Paravisie Mei 2010

Paravisie Mei 2010

Hoe word je medium?
Volgens Lia de Alberdi is een medium iemand die in staat is om een bewuste verbinding met een gids uit de hogere sferen aan te gaan en te onderhouden. Zij gelooft dat iedereen de potentie heeft om medium te worden en geeft een aantal tips om mee aan de slag te gaan.

Een aanvullende meditatie lees je hier.

Wie ben ik en waarom ben ik hier?
De jeugd van de Amerikaan John Demartini verliep niet rooskleurig. Na bijna te zijn overleden, kwam hij tot inkeer. De chiropractor kreeg door dat hij anderen moest gaan helpen. Inmiddels inspireert hij al bijna veertig jaar mensen over de hele wereld, door middel van het geven van lezingen en workshops.

Medium: ‘De Hemel is een andere planeet’
Het Haagse medium Marjan Rouw haalde onlangs de landelijke media met haar voorspelling dat de aarde nog miljoenen jaren zal voortbestaan. Toch behoort het kijken in de toekomst niet tot de kern van haar bezigheden. De kennis die ze opdoet via haar contacten aan gene zijde, zet zij in om cliënten een positief duwtje in de rug te geven.

Behandeling brandwonden via de telefoon
Wereldwijd zijn er miljoenen slachtoffers per jaar te betreuren. In Nederland alleen al overlijden in dezelfde tijdsspanne zo’n vijftig mensen aan de gevolgen ervan. We hebben het over brandwonden. Volgens arts Marja Pronk is een oplossing slechts één telefoontje van ons vandaan…

Via negen inwijdingen naar spiritueel meesterschap
De Q’eros uit Peru, een volk dat rechtsreeks afstamt van de Inca’s, hebben negen van hun aloude inwijdingen naar buiten gebracht onder de naam Munay-ki. Ze helpen je om beter in je kracht te staan en bij het evolutieproces richting 2012 en daarna.

Uitgebreide reacties van voormalige deelnemers lees je hier.

Kinderen & vorige levens
De voornaamste website over reïncarnatie die specifiek aandacht besteedt aan parapsychologisch onderzoek is ongetwijfeld Past Life Center. De site wordt gerund door Carol Bowman. Zij is bekend geworden door haar twee boeken over herinneringen van jonge kinderen.

Mystieke plekken
Door hun voorliefde voor spiritualiteit en fotograferen hebben Jan Willem Verkerk en Annemieke Loots elkaar ontmoet. Inmiddels wonen ze samen in Zaandam en iedere vakantie gaan ze er samen op uit om zowel in Nederland als in het buitenland mystieke plekken te bezoeken en te fotograferen.

‘Emoties bestelen ons’
Alle media berichten tegenwoordig uitgebreid over (groot en klein) menselijk leed. En we leven massaal mee. In bestsellers wordt bovendien de scheppende kracht van onze emoties verheerlijkt. Maar vanuit het Verre Oosten klinkt een ander geluid. De boeddhistische leraar Dzogchen Rinpoche stelt onomwonden: “Pas op voor het volgen van je emoties!” ParaVisie interviewde hem.

Spiritualiteit in de slaapkamer
In onze slaapkamers slapen we. Wanneer er een partner in het spel is, beleven we er ook intimiteit. Het is daarom de bedoeling dat we er ons op ons gemak voelen en makkelijk kunnen ontspannen. Wat kunnen we zelf doen om het tijdverdrijf in de slaapkamer zo aangenaam mogelijk te maken?

Bron: Paravisie

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Op verzoek van Paravisie worden alle stukken verplaatst

Lees ook:Daniel Dungas Home, uit de oude doos
Lees ook:Liesbeth van Dijk “Kind van de rekening”
Lees ook:Nieuw meinummer ParaVisie vol interessante artikelen…
Lees ook:Het nieuwe jaar en dan?
Lees ook:Medium Paul Jacobs is 2 juli a.s. in Den Haag!!!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>