Paravisie Medium van het jaar 2009 Omata Tutinie

En dat is geworden: Omata Tutini!!

Biografie Omata Tutini:
Omata is geboren op de Cook-Islands bij Hawaï, haar familie behoort tot een van de oudste indianenstammen ter wereld. Het spirituele en paranormale heeft zij van nature meegekregen, als kind wist zij al wie ziek was en wat mensen mankeerde. Toch duurde het nog velen jaren voor zij ook echt met haar kwaliteiten als Paragnost en Medium aan het werk ging en zij mensen ging helpen. Ook kan zij u aan de hand van een foto of voorwerp informatie doorgeven en healingen geven.  

Omata is tevens schrijfster van het boek: Vissen uit de hemel.

Beschrijving

Wie staat nog met de kracht van onze voorvaderen in verbinding?
Omata Tutini, een Maori-vrouw uit de Cook Islands, neemt u via haar werelden mee naar de mystieke oerkracht van haar eigen voorvaderen. In dit boek kunt u getuige zijn van de wijsheid van haar stam en van Omata‘s helende vermogens. Haar levensverhaal brengt u in contact met bezieling en spiritualiteit en inspireert vele mensen om weer de wezenlijke zaken van het leven te zien. Zo kunt ook u weer in verbinding komen met deze oeroude kennis.
Omata helpt duizenden mensen in Nederland en België met haar paranormale begaafdheden. Via interviews met auteur Marjo Boxman deelt ze haar kennis met ons en biedt ze een leidraad voor ons leven.

Het levensverhaal van een Maori-vrouw en haar paranormale gaven

Marjo Boxman werkt als journalist en schrijfster van biografieën. Als docent meditatieve dans verdiepte zij zich in legenden en symboliek. Zij interviewde Omata Tutini voor een krant, waarbij zij voorspellingen kreeg die doorslaggevend bleken als basis voor dit boek. Dankzij een vereniging van hun beider talenten werd zowel Omata‘s droom als de opdracht van haar Maori-voorvaderen verwezenlijkt.

Aantal pagina’s: 144

Uitvoering: softcover

Lees ook:Paravisie Awards 2009
Lees ook:Spiritueel café weer terug in Zwolle
Lees ook:Biografie over winnaar Het Zesde Zintuig Peter van der Hurk
Lees ook:‘Magisch brein, Magisch hart’ van neurochirurg James Doty…
Lees ook:Nieuwbrief Paravisie, wie wordt medium van het jaar???

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Paravisie Medium van het jaar 2009 Omata Tutinie

 1. C

  en de term medium van het jaar … ja ok .. leuk …
  maar wat heeft zij wat ik niet heb?
  en wat heeft zij wat bijv. isabel niet heeft ?
  en wat heeft zij wat die ene die thuis zit niet in de publiciteit komt maar mischien wel even 30 keer sterker werkt dan haar wat zij niet heeft ?
  Kortom commerciele zooi !

    /   Reply  / 
 2. emiel

  Cor helemaal mee eens. Het stelt niets voor maar veel mensen zullen er weer in trappen.

    /   Reply  / 
 3. Isabel Blanco Auteur

  Ze had dit jaar de meeste stemmen :)

    /   Reply  / 
 4. Leona

  Prachtig voor deze vrouw maar niemand weet blijkbaar meer dat zij een keer in het tv programma is geweest oplichters ontmaskerd van Veronica. Bij iedereen vertelde ze dat ze een Zonnebloem kreeg van de overledene terwijl ze niet eens overleden was een beetje research van de redactie had geen kwaad gekunt!!

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Ik kende dit verhaal ook niet ik ken zelf haar naam via mijn overleden broer. Hij heeft haar persoonlijk gekend als een lieve vrouw maar noemde haar gave niet bijzonder……..

     /   Reply  / 
 5. Thea

  omata(vaynie) is een vrouw met bijzondere gaven,geloofde er niet in maar zij wist mij toch dingen te vertellen die zij niet kon weten,heb haar gekend in de tijd dat ze in dokkum woonde en kwam regelmatig bij haar,ben haar uit het oog verloren.was een lieve vriendin.
  multiflora…..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>