gedaan over het paranormale.

    Maya Eksteen is een Nederlandse presentatrice. Ze presenteerde bij Radio Veronica het programma Radio Romantica en kreeg bij dezelfde omroep in 1988 het programma Maya.

    In 1992 presenteerde Eksteen bij RTL 4 het programma Lief & Leed. Van 1997 tot 1998 deed ze samen met Viola Holt de Vijf Uur Show.

    In 2000 deed ze mee aan Big Brother VIPS. Ze deelde het huis met onder meer Theodor Holman, Maxine en Ronnie Tober.

      /   Reply  / 
    1. jan

     Michael, ik snap het misverstand hier nu. Radio Romantica werd direct vóór af na het programma ‘Het zwarte gat’ uitgezonden. Dit was een programma wat het paranormale behandelde. Dank.

       /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>