Deze maand in ParaVisie SEPTEMBER 2009

Deze maand in ParaVisie SEPTEMBER 2009

Twee keer op de rand

Een bijna-doodervaring (BDE) is zo’n ingrijpende gebeurtenis dat levens er definitief door veranderen. Na aanpassingsmoeilijkheden in het begin, volgt over het algemeen de verdieping daarna. Maar wat als je niet één keer, maar twee keer bijna dood bent geweest? Het overkwam Liane Badjou. Aan ParaVisie vertelt ze haar verhaal.

Overgenomen door een ander

Onlangs zette justitie en politie in Nederland een duiveluitdrijver of exorcist in bij een zaak tegen vrouwenhandelaars. Ondanks dat termen als ‘exorcisme’ en ‘bezetenheid’ belegen klinken, maken ze blijkbaar nog altijd deel uit van de realiteit in het Nederland van de 21e eeuw. Sterker nog, dankzij de toenemende invloed van Afrikaanse en Caribische culturen, neemt het werk op dit terrein alleen maar toe. Wat doet een hedendaagse exorcist eigenlijk en hoe valt bezetenheid te herkennen?

Dyslectici hebben een bijzonder waarnemingsvermogen

Dyslexie komt in verschillende vormen en gradaties voor. Het werd voorheen vaak woord- of leesblindheid genoemd, maar het behelst veel meer. Inmiddels zijn er een aantal behandelwijzen om dyslexie een acceptabel onderdeel uit te laten maken van het leven. Mensen als Ron Davis zien dyslexie zelfs als een gave!

Stelling: 2012 is een hype

Op 21 december 2012 lopen de Mayakalenders – en die van diverse andere natuurvolken – af. Dit heeft tot overvloedige speculatie geleid: wat staat ons te wachten? De scenario’s variëren van totale uitroeiing van de mens tot subtiele verschuivingen in ons bewustzijn. Of hebben we soms te maken met een ‘ordinaire’ mediahype? Verschillende deskundigen geven hun visie.

Werken vanuit je innerlijke kracht

Tijdens een Empowerment workshop leer je van coach Geertjan Aleven hoe je het leven kunt creëren zoals jij dat wilt. Vanuit je innerlijke kracht geef je angsten en gewoontes een plaats en steek je energie in datgene waar je wensen liggen. Geertjan: “Het is van belang om je eigen inspiratie en passie goed te kennen en je niet te laten remmen door negatieve ervaringen uit het verleden.”

‘Iedereen kan zijn dromen realiseren!’

Mijn leven lang al ben ik gefascineerd door succes. Ik vroeg me altijd af waarom sommige mensen schijnbaar moeiteloos door het leven kunnen stappen en alles aantrekken wat hun hart begeert, terwijl anderen geboren lijken om in al hun ondernemingen te mislukken. Was er een succes-gen misschien? Was het werkelijk zo dat er geboren winnaars en verliezers bestonden? Of wisten de winnaars misschien iets wat ze aan de verliezers verzwegen?

Wat zeggen je initialen?

Met zoals elke naam een betekenis heeft, zo onthullen volgens oude Indiase wetenschappers je voorletters ook jouw geheimen. Ontcijfer je voorletters en kom tot nieuwe inzichten. Laat je initialen spreken! Lees hier alles over het karakter van ‘de U’.
 
Eén klik verwijderd van contact

Met de opkomst van de digitale fotografie verschijnen ze steeds vaker op onze kiekjes: de lichtbollen die in het Engels ‘orbs’ genoemd worden. Alhoewel de paranormale interpretatie ervan geenszins onomstreden is, brengt het fenomeen Wiepke Vos in vervoering. De lichtbollen die zij sinds het overlijden van haar zoon Maurits in de huiskamer fotografeert, bewijzen voor haar zijn voortbestaan. Inmiddels zou Wiepke zelfs een uitgebreide communicatie met Maurits tot stand hebben gebracht… Kijk hier voor enkele foto’s!
 
Innerlijke wijsheid aan het woord

BodyTalk is een eenvoudige, veilige vorm van energetische therapie. Het richt zich op het optimaliseren van de interne communicatie van het lichaam en combineert daarbij de wijsheid en technieken van Hatha Yoga, oosterse en westerse geneeskunde, filosofie en toegepaste kinesiologie. BodyTalk-therapeute Hermien Remmelink: “Doel van een behandeling is uiteraard genezing. Maar óók bewustzijnsgroei.”

Medium Mireille

In haar relatief gezien korte leven heeft Mireille van Rijn het nodige meegemaakt. Erop terugkijkend, beseft ze dat deze gebeurtenissen nodig waren om haar te laten groeien tot het medium die ze nu is. “Vanuit zuiverheid en liefde reik ik mensen gereedschappen aan om terug te gaan naar hun eigen kracht.”

Hoe Mireille tegen reïncarnatie en haar vorige levens aankijkt, lees je hier.

Een andere kijk op incontinentie

Incontinentie is het niet of nauwelijks kunnen ophouden van urine. Het is een lastig, veel voorkomend probleem. In Nederland lijden ongeveer één miljoen mensen (750.000 vrouwen en 250.000 mannen) aan een vorm van incontinentie. Boven de veertig jaar kan zelfs één op de vier mensen zijn of haar plas niet altijd volledig ophouden. Wat is eraan te doen?
 
 
En verder:

 
* Horoscoop september

* Nieuwe columniste: medium Daniëlle (lees hier een introductie!)

* Toen wist ik: er is méér!

* Verrassende producten in Pepita’s Keuze

* Columns dierencommunicator Mieke Zomer, homeopaat Frans Kusse, kindertherapeute Petra Verhoef, parapsycholoog Richard Krebber, 2012-deskundige Fred Butter

* Puzzel: kruiswoordraadsel

* Nieuwe boeken en cd’s in de rubriek ‘Voor oog & oor’

 
Acties:

- Maak kans op het boek: ‘Dyslexie is een gave’

- Ontvang korting op een Empowerment workshop

- Win één van de exemplaren van het boek ‘Het Orb project’

- Korting op een Bodytalk behandeling
 
 
NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws rond ParaVisie, geef je dan nu op voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Stuur een mailtje naar: [email protected] en zet bij het onderwerp: nieuwsbrief.

(Wil je opzeggen, dan kan je een mailtje sturen met de tekst: opzeggen nieuwsbrief)

 
Bron: Paravisie

Lees ook:Paravisie nieuwsbrief
Lees ook:ParaVisie Nieuwsbrief Januari 2010
Lees ook:Deze maand in Paravisie
Lees ook:Nieuwsbrief November 2009 Paravisie
Lees ook:Paravisie de maand Oktober 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>