SYMPTOMEN BEZETENHEID

SYMPTOMEN BEZETENHEID

Er is volgens Roelof Tichelaar een onderscheid tussen lichamelijke, psychische, bovennatuurlijke en religieuze symptomen van bezetenheid.

Voorbeelden van lichamelijke symptomen zijn:

- Plotseling toegenomen lichaamskracht;

- Zintuiglijke storingen, zoals het niet kunnen zien of horen;

- Plotseling optredende pijnen die geen aanwijsbare oorzaak hebben;

- Chronische vermoeidheid, het gevoel dat de energie letterlijk ‘weglekt’;

- Veranderd stemgeluid, plotselinge verandering van intonatie;

- Duistere gelaatsuitdrukking, verandering van de stand van de ogen.

De psychische symptomen kunnen onder andere bestaan uit:

- Woedeaanvallen die onverklaarbaar zijn;

- Zelfverwonding en zelfmoordneiging;

- Het hebben van meerdere persoonlijkheden;

- Angst en depressiviteit;

- Nachtmerries;

- Geheugenverlies;

- Verslavingen, fobieën en dwangneurosen;

- Plotselinge karakterverandering;

- Grote innerlijke verdeeldheid.

Bovennatuurlijke symptomen kunnen bijvoorbeeld zijn:

- Stemmen horen die andere mensen niet kunnen horen;

- Helderziende waarneming;

- Bovennatuurlijke kennis;

- Kennis van vreemde talen die iemand plotseling bezit zonder daarvoor geleerd te hebben;

- Onverklaarbare geluiden en temperaturen die ervaren worden.

Voorbeelden van religieuze symptomen zijn onder andere:

- Weerstand tegen God en Jezus Christus, het niet kunnen uitspreken van Jezus’ naam;

- Weerstand tegen gebed;

- Weerstand tegen sommige Bijbelteksten, vooral de teksten die herinneren aan de overwinning door Jezus Christus.

 (Bron: ‘Ervaringen van een hedendaagse exorcist’, Roelof Tichelaar, ISBN: 978 90 259 5844 2)

Bron: Paravisie

Lees ook:The Exorcist door Niels Brummelman (uit de Paravisie)
Lees ook:Healing van een hele andere orde
Lees ook:Vrouw bezeten na zien The Conjuring 2…
Lees ook:Te weinig kennis van het bovennatuurlijke
Lees ook:Bezetenheid van gene zijde…

81 Reacties // Reageer

81 thoughts on “SYMPTOMEN BEZETENHEID

 1. inge

  Ik weet zeker dat ik een kwade entiteit bij mij heb. Daarom zijn vele van de beschreven veranderingen op mij van toepassing. Ik heb een 9 dagen gebed gekregen en vandaag mijn laatste gebed gedaan en daarna ben ik ziek van vermoeidheid geworden. Ik weet niet meer wat ik hiertegen moet doen en ben echt dringend op zoek naar hulp. Dit duurt nu al vele jaren en mijn eerste confrontatie was toen ik een jaar of 5 was, ik ben nu 33 dus dit is aardig lang en wordt er nu moedeloos van. help a.u.b.

    /   Reply  / 
  1. soeres

   vraag God om de demonen weg te sturen en laat jezelf daarna dopen in de naam van de Vader en de zoon en de heilige geest, door iemand die het evangelie volgt (rooms katholiek volgt niet de evangelie)
   belangrijk is de geloof te hebben dat de doop je zal verlossen.

   de strijd tegen demonen zal na de doop altijd aanwezig zijn tot dag des oordeels, maar je zal niet meer in hun macht zijn dmv verslavingen, agressie, etc. tenzij je het zelf (onbewust) toelaat.

   ikzelf ben in victory outreach gedoopt en veel slechte gewoontes zijn na die dag verdwenen.

     /   Reply  / 
   1. tineke been

    die sekte victory outreach?waar pastor diaz met vet veel geld er tussenuit kneep?ja ik weet waar ik het over heb.ga gauw uit die sekte voordat je niet meer kan en zo gehersespoeld bent dat je niet anders meer kan.

      /   Reply  / 
  2. anomiem

   iemand enig idee wat ik moet doen heb zeg maar dat ik me om niks zomaar opgefockt voel en ik weet niet waarom en als ik op dat moment negatiefe dingen tehoren krijg word het ineens 10 keer zo erg en kan me soms moeilijk onder controle houden heb ik al sinds me 7e last van iemand enig idee wat goeie oplossing is ?

     /   Reply  / 
  3. D.

   inge,heb jij nog hulp nodig?

   ik zie dat jij hier heel veel moite mee hebt, ik wil je graag helpen.

   D.
   groetjes.

     /   Reply  / 
   1. dem

    kan je mij ook helpen aub

      /   Reply  / 
    1. Martine

     Ik zou graag oom geholpen worden.

       /   Reply  / 
  4. Solana

   ik zou ook niet weten wat je moet doen. bezetenheid is niet iets dat je per se moet volen. je hoeft niet te weten of je bezeten bent. Ik heb ook zoiets. zeker 9/10 van de symtomen kan je bij mij waarnemen. als ik gebonk in de muren hoor staart iedereen me aan als ik er wat over zeg. dat soort vreemde dingen.
   maar als je opeens zo moe bent dat je bijna omvalt van de slaap. moet je het beste je echt concentreren op je kern. bij de meeste is het anders. bij mij is het mijn ruggengraat. als ik me daarop concentreer ben ik sterker dan sommige mannen uit mijn familie, ik gebruik die concentratie bij de vechtsporten die ik doe. wat is je kern? vraag dat je hardop af. door wat voel jij je sterk en krijg je jou energie terug. mijn theorie is dat die tweede aanwezigheid energie steelt. kijk hem aan en pak het terug.

     /   Reply  / 
  5. dem

   Hoe heb je dit opgelost ?

     /   Reply  / 
  6. kabour

   Ik ben een man(Raqi) en genees mensen die problemen hebben met slechte magie/sihr, kortom alles wat negatief is verwijder ik met de wil van Allah subhanahoe wa Ta3ala.
   Met de wil van Allah subhanahoe wa Ta3ala kan ik met slechts 1 sessie u verlossen van diverse aandoeningen.
   Zoals:
   - Kinderen met de aandoeningen ADHD/ADD.
   - Kinderen die schimmen /geesten/ spoken zien.
   – Kinderen/personen die last hebben van duivels/demonen.
   – Personen die geen geluk hebben om te trouwen.
   - Personen met huwelijksproblemen. (Veel problemen tussen man en vrouw.)
   - Vrouwen met kinderwens en vaak miskramen hebben.
   - Personen met lichamelijke klachten zonder medische oorzaak. Denk aan terugkerende hoofdpijn.
   - Personen met allerlei soorten depressies, Benauwd gevoel, Verlamdheid ergens op het lichaam, Tintelingen in delen van het lichaam, Sterke emoties, abnormale woede en veel psychische klachten zoals; desillusie en veel angst, Moeilijk kunnen slapen.
   - Personen die last hebben van allerlei beangstigende nachtmerries/ slaapstoornissen, lastig gevallen worden in hun slaap.
   - Personen die last hebben van influisteringen (was was).
   - Personen die bezeten zijn door Sihr (zwarte magie).
   - Personen die getroffen zijn door boze oog ( Ayn el hassad).
   - Personen die last hebben van Djins (geesten) in huis en die maar niet weg willen en mensen blijven storen.
   - Personen die geesten /spoken zien in huis. Ik kan deze met de wil van Allah verdrijven.
   Personen die zijn meerder male bij imam’s en raki’s geweest zijn zonder resultaat met de kracht die ik van Allah subhanahoe wa Ta3ala heb gekregen kan ik in een uur djin/geest/duivel weg halen en 99,99% van de gevallen valt hierbij niet flauw door de djin. Mensen blijven rustig bij mij tijdens roqia.
   - Meisjes/ Jongens die zomaar van huis weg lopen.
   Al deze aandoeningen/ problemen kan ik voor u weg halen met de kracht en macht van Allah subhanahoe wa Ta3ala.
   Met slechts 1 sessie. En met alleen gebruik van de krachtige en heilige woorden van Allah subhanhoe wa Ta3ala kan ik u bi idni Allah subhanahoe wa Ta3ala verlossen van uw pijn.
   Ik maak gebruik van Roqia en Roqia alleen. Zoals ons is voorgeschreven volgens de Quran en de Sunnah.
   Ik kan met behulp van allah mensen op afstand ook helpen.
   U kunt mij ten alle tijden bellen.
   Ik ben bereikbaar op telefoonnummer: lycamobile (0031)0-687797863 /lebaramobile(0031)0-644103047. E-mail: [email protected]
   U kunt erop vertrouwen dat ik discreet zal omgaan met uw vragen. U mag mij alles vragen.Bi idni Allah soubhanahoe wa Ta3ala zal ik u helpen om te genezen.

   إِن نَّحْنُ إِلاَّ بَشَرٌ مِّثْلُكُمْ وَلَـكِنَّ اللّهَ يَمُنُّ عَلَى مَن يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَمَا كَانَ لَنَا أَن نَّأْتِيَكُم بِسُلْطَانٍ إِلاَّ بِإِذْنِ اللّهِ وَعلَى اللّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ .وَمَا لَنَا أَلاَّ نَتَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ وَقَدْ هَدَانَا سُبُلَنَا وَلَنَصْبِرَنَّ عَلَى مَا آذَيْتُمُونَا وَعَلَى اللّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُتَوَكِّلُونَ
   “Wij zijn inderdaad stervelingen zoals gij, maar Allah bewijst gunsten aan wie van Zijn dienaren Hij wil. Het is niet aan ons u een bewijs te brengen, dan door het gebod van Allah. En in Allah behoren de gelovigen te vertrouwen.”
   “En waarom zouden wij niet in Allah vertrouwen wanneer Hij ons onze wegen heeft getoond? En wij zullen voorzeker al het kwaad dat gij ons doet met geduld dragen. Laat daarom allen die willen vertrouwen, in Allah hun vertrouwen stellen.”
   Oproep aan alle professionals die in werkvelden werkzaam zijn c.q. Psychiatrische instellingen/ Psychiaters/Psychologen; Heeft u patiënten die kampen met geesten/ duivels/demonen? Ik kan u helpen. Zoals bekend kampen veel patiënten met het feit dat ze langdurig last hebben van geesten/spoken/duivels/demonen. Ik kan deze mensen helpen.
   Oproep aan alle raqi’s op aarde wie een moeilijk geval heeft met een bezeten persoon en de geest ;djin wil niet weg, ik kan hem weg halen in een fractie van minuten op afstand en overal ter wereld en dan zult u zien, en dan geloven. En Allah soubhanahoe wa Ta3ala is mijn getuige.

   اللَّهُ الَّذِي خَلَقَ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ وَمِنَ الْأَرْضِ مِثْلَهُنَّ يَتَنَزَّلُ الْأَمْرُ بَيْنَهُنَّ لِتَعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ وَأَنَّ اللَّهَ قَدْ أَحَاطَ بِكُلِّ شَيْءٍ عِلْماً
   Allah is Hij Die de zeven hemelen schiep, en van de aarde desgelijks. Het gebod daalt in hun midden neder, opdat gij moogt weten dat Allah macht heeft over alle dingen, en dat Allah alle dingen in zijn kennis omvat.

     /   Reply  / 
   1. Paul

    Als ik jou was dan zou ik maar gauw naar de ISIS gaan om hun beter te maken . Met al dat gelul aandacht de hele dag over Allah . Andere geloven hoor je nooit . Het is alleen nog 24 uur Allah . Ik heb de Koran eens uit nieuwschierigheid gelezen . En ik kwam precies zoals Salman Rushdie uit na het lezen van de Koran . Een vervloekte bende die aardse macht wil hebben . En Nederland wordt overspoeld door Moslims gratis hangmathobbyisten . . En als je dan vraagt Hoe Ziet Allah er dan uit ,,jaaaah dat weten wij niet . Stelletje heethoofdige kneuzen volk van dommigheid . Ze moeten in een boekje lezen om hun leven te kunnen leiden . Zelf in hun hersenen blijkt dat ze dus hun leven niet kunnen leiden .

      /   Reply  / 
    1. Anoniem

     Moge allah subhana wa ta3alla jou leiden, ameen❤

       /   Reply  / 
     1. Aminta Fall

      dankjewel A. Amin. En dank voor je goede zorgen. Blijf asjeblieft voor ons bidden, je weet, de beste strijders staan het meest onder vuur.

        /  
   2. ingrid schenker

    ik’heb ook last van alle symptonen die u beschreef. Al 25 jaar lang. Ook heeft men mijn geest vast gebonden (om de vrouw te worden van een man) . Ik wil graag van u weten of er ook onkosten aan verbonden zijn en wat u voor mij kan betekenen. graag hoor ik van u. U werkt ook op afstand las ik. Ik wil daar ook meer over weten. Kunt u mij een mailtje sturen? Alvast bedankt

      /   Reply  / 
   3. Anoniem

    Subhanallah …

      /   Reply  / 
   4. Alexandra

    Goeiedag,
    Ik kamp al sinds mijn zevende met heel wat symptomen die u beschrijft.
    Ik ven zeker dat er iets kwaads rond of soms zelfs in me zit en wil hier vanaf het maakt me depressief,lusteloos en weet niet meer wat te doen. Een medium heeft ooit bevestigd dat ik inderdaad bezeten zou zijn en dat entiteiten mijn lichaam nodig hebbben om hun verslaving in stand te kunnen houden. Ik kamp met verslaving en psychische problemen,slaapproblemen en zie en hoor dingen die anderen niet waarnemen,soms weet ik dingen op voorhand te voorspellen..
    Kunt u me aub meer vertellen over hulp op afstand?
    Dank bij voorbaat en hopelijk tot snel via mail

      /   Reply  / 
    1. Suzanne Grijpink

     Goedemorgen lieve Alexandra,
     Ik hoop echt dat iemand je verhaal leest en reageert…en je hopelijk verder op weg kan helpen.

       /   Reply  / 
    2. Onbekend

     Dit maak ik nou precies mee, je hebt helemaal geen lust in het leven. Nergens zin in altijd moe geenzin om mensen tegen te komen, alleen willen zijn en noem maar op. Je bent gewoon niet gelukkig en soms weet je niet eens waarom. Maar het zijn de demonen die in je zitten en met je hersens spelen, zij hebben jou eigenlijk overwonnen en beslissen hoe jij je moet voelen. Depressief. Of je denkt altijd negatief. Soms denk je zelfs nog van ah neejoh ik overdrijf denk ik, er is niks aan de hand en zo ga je je zelf al helemaal gek maken. Ze spelen echt met je hersens om je helemaal te laten verdwalen. Ik denk niet dat jij moslim bent, ( je naam), maar wij moslims worden dan behandeld door een (imaam) die koran voor je reciteert. Zij worden bang van de verzen uit de koran en zo kun je ze als het ware wegjagen uit je lichaam. Ik hoop dat je alsnog een uitweg vind om beter te worden!

       /   Reply  / 
  7. mona

   Lieve Inge
   Sichting intouch maaike van d molen kan je verder helpen.

     /   Reply  / 
 2. karin

  Voorbeelden van religieuze symptomen zijn onder andere:

  - Weerstand tegen God en Jezus Christus, het niet kunnen uitspreken van Jezus’ naam;

  - Weerstand tegen gebed;

  - Weerstand tegen sommige Bijbelteksten, vooral de teksten die herinneren aan de overwinning door Jezus Christus.


  Volgens mij hebben daar tegenwoordig heel veel mensen last van… ik heb ooit eens een figuur meegemaakt – het bleek achteraf toch iets dat je een verzoeking kunt noemen – in een centrum met een geloofsachtergrond, die zich graag bezig hield met vormen van Satanisme, die werkelijk helemaal gek werd van kruizen en daar dus de beelden van Jezus aan het kruis van de muur afrukte.
  Men dacht hem daar daarmee te kunnen helpen, maar hij viel anderen lastig. Toen ik nog geen kruisje om mijn hals kon dragen daar, of het werd door iets onzichtbaars afgerukt, ben ik daar weggegaan.
  Ik sta graag een beetje in de realiteit en het leek wel of ik in een opname van de exorcist was belandt.

  Dus ja, deze negatieve krachten bestaan, maar ik weet nu ook wel dat licht en liefde, de gaven van de geest die door Yeshua (Jezus) en Yahweh (God) (ik vind de Hebreeuwse namen veel natuurgetrouwer) vertegenwoordigd worden, veel en veel sterker zijn, ook al lijkt dit niet zo.

  Helaas kan ik je niet verder helpen hiermee, maar misschien kan Isabel je wel met iemand in contact brengen.

    /   Reply  / 
 3. sandra

  jip ik ken dat, ook vanaf mijn 5de.ik zag geesten en liep ze achterna, daarna begonnen de pesterijen zoals mijn naam roepen op een gemene pesterige manier. al jaren kan niet slapen omdat ik het hoor, door de jaren heen met dromen kon ik de toekomst voorspellen (alleen de dingen die voor mij belangrijk waren). als ik een migraine aanval had elke week was ik op ijn zwaktst, en dan zag ik ze recht voor me, en het waren geen lievertjes. toen ik kinderen kreeg had ik er geen last van of laten we het zo zeggen geen tijd voor, maar ze kwamen weer terug en hard. ik begon ook een verband te zien. mijn vader heeft van die stemmingswisselingen. ik heb toen beslten om een kaarsje te branden en bevool het om het weg te gaan.in de naam van god, jezus, moeder maria en aartengel michael. heb dat drie kwartier gedaan. mijn moeder belde de volgende ochtend. je vader is met barstende hoofdpijn opgestaan maar er is een grote last van zijn schouders afgevallen en hij moest aan mij denken. en daar was mijn antwoord. soms wordt ik nog lastig gevallen, maar nu heb ik zoiets van ben er klaar mee, retour afzender of zet spiegels op, of maak in gedachten je eigen gouden ei, die zo dik is dat er niemand er doorheen kan, elka dag opnieuw, maak je sterk. het is jouw lichaam met jouw energie, het is alleen van jouw en niemand anders, en zeg tegen jezelf delen is niet mogelijk. wat ik nu ga schrijven is misschien moeilijk om te lezen maar daarom is het belangrijk om jezelf sterk te maken: huis schoonmaken met sali wierook helpt tijdelijk, ze weten je altijd weer te vinden, mocht je het toch willen doen wees niet bang, er zullen spullen gaan bewegen en vallen, zie het maar als het werkt en het probeert zich te verzetten maar jij bent sterker. als het besluit te gaan doen, doe het dan impulsief en zet alle deuren kasten open en de ramen dicht, ga langs elke hoek van het het huis, ook de wc , douch kleine kastdeurtjes en zeg wat ik hier boven al geschreven heb en beveel het om weg te gaan. op een gegeven moment vindt je de intentiteit en dan de confrontatie aangaan, je weet vanzelf wanneer je het gevonden hebt en dan weet je ook wanneer je klaar bent, dan zet je de ramen en deuren open en laat de zon lekker schijnen in je huis, nieuwe energie, je voelt het ook meteen, douch dan ook met zeezout schrub zachtjes, en je bent vernieuwd, zet jouw huis in de gouden bol, koop iets leuks voor jezelf en voor je huis. hoe ik hier aangekomen ben, dit heb ik doorgekregen van mijn gidsen. ik weet ook als je dit leest lezen zij mee en je gedachten ook, daarom wees dan impulsief ga niet plannen, maar doen wanneer het jouw uitkomt. ik weet makkelijk schrijven he doe het maar eens, ja dat heb ik al gedaan en daarom is het voor mij makkelijk, ik ben sterker en wil ook dat jij sterker wordt. gebruik je energie aan dingen die voor jouw belangrijk zijn , er is zoveel leuke dingen te doen en sorry maar voor pesterijen heb ik geen tijd, we hebben wel wat beters te doen,

    /   Reply  / 
  1. Hanna

   Ik zoek hulp voor vriendin die het heel erg te verduren heeft zozeer dat de entiteit haar onderscheidingsvermogen vertroebelt en haar (na een paar weken helderheid nadat ik haar had begeleid naar gebedsgenezing) weer helemaal in haar macht heeft. Zodra “hij”‘ mij ziet, valt ze me bijna aan. Kan iemand mij in contact brengen met professionele exorcist? Ik kan haar niet verder helpen!
   Hanna

     /   Reply  / 
   1. D.

    beste hanna,
    vertel mij nog meer over je vriendin zodat ik haar kan helpen.

      /   Reply  / 
   2. tineke been

    wat zou je zeggen van echte paranormale hulp?ipv een gebedje van een of andere christen.echt het wordt zelfs door het ziekenfonds vergoed.dus doe je best.heb je vragen vraag mij. [email protected]

      /   Reply  / 
  2. ahmed

   dat is een van de grootste problemen die jullie blanken ondergaan het heeft namelijk te maken met jullie ongeloof en duivels en geesten leven maar al te graag met hun,vandaar dat wij in de islam altijd allahs naam zeggen als we eten of drinken ons huis binnengaan als we naar buitengaan allemaal om ze geen kans te geven anders leven ze met je mee dag en nacht …..

     /   Reply  / 
 4. lena

  wat de symptomen van bezetenheid zijn weten wij niet. Het gaat volgens mij langzaam. Ik ken wel een paar mensen die in hun beroep tegen het goede gaan. En dat ze macht over je willen bezitten en een negatieve invloed hebben en je in bezit willen nemen. En gezonde mensen ten verderve jagen en er van genieten dat mensen zich door hun toedoen ziek worden, en onheil meemaken. Alleen verpakking zonder inhoud en kwaliteit en mensen de verkeerde weg op wijzen. Wat hun verruineerd. En staan onder duivelse invloed.

    /   Reply  / 
 5. bianca

  het is natuurlijk belangrijk goed van kwaad te kunnen onderscheiden. Het sluipt langzaam naar binnen toe. De omgeving merkt dan nog niets. Met charme en overtuiging iemand inpakken en als je toegegelaten hebt heb je geen rechten meer en willen ze invloed op je hebben en laten ze je niet weer los. Dan ben je gebonden en sta je onder satans macht. Er is geen weg terug. Onschuldige en onwetende mensen kwaad aan doen en goed met kwaad vergelden. Alles wat je persoonlijk is wordt je afgenomen. Je hebt geen rechten meer. Eenmaal toegelaten en je kunt niet meer terug. Ze hebben je dan in hun macht en beinvloeden dan negatief. Wat maakt dat je onheil tegen komt en de verleider satan geniet hier van. En voedt zich met alles wat slecht is en verdorven. Wat ontaard is en slecht en dat sluipt dan langzaam naar binnen. Zo’n exorcist mag etisch wel sterk in z’n schoenen staan vooraleer die zich aan duivelsuitdrijving overgeeft. En mag bijna wel telepatisch begaafd zijn omdat de demoon zwakke plekken zal opzoeken een opening zal zoeken in iemand om naar binnen te dringen en meester van ‘m probeert te maken. Het is wel gevaarlijk om de duivel uit te drijven en dat zij die demon kunnen overnemen waar iemand van bezeten is. Het is zwaar werk om de duivel uit te drijven.

    /   Reply  / 
 6. Sjaak

  Kun jij goed van kwaad onderscheiden?
  Goed en kwaad zijn cultuur en tijdsgebonden. Volgens de Koran is een vrouw slaan niet kwaad als de vrouw seks weigert. In het oude testament geeft god aan dat als er in een dorp een ongelovige woont je dit dorp moet platbranden, de mannen, vrouwen en kinderen moet vermoorden en de maagden mee mag nemen. Het eten van mosselen en oesters mag niet. Mannen mogen geen lang haar hebben en vrouwen geen kort haar. Homo’s zijn slecht. Als een man zijn geslachtsdelen mist komt hij niet in de hemel. Slavernij is prima. Lijfstraffen waren ooit prima, nu niet meer. En wat dacht je van euthanasie, abortus Enzovoorts? Of in naam van democratie mensen vermoorden in het buitenland? Wat ooit goed was is nu slecht en wat ooit slecht was is nu niet meer zo’n probleem.

  Wat goed en kwaad is bepalen wij zelf en dat wisselt per tijd, cultuur en zelfs per persoon.

    /   Reply  / 
 7. mimosa

  Natuurlijk bestaat dit fenomeen! geesten van overledene die als mens al nare bedoelingen hadden.Mijn moeder zit nu in een gekkenhuis vanwege dit feit. Ik kan ze soms waarnemen en ik weet wie het zijn. Maar als ik dat zeg sluiten ze mij ook op. Het enige wat men als mens kan doen is ze weerstaan! bidden en uitdrijving! de naam van Jezus is heilig Christus AMEN

    /   Reply  / 
  1. T.

   AMEN!

   (P.S. Wel een kanttekening: Dit zijn geen geesten van overledenen maar demonen die zich voordoen als geesten van overledenen. Deze demonen zijn de gevallen engelen, Genesis 6:4. Zie ook mijn andere reacties hier.)

     /   Reply  / 
 8. Peter

  Ik zit met een probleem, ze zeggen dat ik en mijn dochtertje bezeten van een slechte geeste. Ik weet niet of dit kan, ik zal even mijn verhaal doen en ik hoop dat ik daar misschien wat antwoorden op kan krijgen.
  Mijn verhaal….
  In 1996 ben ik begonnen met het uit oefenen van magie, white en zwarte… ik heb dit zeker gedaan tot 1999 met zeer veel resultaten en alles is altijd perfect gegaan. Tegen mijn 20st verjaardag ben ik ermee gestopt naar iets mee te maken wat mij heeft doen verschrikken. Ik hoorde altijd iemand binnen in mij praten met mij, en ik kon ook met die terug praten. Op een avond lag ik in bed en was ik mediteren zoals ik elke avond deed, maar deze avond was anders… In mijn meditatie kwam ik een persoon tegen die mijn gezegd had dat ik NU moes stoppen, en toen hij het gezegd had is mijn venster (dubbel beglazing) gebroken van binnen. juist alsof iets naar heel vuig naar buiten moes. Na die dag ben ik Verschrikkelijke nachtmerries beginnen te krijgen van bloed, en morden, en vecht met vampieren, en monsters in mijn dromen dat ik wakker werd met echte blauw plakken en verwonding morgens, soms zelfs met de geur en smaak van bloed. daarna hebben mijn ouders mij gestuurd naar en een persoon die mijn onder hypnose genomen heeft en dingen verandert waardoor ik een zeer lang tijd er geen last meer van heb. nu ben ik onder tussen 32 jaar, en heb 3 kinderen. Ik heb wel nog eens soms slecht dromen enz. maar niet meer zoals vroeger. Mijn dochter daar in tegen heeft erom last van dingen te zien enz, ze zeggen dat ze adhd heeft en ze moet pillen pakken om beter te voelen, maar dat lost niet het probleem. Haar karakter kan van het een moment op de andere gewoon veranderen, van heel lief tot agressief en dan krijgt ze zo een koude blik. Ze is ook afwezig, juist alsof ze in een andere wereld is. Voor wat mijzelf betreft, heb ik al gehoord dat ik een heel raar stem krijg en mijn ogen veranderen naar een zeer donker kleur als ik boos wordt. Ook heb ik al mee gemaakt dat als ik heel boos wordt het juist voelt alsof ik kan vliegen, dan voel ik mij sterk… vaak heb ik al mee gemaakt dat als ik boos een stort black out krijg dat ik niet meer weet wat ik doe…. ik zie het allemaal maar ik heb er geen controle over, nu de laste tijden heb ik er weer minder last van… maar op einde van de verhaal zijn er al veel exen van mij die die zeggen dat het juist is alsof ik twee persoonlijkheid heb…in de week kwam erboek begin en die persoon zei amai hier is iets slecht binnen, voelt alsof iets haar aankijken was de hele tijd. meerder mensen zeggen dat. Mijn vriendin zelf ook, ze zegd vaak ook dat hier iets niet goed zit, zelf voel ik het niet. want meestal voel ik mijzelf dan best wel goed. ik weet niet wat er is, voor mijzelf maakt het niet uit wat er gebuurt met mijzelf. Zolang mijn dochter maar ok is…. wie kan mij een beetje helpen?

    /   Reply  / 
  1. T.

   Hoi Peter,

   Jezus Christus is het antwoord. Ik heb me ook ingelaten met magie.. en nog veel meer dan dat. Dit is verboden door God en staat op meerdere plekken in de Bijbel beschreven, o.a. Deuteronomium 18:10.
   De Bijbel spreekt van PHARMAKEIA. Dit is 1 woord dat alle pharma (drugs en middeltjes) en makeia (alle vormen van magie.. witte magie bestaat niet want je tapt uit dezelfde zwarte bron, vals licht) omvat. Dingen die door God verboden zijn, zoals onreine seksualiteit, drugs, magie en enzovoorts zijn door God – die van ons houdt! – verboden omdat er zware gevolgen aan zitten. We leggen namelijk banden in de geestelijke wereld naar het rijk der duisternis en openen poorten naar die geestelijke wereld. Onreine banden, occulte banden, doodsbanden, toverbanden.

   Jezus Christus heeft al het duister overwonnen aan het kruis. Deze banden kunnen verbroken worden in Zijn naam. Boze geesten moeten vertrekken in de naam van Jezus Christus.

   Ik heb mijn hele lang uit een verkeerde bron getapt.. en besef nu dat ik de Heilige Geest nodig had. Ik was ook bezeten en stond vorig jaar nog op het punt om zelfmoord te plegen. Ik had nachtmerries, boze geesten in huis en nog VEEL meer ellende meer.

   Alles is opgelost! Ik ben letterlijk herboren. Het hele bolwerk bij mij van afwijzing-schuld-depressie-doodsgedachten is verbroken en de bijbehorende geesten zijn opgesodemieterd in Jezus naam!

   Ondertussen zijn ook steeds meer vrienden aan het bekeren. De een na de ander volgt.. in mijn omgeving vooral mensen die zich met spiritualiteit hebben ingelaten of met drugs.

   Het afgelopen jaar heb ik zoveel wonderen meegemaakt.. daar kan ik boeken over vol schrijven. Ik heb ‘t in mijn leven overal in gezocht.. en NIKS haalt het ook maar een beetje bij Jezus Christus.

   Eindelijk heb ik ‘t medicijn gevonden wat ik mijn hele leven zocht. En de vrede en liefde die ik nu voel zijn meer waard dan al dat andere.

   Jezus is de Weg, de Waarheid en het Leven.

   Praktische tips:

   Ga bidden naar God en sluit je gebed af met In de naam van Jezus Christus. Daartussen stort je je hart open/uit bij Hem. Ook al geloof je nu niet meer.. dan vraag je gewoon of Hij je wil overtuigen en in je ongeloof wilt helpen.

   Ga naar VrijZijn.nl en bezoek een bevrijdingsconferentie (gratis, ook gratis eten). In november is er weer 1 in Vlissingen. Het beste is om beide dagen te gaan (vrijdag en zaterdag) want het onderwijs daar is geweldig.

   God’s zegen!

   T.

     /   Reply  / 
 9. d.

  beste peter,
  ik vind dat jij ook hulp nodig hebt hoor.
  diegene in jou zit is satan.hij blijft je lastigvallen vermoedelijk ook je dochter.
  wat voor religie heb jij peter?

    /   Reply  / 
  1. Peter

   Ik was vroeger zeer gelovig in God, tot ik ouder begon te worden. Toen ben ik beginnen te denken dat God niet bestaat omdat hij zoveel mensen pijn doet! en al die vedriet die hier heerste op aarde ben ik begonnen om iets anders te zoeken en ben toen terecht gekomen op wicca. Maar mijn geloof ik weet niet, weet niet meer als ik geloof… denk niet dat ik nog weet hoe…

     /   Reply  / 
   1. d.

    beste peter,
    ik wil je graag helpen hoor,ik zal je en je dochter niet zo laten.
    mijn vraag is of ik een toestemming krijg om je te helpen.
    vind je het erg als ik een geloof heb?
    heb geduld peter,het zal de moeite waard zijn.
    ik wens je en je gezin een goede nachtrust.

    groetjes,

      /   Reply  / 
    1. Peter

     Ja zeker krijg jij toestemming…
     als jij denkt dat kunnen helpe… iedereen die kan helpen mag helpen

       /   Reply  / 
     1. d.

      waar woon je peter als ik vragen mag.

        /  
 10. d.

  ik bedoel welke plaats.

    /   Reply  / 
  1. peter

   Limburg, meeuwen

     /   Reply  / 
 11. Boudewijn

  Hey luitjes ik heb wel 18 verschillende demonen en kont gezwellen en ik vind t best prettig, hele dag trek ik af omdat een paar demomen nogal gay zijn.. ik vind t best fijn dat t er zoveel zijn want t is best gezellig, ik hoop t beste voor jullie en laten we onze kont haren er niet afscheren want demonen zijn gezellige mensen

  Met vriendelijke Groet,
  Boudewijn heerser van alle kont gezwellen

    /   Reply  / 
  1. BloteBillenBetrommelaar

   Een hele goedemiddag boudewijn, ik las uw artikel over gay demonen en ik zou graag een keer op bezoek willen komen want ik heb namelijk last van een neger demon.. hij heeft paar gay trekjes en is zeer waarschijnlijk zwanger, hij heeft verschikkelijk veel schijt aan zn anuszak en godgansedag loopt er anus pus uit.. ik heb geen idee wat ik hier mee moet en ik zou graag hulp willen.. Mijn moeder is best goedkoop wel €2,39 per uur, ze houd van frikandellen vooral bruine

   Een hele geile ochtend verder, hier heb je een leuke site om negerbilletjes te bekijken : http://www.pornhub.com

   Met vriendelijke groet,
   Barrie BatsEend

     /   Reply  / 
 12. s

  Voor degenen die bezeten zijn/ denken. Bezeten te zijn: het enige wat helpt is dit ;

  http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=NL
  Luister hiernaar en zet het volume op zn hardst en. Concentreer je op de woorden . Laat. Hier. Even weten. Hoe je hierop reageerde en. Hoelang het. Duurde voordat jouw lichaam erop reageerde.

  Succes!

    /   Reply  / 
  1. Aminta

   heel fijn. dit gaat hem worden.

     /   Reply  / 
 13. Annelies

  Heey mensen,
  Mijn vriend is sinds kort bezeten. Ik wist de symptomen ervan al.. Mijn oma was altijd al heel spiritueel, voel haar ook altijd bij me. Van haar weet ik al die dingen.
  Heel eng, maar vandaag kreeg me vriend weer een aanval. Keek hem recht in zn ogen aan en hij werd gewoon rustiger werd zichzelf weer. Hij weet vaak ook niet meer precies wat er is gebeurd.
  Vandaag pakte hij me bij me keel, voor het eerst herinner ik me alleen dat. Het is alsof iemand mij overnam ter bescherming. Hij vertelde later ook hoeveel het hem speet dat hij me ook sloeg.
  Maar kan me er niks meer van herinneren.

  Laatste paar weken had hij al hoofdpijn, zelfmoord neigingen, sneller moe temperatuur wisselingen (hij zei me vanavond nog heb je het niet koud. Had het hartstikke warm! Gebeurd laatste tijd steeds vaker)

  Ik weet dat ik beschermd word, maar weet gewoon ff niet meer wat ik moet doen.

  Er zullen vast mensen reageren die me belachelijk vinden & grappig willen doen.

  DIT IS NIET OM GRAPPIG OVER TE DOEN!

  In me verleden zijn er duistere krachten achter me geweest. Dat heb ik ook overwonnen. Genoeg ervaring met dit.
  Communicatie is er met me oma, maar soms heb ik iemand nodig met ervaring om hiermee over te praten.

  Groetjes..

  May all your angels be with you.

    /   Reply  / 
 14. karim

  bezetenheid;die demonen als een slang huisvestigen ze in je.hoe langer ze verblijven des te moeilijker het word om ze weg te drijven.dit is levensgevaarlijk.je weet sommige momenten in de dag niet wat je doet afwezig,lichamelijke klachten,en het kwaad maakt alles naast je kapot.je gezin gaat kapot werk gaat kapot en je bent totaal karakteristiek veranderd en zonder uitdrijving of koranlezing kom je er nooit vanaf van die vliegende demonen die je kapotmaken tot je jezelf van kant maakt

    /   Reply  / 
 15. Anoniem

  Hallo,

  Ik heb een website gemaakt….over hoe de bezetenheid vanaf de gene zijde werkt,en wat de minimale is wat je ertegen kan doen!

  Met vriendelijke groet,

  Anoniem

    /   Reply  / 
 16. Suzanne Grijpink

  Stuur maar een keer een mailtje dan kan ik er misschien wel aandacht aan besteden.

    /   Reply  / 
 17. Suzanne Grijpink

  Dank Anoniem…besteed het deze week aandacht aan in een blog.

    /   Reply  / 
 18. jacqueline dassen

  Hoi mijn vriend waar ik nu 5 jaar mee samen ben is bezeten van iets. Telkens wordt hij door een onzichtbare kracht tegen gewerkt. Ik ben gelovig maar ben hij gelooft niet in God. Heeft iemand hier ervaring mee

    /   Reply  / 
 19. Remo

  Ik ben bezeten sinds 4 jaar. Energie is vrijwel 0. Met mensen om mij heen is het beter. Karakter veranderd. Angsten. Dingen horen en zien die er niet zijn, vaak negatief.

  Kom vrijwel niet van de bank af…was niet gelovig nu wel. Verhalen lezen uit nieuwe Testament geven kracht voor 1 of 2 dagen. Zoek hulp om wilskracht terug te krijgen en te behouden.

  Foto van het kruis op deze website geeft extreem sterke rillingen tintel iets op schouders en achterhoofd.

  Wil het aanpakken, maar loop al in de psychiatrie onderhand. Werk daar mee voor vaardigheden.

    /   Reply  / 
  1. Paul

   Lieve Remco .

   Hoe is dat allemaal zo gegaan toen je het nog niet had .

     /   Reply  / 
  2. T.

   Hoi Remo,

   het antwoord is JEZUS CHRISTUS. Goed dat je het Nieuwe Testament leest! Ga bidden en begin je gebed met “God” en eindig met “In de naam van Jezus Christus. Amen.” Daartussen vraag je wat je wilt.. zet je hart voor hem open. Schreeuw het uit. Al wie de naam van de Here aanroept zal gered worden. – Romeinen 10:13.

   Zelf ben ik als kind veel gepest. Ik voelde me onbegrepen in deze harde wereld. De diepe leegte die ik van binnen voelde heb ik op allerlei manieren willen vullen: sex, drugs, alcohol, verre reizen, spiritualiteit, astrologie, tarot, ayahuasca, sjamanisme, magie, occultisme, new age, quantum fysica, filosofie… en weet ik veel wat nog meer allemaal. De Bijbel spreekt van PHARMAKEIA. Dat is 1 woord voor pharma (drugs) en magie. Dat zet poorten open voor boze geesten. Alleen Jezus Christus kan die daadwerkelijk sluiten. Vraag in je gebed of hij de poorten naar duisternis wil sluiten en je wil verlossen van het kwade. Blijven bidden.. volharden.

   Ik was vorig jaar in november nog bezeten. Ik ben volop gaan bidden en uiteindelijk bij VrijZijn terechtgekomen. Daar moet je zijn jongen!

   11-12 november – Vlissingen
   20-21 januari – Alkmaar
   10-11 februari – België
   23-25 maart – Diever
   16-17 juni – Aalsmeerderbrug

   Er is heel goed onderwijs en de sfeer is liefdevol. Het kost niets en er is gratis eten.

   We zijn afgelopen weekend geweest met 25 jongens en meiden… zoveel mensen bevrijd, met achtergronden in drugs, seksuele trauma’s enzovoorts.

   Het is een gebroken wereld… Jezus Christus is het antwoord. Ik heb recht van spreken want ik heb het OVERAL in gezocht en men was vorig jaar nog bang dat ik me van een flat zou gaan gooien. Mijn hele huis zat vol duisternis. Aan al die ellende is een einde gekomen en een nieuw begin met liefde, vrede, voorspoed. Ik ben gelukkig en kan het wel van de daken schreeuwen! En steeds meer mensen om ons heen bekeren zich en vinden diezelfde liefde en vrede in Jezus Christus.

   Bekeer jezelf en laat je dopen.. volledig kopje onder!

   God’s zegen!

   T.

     /   Reply  / 
 20. Remco

  Foto van Christus geeft zware tinteling op rug en achterhoofd. Andere symptomen ook.

  Weet hoe laat het is en heb heer Jezus Christus structureel nodig. Voordat het te laat is en ik mijzelf heb vernietigd.

    /   Reply  / 
  1. Remo

   En nu zon pijn in mijn onderrug. Kan niet eens opstaan en blijven staan. Nog nooit last van gehad…

   Dit is vervelend!

     /   Reply  / 
 21. Asw

  Ik heb een goede vriend die stemmen in zijn hoofd hoort en die zelf zegt ik ben duivel elke keer herhaald hij dat bij iets onnodigs. Ik wil hem helpen want ik geef om hem alleen weet ik niet hoe ik heb veel opgezocht van bezeten mensen en duivel, ook heb ik veel gelezen over de duivel en wat de gevolgen zijn en ik zie dat sommige kenmerken kloppen kan iemand mij helpen mij vriend woont in Nederland zelf woon ik in het buitenland en kan vrij weinig doen, hij is erg eigenwijs en zou nooit uit zich zelf iets eraan willen doen kan iemand mij tips geven want ik wil hem helpen bedankt x Asw

    /   Reply  / 
  1. T.

   Zie mijn reactie hierboven.

   En ga voor hem bidden.. ook al geloof je zelf (nog) niet. Afstand speelt geen rol voor God. Hij ziet jouw hart.

   “God, help mijn vriend alstublieft. Verlos hem van het kwade en red hem. In Jezus naam. Amen!”

   Bid ook voor jezelf iets in de trant van:

   “God, als U daar echt bent en bestaat, overtuig mij dan. Kom in mijn leven. Vergeef mij als ik tegen U gezondigd heb. Verlos mij van het kwade. Sluit poorten van het kwaad. In Jezus naam. Amen.”

   Begin met “God” of “Hemelse vader”, eindig met “In Jezus naam. Amen.” Daartussen bid je gewoon wat je op je hart hebt en kwijt wilt.. zelfs als je nog niet gelooft. Zo heb ik dat ook gedaan. “God, overtuigt U mij maar.. ALS u daar echt bent.. kom dan alstublieft en vergeef mij.. maak mij vrij.. red mij..’”

   Dit is het belangrijkste wat ik ooit gedaan heb. Ik ben blijven bidden. Daarna is mijn hele leven ten goede veranderd!

   God’s zegen!

     /   Reply  / 
 22. Remco

  Blijkbaar wordt mijn reactie niet geplaatst. Zit vertraging op het plaatsen op de site. Klinkt raar en kan ook niet enzo. Maar bij mij zijn de symptomen heden niet meer zichtbaar.

  Blijf wel heel bewust bezig. Die shit wil je niet nog een keer. Heeft lang geduurd en zat soms tegen het ondragelijke aan.

  Geen medicijnen, niet overdreven aan de heer hangen. Zelf aan de slag. Ik geloof dat de heer het te volgen pad laat zien. Keuzes zijn hier in te maken.

  Ik ben zelf gaan kiteboarden en na een paar keer onder te zijn geweest in de zee voelde ik mij stukken beter. Somatisch (lichamelijk) moet ik wel even aan de slag. En natuurlijk de psychiatrie laten denken dat het allemaal door hun is. Zit goed genoeg in mijn vel, dingen lukken weer. Hoe ik mij dingen voorstel in de toekomst kan ik (in alle redelijkheid) waar maken.

  Grappige is wel dat bij fitness, hoe intensief ook, ik niet energie terug kreeg bij inspanning. Bij veel minder intensief kiteboarden in de zee wel.

  Ik kan en mag in ieder geval weer meedoen.

  P.s. ook naar Tsjernobyl geweest. Als er iets zat – wat volgens vele niet bestaat – leek mij de meest verlaten en vernietigde plek op aarde wel een plaats om even te bezoeken.

  Iets heeft er gewerkt en laten we maar zeggen dat, dat de inzet van de psychiatrie is geweest. Dat kan en mag je zeggen…

    /   Reply  / 
 23. Suzanne Grijpink

  Sorry Remco als je reactie wat later wordt geplaatst. Jammer natuurlijk zeker omdat je de moeite neemt om te reageren. Superfijn dat je jouw verhaal met ons wilt delen. Heel waardevol. Mijn dank er voor…

    /   Reply  / 
  1. Remco

   Ik hoop dat het anderen verder kan helpen. Het is echt de hel op aarde…niks kunnen doen. Wilskracht opgezogen. Alles negatief duiden. En ook zoveel mensen die maar wat graag misbruik maken van ‘ons’ soort radeloze mensen. Niet uit bepaalde patronen kunnen komen. Door je eigen lijden bijna niet empathie of sympathie kunnen opbrengen voor het leed van anderen en blijkbaar trek je ook nog eens mensen aan die dat soort gevoelens maar wat goed weten te misbruiken.

   Ik wens iedereen succes. Je moet het zelf doen en proberen altijd realistisch te blijven en logisch na te denken hoe de wereld werkt. Verplaatsen in de ander hoe jij zou reageren op het uitspreken van bepaalde gedachten toen je de ervaringen die je nu ervaart nog niet had. De Psychiatrie wilt je echt wel helpen, maar verdient ook geld aan je. Je bent financieel kapitaal in de vorm van een persoon. Deze instellingen moeten verbetering aantonen voor die inkomsten.

   Ook geloof ik echt dat niet alle psychische lasten te beschrijven zijn als dit. Maar iets trok mij naar het geloof toe…en ik zit nu echt niet elke zondag in de kerk hoor.

   Dit is mijn laatste reactie hier. Er is in ieder geval een weg uit. Voor nu.

     /   Reply  / 
 24. Suzanne Grijpink

  Nogmaals superdank voor je bijdrage..ga je goed Remco

    /   Reply  / 
  1. T.

   Hey Remco,

   je verhaal gaat me aan het hart.. zo zat ik er vorig jaar zelf ook bij. Die hel op aarde heb ik ook ervaren! De plek van waaraf ik nu deze mail tik.. daar zat ik een jaar geleden te schreeuwen van doodsangsten. Zo slecht als het vorig jaar ging.. zo goed gaat het nu met me.

   Mail me even op [email protected].

   Ga alsjeblieft naar een bevrijdingsconferentie van VrijZijn.nl. Daar ga je alle antwoorden vinden… laat je door niks of niemand tegen houden want de demonen zijn niet blij als je daar heen gaat. Drie jaar geleden zeiden mensen al tegen me “ga daar heen” maar ik luisterde toen niet. Ik had een zooitje duister bij dat er niks van moest hebben.

   God’s zegen!

   T.

     /   Reply  / 
 25. Anoniem

  Er mist een symptoom:

  Als je een hele hevige hoestbui hebt!(Vooral als je een zware roker bent)
  Dan kan het wezen dat je bepaalde gebaren maakt waarmee ze aanduiden dat ze in je zitten!

    /   Reply  / 
 26. Jan de Wit

  Iedereen gelooft zo min of meer in een opperwezen , waarom moet dat zo nodig die man aan dat kruis zijn.
  we hebben o.a. Bouda, Manitou,Wodan ,Donar.noem maar op.
  De Indianen in de oerwouden geloven meschien in een hele dikke grote boom of een prachtige bloem die maar eens per jaar bloeit.
  Dus God is wat je er zelf van maakt.

    /   Reply  / 
  1. Anoniem

   En ikzelf ben een Atheist.

     /   Reply  / 
  2. Anoniem

   Wodan en Donar zijn geen goden,ze wilden mensen offers.
   De indianen in Noord Amerika geloofden in hun voor ouders!

     /   Reply  / 
 27. John

  De spoken die je in gijzeling(Bezetenheid) houden!,weten alles over jou!,dat komt omdat ze je jarenlang misbruiken!,
  Zo hebben ze geprobeerd om mij financieel failliet te maken,op dit moment van schrijven zijn ze nog bezig mij failliet te maken dat is 1 van hun criminele activiteiten!
  Ze zijn er trots op ook!
  En daarna wordt je gedwongen om een gebedje op te zeggen!,Zodat ze dan vergeven worden die dit niet meld dit aan je psychiater!
  Jammer genoeg kan de politie hier niks tegen doen!,want het zijn overleden personen!,die je gegijzeld houden!

    /   Reply  / 
 28. John

  @Vorige post van mij.

  Wat ik erbij de 4 ruiters wil vermelden is dat het toen al gebeurd was…en niet nu anno 21ste eeuw.

    /   Reply  / 
 29. John

  Het is echt een paragnostisch gesprek tussen johannes de doper(Hij was trouwens linkshandig) en jezus.

    /   Reply  / 
 30. aridan

  er zijn zo veel mensen bezeten. van lichte vorm tot zwaar bezeten. alles is te genezen, alleen de mensen weten niet de juiste behandelwijze. God heeft de mensheid en de djinn ( Geesten) geschapen. onder de djinn zijn er duivels-setan. deze zijn erop uit om de mens te schade. wij zijn van nature redelijk beschermd tegen deze vieze wezens, maar in sommige geval ben je zeer kwetsbaar zoals met verschillende traumas, schrik, verwaarlozing, slechte gedrag,alcholgebruik, drugs enz Op deze momenten ben je zeer kwetsbaar en kunnen de duivels in je treden of om heen zijn. behandeling bestaat uit geloven in god en zijn alle profeten. de laatste profeet na jezus was mohamed. Rokia doen, dat is veel koran luisteren ( doe dit niet alleen, zonder begeleiding van mensen die ervaring hebben). de duivels verbraden van koran( woorden van god) in begin zijn de duivels sterk en kunnen ze je van alles aandoen als wraak. pas op! ze kunnen je helemaal verlammen, laten stikken enz.. begin voorzichtig en verzwak ze langzaam totdat ze zelf weg gaan of verbraden door godswoorden. God heeft ons voor deze wezens gewaarschuwd en heeft ons handvaten gegeven om ze af te weren. Ik zie zo veel mensen die ziek zijn,masr tegenwoordig is geloof in god soort raar iets. psychiatrie is daar vol van. ik ben ervarende en ben gelukkig gezond.

    /   Reply  / 
 31. John

  Even offtopic: Een gijzeling van buitenaardse wezens is in weze een uittreding die door overleden mensen uitgevoerd word.

    /   Reply  / 
 32. Suzanne Grijpink

  Dank je voor je reactie John…

    /   Reply  / 
 33. John

  Alles wat ik door krijg van het hiernamaals het minimale dus,wil ik graag delen met mijn mede mens.
  Want ikr krijg vaak door dat ze niet veel mogen aan de gene zijde omdat er veel gevochten word krijg ik vaak door…
  Er is daar niet echt een democratie heb ik door.
  En ik ken veel van de overleden personen….

  Daarom blijf ik ook liever anoniem.

  Dank je voor de mooie reactie Suzanne.

    /   Reply  / 
  1. Suzanne Grijpink

   Is helemaal goed ‘John’ nogmaals super dat je even de tijd neemt..altijd fijn. Lijkt mij trouwens best heftig wat je doorkrijgt. En dat je anoniem blijft, is geen probleem. Op een mooi weekend.

     /   Reply  / 
 34. John

  Ik krijg ook wel leuke dingen door hoor,
  merendeels krijg ik gevechten door omdat ze het zat zijn dat ze doden worden genoemd o.a.
  en ze vechten tegen dode criminelen.
  Sceptisie zullen achterover slaan dat dood niet dood is.
  en engelen zijn eigenlijk gewoon kosmonauten van een ander planeet heb ik ooit eens door gekregen.

    /   Reply  / 
 35. John

  Jij ook een fijn weekend Suzanne

    /   Reply  / 
 36. raki

  Aan iedereen die zoekt genezing .
  Iedereen die lijdt aan zwarte magie/sihr/voodoo/tovenarij/hekserij
  En/of door de satan/shaytan/djinn/duivel/demon is bezeten, kan ik ze met een sessie maar helpen.
  ik kan u bevrijden en verlossen van geest. Op afstand 100% garantie.
  Tele:/WhatsApp: 0031687797863 [email protected]

    /   Reply  / 
 37. Wesley Kruijzen

  Sinds 2007 hebben christen groep in Denemarken “evangelist van “christIan hedegaard ” mij in ritueel gezet. Het vrijzetting niet zelf is schoon maar daarna moesten ze alles tegenovergesteld. (Na de foutieve doop ( alles gezegd zonder de heilige geest te benoemen de eenheid) was ik mezelf niet meer en storte in elkaar zwak en kon niks converseren. Daarna in korte minuten bezeten geraakt. En werd mij wijsgemaakt dat ik hiermee moet leven en ze nu mij gay leven willen aanpraten. ( maar ik ben geboren en sta de jongen en kracht met vertrouwen in God nu na 10 jaar vast. Alleen beschik ik steeds meer symptomen zelfs vrijwel alles wat er beschreven staat op deze pagina. Zoiets als 90% ik merk uit ervaring van documentaires en exorcisme films en de boeken dat ik nu niet de enige ben maar ik nu in Nederland er als alleen er voor sta en er geen hulp i s vooral omdat t erin gegroeid is. Dit is een noodkreet sos want me leven brokkelt langzaam weg. Wat hebben ze met me gedaan?? Overigens zijn die evangelist in 2009 ook aangeklaagd voor kindermisbruik) antipshychoticas helpen niks zelfs verergeren . Slechts de rustgevende als pammetjes verzorgen me net normaal geest gevoel ipv onrustig en brandend zwetend help aub help het werkt namelijk ook om mij heen en op de mens

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>