Nieuwsbrief November 2009 Paravisie

Nieuwsbrief  November 2009

U treft in de nieuwsbrief nieuws over het tijdschrift aan, evenals over alle nevenactiviteiten zoals beurzen, workshops, opleidingen, de 0900-lijn, de website et cetera. NIEUWS

• ParaVisie Manifestatie

De ParaVisie Manifestatie vindt dit jaar plaats in het wekend van 28 en 29 november. Het evenement, met talloze stands, forums, lezingen, workshops en demonstraties, wordt gehouden in Ahoy te Rotterdam. Voorverkoop via de filialen van Videoland en Movie Max en via de sites www.paravisie.nl en www.easyticket.nl. Dit jaar zijn ook passe-partouts, kaartjes geldig voor beide dagen, mogelijk.

Enkele hoogtepunten uit het lezingen- en workshopprogramma:

- Ilse van Dun: contact met beroemde overledenen
Deze Belgische dame zit al zo’n 25 jaar in het vak. Onlangs werd haar boek met gechannelde boodschappen van beroemde overledenen uitgebracht. Daarin komen onder andere Michael Jackson, prins Claus, Pim Fortuyn en André Hazes aan het woord.
- Doug de Vito: revolutionaire healingmethode
Doug de Vito is de rechterhand van de wereldwijd vermaarde dr. Eric Pearl, de ‘wonderhealer’ uit Amerika. Via zijn healingmethode, Reconnective Healing, schijnen inmiddels duizenden mensen van kwalen en aandoeningen genezen te zijn.
- Patty Harpenau: wat engelen ons vertellen
Deze succesvolle Nederlandse levenscoach heeft onlangs het vervolg op de internationale bestseller ‘The Life Codes’ gelanceerd: ‘Benjamins Boom’. Daarin beschrijft ze de rol van de tien aartsengelen op aarde en vertelt ze de lezer wat zij ons te zeggen hebben.
- Peter Toonen: 2012 – verlichting of catastrofe?
Peter Toonen vertelt je alles over de Maya’s en hun intrigerende kalenders. Lopen deze écht af in 2012 of toch later, zoals onlangs werd gesuggereerd? En wat betekent dat eigenlijk? Staan ons catastrofes te wachten of juist spirituele verlichting?
- Nieuwetijdsouderen: nooit te laat om te leren
Middels lezingen en een forum wordt aandacht geschonken aan dit ‘nieuwe’ fenomeen. Steeds meer volwassenen komen vroeg of laat tot het besef dat er méér is in het leven. Ont-wikkel jezelf door de juiste wikkels op het juiste moment af te leggen.
- Stichting Enigma: de doden geven antwoord
Tijdens een optreden van meerdere mediums wordt gezamenlijk én om de beurt contact gezocht met overledenen. Uniek optreden.

Diverse sprekers signeren na afloop van hun optreden boeken, achter een daartoe speciaal geprepareerde signeertafel. Voor een volledig overzicht van de deelnemers (meer dan 100) en de lezingen & workshops (70) kijkt u op www.paravisie.nl.

• ParaVisie Awards: laatste kans om te stemmen!

Tijdens de aanstaande ParaVisie Manifestatie worden voor de vierde keer de ParaVisie Awards uitgereikt. Ondertussen kan tot 20 november via de website of via post in vier categorieën gestemd worden. Stemmers maken kans op een gratis boek of cd. Dus: laat je stem horen!

• ParaVisie Jongerensite

Op 27 november lanceert ParaVisie een eigen jongerensite onder de url
www.generation-phoenix.nl. De site wil een platform bieden aan jongeren die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit, het buitenzintuiglijke, natuurlijke gezondheid en grenswetenschappen. Interactiviteit is het toverwoord, het zelf toevoegen van een eigen profiel en communicatie met anderen staat centraal, naast uitgebreide informatievoorziening over genoemde onderwerpen. 

• In de nieuwe ParaVisie:

 - Jaarhoroscoop 2010
- Interview met Robert ten Brink
- Belgisch medium in contact met beroemde overledenen
- Misrekening rond 2012?
- Hé ik dacht net aan je… Telepathie!
- Nieuwetijdskinderen als spiegels
- Destiny Retrieval: in contact met je levensdoel
- Halil Gür: ‘In een vorig leven was ik VOC koopman’
- Wapen je tegen griep.

Bron: Paravisie nieuwsbrief

Lees ook:Paravisie nieuwsbrief
Lees ook:Nieuwbrief Paravisie, wie wordt medium van het jaar???
Lees ook:Paravisie nieuwtjes
Lees ook:Paravisie, november 2009
Lees ook:Prestigiueze prijs voor Peter van der Hurk…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>