Paravisie de maand Oktober 2009

Paravisie de maand Oktober 2009

De kracht van de geest

We kennen allemaal de beelden van de beroemde Uri Geller die schijnbaar zonder gebruikmaking van fysieke kracht lepels weet om te buigen en horloges weer aan de praat krijgt. Toch zijn het juist dergelijke beelden die bredere acceptatie van het fenomeen psychokinese in de weg staan. Toch is er inmiddels genoeg bewijsmateriaal voor de invloed van bewustzijn op materie. Zelf oefenen?

Het ongeboren kind spreekt…

Masseren van de buik, draaien van rustgevende muziek, zachte woordjes fluisteren; op alle mogelijke manieren wordt tegenwoordig geprobeerd de baby het in de baarmoeder zo aangenaam mogelijk te maken. Diana Hendriks gaat nog een stapje verder: zij communiceert op telepathische wijze met het ongeboren kindje en begeleidt het op zijn weg richting geboorte.
 
Op zoek naar geesten

Met een team ’s avonds of midden in de nacht een huis of locatie bezoeken om vast te stellen of er paranormale activiteiten aanwezig zijn. Dat is wat de Stichting ‘The Dutch Paranormal Society’ uit Utrecht regelmatig doet. Als medeoprichtster vertelt Cindy van den Broek hoe er te werk wordt gegaan en welke apparatuur er tijdens een onderzoek wordt gebruikt.

Kleuren spreken voor zich

Via een kleurenanalyse kan kleurencounselor Patty Boting achter de gevoelens, emoties, gedachtepatronen, verlangens en behoeftes komen die bij iemand spelen. Veel mensen realiseren zich niet wat het effect van kleur bij het dragen van kleding of de inrichting van een huis kan hebben op hun leven. Patty: “Kleur staat in verbinding met het onderbewustzijn en is zeer tastbaar.”

Tsing Tong Sam La Toy

Frans Weeber (60) uit Culemborg heeft Tsin Tong Sam La Toy ontwikkeld, waarmee hij wil bijdragen aan het positieve effect van zelfsturing. Eén van de belangrijkste handvatten die hij hiervoor gebruikt, is het bewust vertragen van bepaalde handelingen. Frans: “Daardoor leer je signalen van je lichaam optimaal herkennen, waardoor je beter in contact komt met je ziel.”
 
Zeg het met zielsymbolen

Vormgeefster Birgitta de Vos geeft vorm aan spiritualiteit. Ze verzamelt van alles uit de natuur, fotografeert het en maakt er objecten van: Soul Symbols.Voorbeelden zijn de Talking Sticks, Sun Stones, Veren en vruchtbaarheidssymbolen. Birgitta: “Ik wil mensen inspireren om hun werkelijke zelf te vinden.”
 
Een viking die pendelt

Op spirituele beurzen is hij al jarenlang een excentrieke verschijning: de stevig gebouwde, langharige Bartholoméus uit Den Haag. Menigeen staat versteld als deze man met het uiterlijk van een stoere Viking een pendelaar blijkt te zijn. En dan ook nog eentje die met de grootst mogelijke precisie de uiterst subtiele bewegingen van zijn spirituele hulpmiddel lijkt te kunnen interpreteren.
 

Een natuurlijke kijk op depressie

Wanneer ‘je een beetje depressief voelen’ in de mode is en bijna een miljoen mensen in Nederland antidepressiva gebruiken, ondergaat het begrip depressie een waardedevaluatie. Dat is onwenselijk, want een klinische depressie is een ernstige aandoening, waartegen resoluut opgetreden dient te worden. Medicijnen alleen zijn vaak geen oplossing, zoals natuurgeneeskundigen weten.
 
Stelling: ‘spiritualiteit is vluchten voor de werkelijkheid’

Lees de reacties op deze stelling van vijf hoogvliegers uit de ‘spirituele branche’. Mental Coach Frits Löhnen: “Er wordt zo veel afgekletst in de spirituele wereld dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hoed u voor zweverige adviseurs!” Patty Harpenau: “Sommigen hebben angst voor het leven en koppelen zich al een beetje los van de aarde. Maar het leven is gemaakt om onszelf te ervaren!” Meer meningen hier.

 
Bel & Win spirituele cadeaus!

ParaVisie stelt deze maand tientallen spirituele cadeaus beschikbaar: readings, horoscopen, consulten, boeken, spellen en boeken. Kies je eigen cadeau en bel…
 
En verder:

* Horoscoop oktober

* Toen wist ik: er is méér!

* Verrassende producten in Pepita’s Keuze

* Columns 2012-deskundige Fred Butter, dierencommunicator Mieke Zomer, kindertherapeute Petra Verhoef, reïncarnatiedeskundige Titus Rivas, medium Daniëlle

* Puzzel: kruiswoordraadsel

* Nieuwe boeken en cd’s in de rubriek ‘Voor oog & oor’

Acties:

- Korting op workshop Tsin Tong

- Korting op consult medium Bartholoméus

- Korting op workshop ‘Kleur en psyche’
 
NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws rond ParaVisie, geef je dan nu op voor onze maandelijkse nieuwsbrief.  Stuur een mailtje naar: [email protected] en zet bij het onderwerp: nieuwsbrief.
(Wil je opzeggen, dan kan je een mailtje sturen met de tekst: opzeggen nieuwsbrief)

Bron: Paravisie

Lees ook:Paravisie nieuwsbrief
Lees ook:ParaVisie Nieuwsbrief Januari 2010
Lees ook:Nieuwsbrief November 2009 Paravisie
Lees ook:Paravisie, de maand Oktober
Lees ook:Hoe paranormaal begaafd ben ik?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Paravisie de maand Oktober 2009

 1. Roosje Sanne

  Dag ik ben vervLoekt of behekst
  kunnen julli mij iemand aanraden die dit blijvend kan opheffen auB want ik draai rond in een circel

    /   Reply  / 
  1. D.

   Beste roosje,
   hoe weet jij dat jij vervloekt of behekst bent.
   vertel mij wat er aan de hand is met jouw, zodat ik dit kan bevestigen.
   groetjes,

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>