Paravisie Januari 2010

Paravisie Januari 2010

VOORSPELLINGEN 2010
Een nieuw jaar is als een onbeschreven blad. Antwoorden op vragen als ‘wie wordt wereldkampioen voetbal’en ‘haalt het kabinet 2011′ liggen immers in de toekomst… Of toch niet? Is het mogelijk om met gebruikmaking van helderziende gaven aanstaande gebeurtenissen te voorzien? Ervaren mediums, paragnosten, astrologen en runenlezers doen een poging. De voorspellingen voor 2010! Lees hier op het blog net als in het blad alvast voorspellingen van één van de experts.


 
Pim Fortuyn spreekt vanuit gene zijde
Paranormaal therapeute Margaretha Gieles weet niet wat haar overkomt als op 9 december 2004 de tweeënhalf jaar daarvoor vermoorde politicus Pim Fortuyn aan haar verschijnt met de vraag of zij voor hem ‘een stem’ wil zijn. De channelings van Margaretha laten vervolgens een verzoenende Fortuyn horen. Maar met politiek Den Haag heeft hij nog een appeltje te schillen…
 
Nienke laat lichtenergie door een dier stromen
Als dierentolk staat Nienke Sjabbens dieren bij, waardoor ze beter in hun vel komen te zitten of kunnen genezen. Tijdens het geven van een consult maakt Nienke mede gebruik van Reiki en Quantum Touch. “Dat doe ik omdat ik het energielichaam van een dier net zo belangrijk vind als het tastbare lichaam.”
 
Gezond gewicht met de vijf elementen
Menigeen neemt zich in het begin van het nieuwe jaar voor om enkele kilo’s af te vallen of om gezonder te eten. In beide gevallen geldt dat je bewuster met je voedingsinname om moet gaan. Dat kan je doen aan de hand van de vijf elementen, hout, vuur, aarde, metaal en water.
 
‘In mijn vorig leven was ik gevechtspiloot’
Reïncarnatie wordt in de westerse wereld vaak nog steeds als een oosters verzinsel beschouwd. Parapsychologisch gezien is deze opvatting eigenlijk al zo’n tachtig jaar achterhaald. Zo lang is al duidelijk dat er werkelijk interessante aanwijzingen voor reïncarnatie zijn. Neem nou James Leininger uit Amerika…
 
Opruimen in het nu-bewustzijn
Thèta-hersengolven maken ons ontvankelijk voor dromen, creatieve ideeën, inspiratie, intuïtie en buitenzintuiglijke waarnemingen. Volgens Baukjen Ploegstra en Joop de Boer van het Thèta Instituut Nederland, kan afstemming op een dergelijke bewustzijnsstaat ervoor zorgen dat blokkades uit het verleden ook daadwerkelijk tot het verleden gaan behoren. Voor een speciale actie klik je hier.
 
Start je dag met Yoga
Het programma ‘Nederland in beweging’ probeert al jarenlang mensen de dag te laten beginnen met gezonde sportoefeningen. De NCRV doet dit nu met yogaoefeningen. Op het digitale themakanaal ‘Spirit 24′ leidt yogadocente Myrna van Kemenade dagelijks een sessie. Wie is zij?
 
2010 vanuit het enneagram bekeken
Nieuwe verkiezingen. Kroning. Herverdeling. Exterieure invloeden. Dat kunnen we in 2010 verwachten. Althans, volgens Willem Jan van de Wetering. Aan de hand van het Enneagram geeft de karakteroloog niet alleen een algemene prognose voor het komende jaar, maar duidt hij ook aan wat dit jaar voor jou persoonlijk kan betekenen.
 
Bron en copyright: Paravisie

Lees ook:Luisteren naar de andere wereld, wat Pim Fortuyn bedoelde
Lees ook:Helderziend varken voorspelt EK uitslagen
Lees ook:Update 6/5/10 Medium is stem overleden politicus Pim Fortuyn “At his service!”
Lees ook:‘Medium van het Jaar 2008′, Paravisie is????? Mieke Zomer!
Lees ook:Paragnosten voorspellen dat 2012 een bijzonder jaar wordt.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>