Paravisie december 2009 met jaarhoroscoop!

De maand december, we zitten alweer in de laatste maand van het jaar. De maand waarin we beginnen met de jaarvoorspellingen hier op het blog. Paravisie heeft alvast de jaarhoroscoop voor 2010. De voorspellingen komen later in januari 2010. Nog even en het is zover, een nieuw jaar, nieuwe kansen.

Jaarhoroscoop 2010

2010 wordt volgens astrologe Lea Manders een jaar vol dynamiek en dynamiet. Maar wat gaat het jou brengen op het gebied van relaties, innerlijke ontdekkingen en gezondheid? Tijd voor de uitgebreide jaarhoroscoop!
Overleden beroemdheden spreken

Onlangs werd in België een opmerkelijk boek op de markt gebracht: ‘Gesprekken met het hiernamaals’. Daarin komen Nederlandse, Belgische en internationale bekende overledenen aan het woord. Daaronder bijvoorbeeld Michael Jackson, André Hazes, Herman Brood en Pim Fortuyn. Zij zouden hun boodschappen aan medium Ilse van Dun hebben doorgegeven.

‘Ik leef onbewust bewust’

Robert ten Brink staat positief en bewust in het leven. In de loop der tijd heeft hij zijn eigen draai gegeven aan deze levensstijl, die voor hem vanzelfsprekend is. De presentator heeft een uitgesproken mening over spiritualiteit, intuïtie, liefde voor jezelf, mediums, reïncarnatie en het oppikken van energieën.
 
Wapen je tegen griep

Zelden zal er meer over de griep zijn gesproken dan de laatste maanden. Daarom: hoe bescherm je jezelf optimaal en wat te doen als je het toch krijgt?
 
‘Laat voeding onze basis zijn!’

Complementair therapeut An-Akh zaldoc: “Het wordt normaal voor mensen om suppletie te gebruiken. Sommigen spenderen wel tachtig euro in de maand! En dan heb ik het over vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en omega-vetzuren waarvan niet duidelijk is of we ze écht nodig hebben… Het wordt tijd voor een andere oplossing.”

Misrekening rond 2012?

Onlangs werd breed in de pers uitgemeten dat het ‘einde der tijden’ niet in 2012, maar in 2220 zal plaatsvinden. Een viertal deskundigen geeft zijn mening in ParaVisie. Hier op de site lees je hun complete reactie.
 
Hé, ik dacht net aan je…

Bijna iedereen maakt het weleens mee: je denkt aan iemand en precies op dat moment belt deze persoon je. Wat is telepathie, hoe uit het zich en wat zijn de mogelijke verklaringen? Ben jij telepathisch en zo ja, hoe kun je jouw vermogen aanscherpen?
 
‘Mijn kinderen zijn spiegels voor me’

Mariëlle Poland heeft twee nieuwetijdskinderen. De jonge moeder leert veel van haar tweeënhalf jaar oude dochter. “Marin werkt voor mij als een spiegel. Door haar ben ik anders in het leven komen te staan.” Meer over nieuwetijdskinderen? Klik hier.
 
Wijsheid uit het Oosten

Als de in Zuidoost-Turkije woonachtige Halil Gür in 1974 in Nederland belandt, overvalt hem een gevoel van thuiskomen. Met name in Amsterdam komen de straten, gevels, grachten en kerktorens hem bekend voor. Langzamerhand ontdekt hij waarom…
 
Stelling: Kinderen van deze tijd zijn anders!

Spirituele ‘prominenten’ reageren op de stelling. Over spontaniteit, innerlijke wijsheid en nieuw DNA.
 
Destiny Retrieval: in contact met je levensdoel

Destiny Retrieval brengt deelnemers in contact met hun eigen voorbestemming of blauwdruk. Daardoor komen energiestromen weer op gang en neemt de levensvreugde toe.
 
Bron: Paravisie

Lees ook:De nieuwe Paravisie ligt in de winkel…
Lees ook:Paravisie de maand december
Lees ook:ParaVisie Nieuwsbrief Januari 2010
Lees ook:Nieuwsbrief November 2009 Paravisie
Lees ook:Nieuwbrief Paravisie, wie wordt medium van het jaar???

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>