Zoek de paragnost en ga er eens voor zitten!

Tsja dit ook maar weer van stal gehaald, omdat op een andere site breed ingekopt wordt hoe ik meedoe hieraan.

Ooit eens ingetoetst in Google paragnost? Je komt in een compleet woud terecht van sites met online mogelijkheden, mail, sms en telefoon. Interessant om hier dan ook nader te bekijken met jullie. De site http://www.astroportaal.com/paragnosten.php oogt leuk. Veel paragnosten die je kunt bellen en dan gaat de kassa al rinkelen he?

Weet je wat het is met die sites? Je ziet door de bomen het bos eigenlijk niet. Standaard teksten met: “ik ben heldervoelend en heb een luisterend oor, ook leg ik voor u de tarot kaarten”. Pardon?

Als je interesse hebt in Tarot heb je geen expert nodig. Tegenwoordig koop je in een spirituele kaarten met een complete handleiding erbij. Die kaarten leg je in de daarvoor bedoelde vorm, boek erbij en voila je hebt de antwoorden die je zoekt. Het is eigenlijk gewoon heel simpel. Ok, een paragnost gebruikt wel eens kaarten en het is natuurlijk leuk. Maar denk niet dat dit het portaal is voor antwoorden.

Zelf heb ik ze ook wel, net als zigeuner kaarten en ja ik leg ze wel es op verzoek. Maar ik kan er niets mee….

Lees ook:CURSUS TAROT BIJ PASO UTRECHT
Lees ook:Webcam babes, geesten en spooken
Lees ook:Trek vandaag nog je dagkaart
Lees ook:Tarot berust op toeval
Lees ook:Toekomst voorspellen via digitale snelweg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>