Paravisie, november 2009

Het is weer zover, de nieuwe Paravisie is uit en vergeet niet te stemmen op de site voor Medium van het jaar! En vergeet ook de poll hier niet

ParaVisie Manifestatie 2009
Ook dit jaar organiseert ParaVisie de ongeëvenaarde Manifestatie waar spiritualiteit, het buitenzintuiglijke en gezondheid hand in hand gaan. Op zaterdag 28 en zondag 29 november ben je van harte welkom in Ahoy Rotterdam.
Bezoek voor informatie de nieuwe Paravisie evenementen site en klik hier.

‘Engelen zijn dol op een glimlach’
Het contact dat de Ierse Lorna Byrne met engelen heeft is zeer bijzonder te noemen. Ze begeleiden en ondersteunen haar, terwijl Lorna zelf als intermediair tussen de mensen en deze lichtwezens optreedt. Haar missie? Verspreiding van het geloof in engelen. “Zodat de nu nog werkloze engelen eindelijk aan de slag kunnen!”
 
Eve trad samen met vriend uit
Eve Keune trad samen met haar vriend uit en maakte een reisje naar Sri Lanka. Of gaat het om een bijna-dood ervaring, een lucide droom of een gezamenlijke hallucinatie? Deskundigen reageren op een heel bijzonder verhaal. Met een concrete oefening uit Sten Oomen’s boek ‘Door de nacht’!
 
Pitjit: Helende massage vanuit het gevoel
Masseren is in Indonesië een onderdeel van het dagelijks leven. In huiselijke kring wordt dit regelmatig toegepast onder de naam ‘Pitjit’, helen van lichamelijke én geestelijke klachten. Voor data van Pitjit workshops kun je hier terecht!

 Een andere kijk op cholesterol
Cholesterol is een onmisbare stof in ons lichaam. Problemen ontstaan op het moment dat een bepaalde soort cholesterol, LDL, te hoge waardes bereikt. Gelukkig kun je voldoende doen om dat te voorkomen.
 
PRI: ontmantel je afweer en zie het heden
Ingeborg Bosch ontwikkelde meer dan tien jaar geleden PRI, dat staat voor ‘Past Reality Integration’. Belangrijk speerpunt van deze bewustzijnsleer zijn onze afweren: illusies die ons een helder zicht op onszelf en het leven benemen. Voor de specifieke verschillen tussen PRI en andere therapieën klik je hier.
 
Spiritueel adviseur Dory: ‘Zweven is voor later’
In ‘Komt een vrouw bij de dokter’, het inmiddels wereldberoemde boek van Kluun, bezoekt de schrijver spiritueel adviseur Nora. Zij geeft hem de adviezen die hij op dat moment nodig heeft. Nora bestaat echt. Het is Dory Nierynck uit Breda. Voor een selectie van haar kunstwerken kijk je hier.
 
Nieuw fenomeen: Nieuwetijdsouderen
Veel ouderen komen vroeg of laat tot het besef dat er méér is in het leven. De generatie van 45 jaar en ouder begeeft zich steeds vaker op het spirituele vlak, mede doordat zij door hun levenservaring nieuwe wegen in willen slaan.
 

Zeven jaar Jassentechniek
De Jassentechniek bestaat inmiddels zeven jaar. Een toenemend aantal mensen heeft baat bij de techniek, die zich richt op het verwijderen van overtollige ballast.
 

Bron: Paravisie

Lees ook:Nieuwbrief Paravisie, wie wordt medium van het jaar???
Lees ook:Meer ‘goed’ cholesterol met Mediterraan eten
Lees ook:Gelukkig zijn? Vraag je beschermengel om hulp…
Lees ook:Paravisie Awards 2009
Lees ook:Nieuwsbrief November 2009 Paravisie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Paravisie, november 2009

    1. Isabel Blanco Auteur

      Niet alleen dat, ook stemmen op Medium van het jaar en uiteraard ook hier niet vergeten te stemmen.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>