Paravisie Maart 2010 met o.a. Liesbeth van Dijk

 

Kind van de rekening

In het najaar zendt televisiezender SBS6 een reeks programma’s uit waarin paranormale kinderen centraal staan. Liesbeth van Dijk, finalist in het eerste seizoen van ‘Het Zesde Zintuig’, zal tijdens de uitzendingen te zien zijn als begeleidster van deze kinderen en hun ouders. Liesbeth: “Uit eigen ervaring weet ik hoe vreselijk moeilijk het als kind kan zijn om met je paranormale indrukken om te gaan. Het is de hoogste tijd dat er in Nederland meer aandacht komt voor deze problematiek. De huidige situatie is schrijnend.”


 


‘HIV heeft me veel gebracht’

De wereld van Johan Noorloos stortte op z’n 27e volkomen in toen de dokter hem vertelde dat hij HIV had en nog hooguit tien jaar zou leven. Op dat moment begon zijn zoektocht, waarbij hij uiteindelijk yoga ontdekte. Johan’s conclusie: “Ik wens niemand HIV toe. Maar het heeft mijn leven enorm verrijkt.”
 
Je gave activeren met fosfenen

De techniek van fosfenen, oftewel de ‘vlekjes’ die je ziet als je in een lamp of in de zon hebt gekeken, gebruikt Christian Vandekerkhove onder meer om het zesde zintuig te ontwikkelen. Hij ging daarvoor jarenlang in de leer bij dokter Francis Lefebure, waarmee hij de werking van fosfenen weer meer onder de aandacht heeft gebracht. Om het toegankelijker te maken, veranderde Christian de naam in ‘de ziel van het licht’.

Kristalheldere antwoorden

Crystal Insights is een door Joanna Koopmans ontwikkelde methodiek om op een speelse en efficiënte manier inzicht te verkrijgen in levensvraagstukken. Door gebruik te maken van kristallen wordt visueel gemaakt wat er speelt en waar men staat ten opzichte van gezin, familie, vrienden, werk, hobby’s en zichzelf. Joanna: “Het concept is zet je terug in jouw kracht .”
 
De handafdruk als blauwdruk van je ziel

De Amerikaanse handanaliste Ronelle Coburn geeft aan dat je veel kunt aflezen aan vingerafdrukken en de opbouw van vingertoppen. Deskundige René Peters is het daar voor een deel mee eens, maar heeft het gevoel dat het raadzaam is om de gehele afdruk van de hand te bekijken om tot een goede analyse te komen. “De vingertoppen in combinatie met de vorm, lijnen, patronen, warmte en kleur van de hand zijn in mijn opinie van belang om iemands persoonlijkheid perfect vast te stellen.”
 
Medium Bodhi: ‘Het leven draait om jou!’

Bodhi Vartman is een man met twee gezichten. Aan de ene kant fors van postuur en thuis in de wereld van krachttrainingen, aan de andere kant heldervoelend medium en geïnteresseerd in de diepste zielenroerselen van de mensen om hem heen. Bodhi: “In het krachthonk of het koffiehuis confronteer ik mensen met de vraag wie ze zijn en waarom we leven. De meesten hebben geen idee. Gek eigenlijk hè?”
 
Ontdek de kracht van je organen

Iedereen kent uitdrukken waarbij organen verbonden worden met menselijke emoties. Denk bijvoorbeeld aan ‘Het ligt zwaar op de maag’ en ‘Iets op zijn lever hebben’. Volgens de Belgische Stanny Lansloot, grondlegger van de zogenaamde ‘Transfigura-methode’, mogen we deze en vergelijkbare uitspraken letterlijk nemen. De staat van onze organen geeft een beeld van onze emotionaliteit, zo beweert hij.
 
Oer-methode

Emotiespecialiste Eden Gommans ontwikkelde een methode die je mee terugneemt naar de oorsprong. Ze noemt het dan ook de Oer-methode. Hij is bedoeld voor iedereen die op welke manier dan ook uit balans is. Maar dat gaat Eden allemaal nog lang niet ver genoeg. Ze is ook nog eens bezig met een boek dat duidelijk moet maken hoe het doen en laten op scholen veranderd moet worden om zodoende de maatschappij een stuk gelukkiger en prettiger te maken. Politiek Den Haag is bij deze alvast gewaarschuwd.
 
Spataderen. Wat te doen…

Aderen zijn bloedvaten die zorgen voor de terugstroom van het bloed naar het hart. Door aangeboren zwakte van de vaatwanden van de aderen kunnen spataderen ontstaan. Meestal op de benen, maar ook andere lichaamsdelen zijn niet gevrijwaard. Vaak speelt het visuele aspect een belangrijke rol bij het besluit ze te laten verwijderen, maar niet vergeten mag worden dat spataderen ook lichamelijk gezien veel ongemak kunnen veroorzaken. Wat te doen?
 
NIEUWSBRIEF
Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws rond ParaVisie, geef je dan nu op voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Stuur een mailtje naar: [email protected] en zet bij het onderwerp: nieuwsbrief. (Wil je opzeggen, dan kan je een mailtje sturen met de tekst: opzeggen nieuwsbrief)

Bron: Paravisie

Lees ook:Paravisie nieuwsbrief
Lees ook:De Hoop van Pandora, cursus aanbod
Lees ook:Open dag Boeddha huis Rotterdam…
Lees ook:Blokkades opheffen, is makkelijker gezegd dan gedaan
Lees ook:Deze maand in ParaVisie SEPTEMBER 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>