Paravisie voorspelling 2010 Isabel Blanco “WK finale Nederland-Spanje”

Zoals toegezegd volgt natuurlijk op mijn eigen blog de voorspelling voor de komende maanden voor 2010. Er zitten wat extra’s bij die niet in de Paravisie zijn opgenomen (deze vind je schuin terug) en waarvan een deel al wel is uitgekomen We doen er ook maar eens een foto bij van mij zoals die ook in de Paravisie staat, dan weten jullie eindelijk het gezicht achter de blogger.

Isabel Blanco

De vragen van Paravisie voor juni nummer 2010:

In het juninummer gaan we een artikel plaatsen over voorspellingen voor de tweede helft van dit jaar. We zouden het leuk vinden als je hieraan mee wilt werken. Jouw voorspellingen dienen in ieder geval over de onderstaande twee onderwerpen te gaan, aangevuld met alles wat je zelf aanvoelt op de gebieden van showbizz, koningshuizen, natuurrampen en meer…

Wie wordt kampioen WK-voetbal en hoe ver komt Nederland?
Hoe zullen de verkiezingen verlopen en welke partijen zullen de regering gaan vormen?

Ik zie je voorspellingen graag uiterlijk maandagochtend 3 mei tegemoet (liefst eerder) en mocht je niet mee willen werken dan verneem ik dat graag zo snel mogelijk van je.

 De voorspelling dan:

Verkiezingen 9 juni 2010 en Regering:
PVDA zal doen wat men verwacht, Cohen blijkt een uitstekend debater en zal daarmee de partij tot de grootste kunnen maken. CDA knalt bijna weg, Balkenende heeft zijn langste tijd gehad en zal vertrekken na een grote verkiezingsnederlaag. VVD zal iets winnen, doet het nu goed in de peilingen en blijft dit ook doen. D66 wint meer zetels maar minder dan verwacht en dat geld ook voor Groenlinks. SP zal helemaal wegzakken en de PVDD (partij voor de dieren) kon nog wel es de zetels kwijtraken door al het gedoe! CU en SGP blijven gelijk, TON gaat toch meer zetels halen dan men verwacht, de peilingen zitten er naast, Rita doet het beter en beter in de campagne en zal nog een paar leuke trucks uithalen,  en de PVV, sorry Wilders maar wat je dacht te gaan doen gaat finaal de mist in, je zakt weg en weg en weg en weg, iets meer dan 9 zetels haalbaar maar niet de grootste ook niet de 1 na grootste. Coalitie zal niet zo ingewikkeld worden blijkt na een moeizame formatie, PVDA-VVD-CDA gaan het in zetels redden om te regeren, met Cohen als Premier.

Showbizz en TV en 2 sterfgevallen

Ik denk aan SBS 6 met opzienbarende programma’s, het programma van Liesbeth van Dijk krijgt veel kijkers en zij zal veel succes oogsten. Wordt een goed jaar voor haar. Het programma kon nog wel eens de echte ommekeer kunnen worden in hoe wij in het algemeen denken over het spirituele en paranormale. Ondanks alle kritiek wordt het na uitzending 1 akelig stil van de anti kant. RTL 4 zal opnieuw moeten overwegen of het Zesde Zintuig nog wel haalbaar is, willen de kijkers nog wel met alles wat er mis ging? Nee.

Voor de zomer komt er een nieuw talent om de hoek kijken bij de Publieke Omroep. Mensen zijn Paul de Leeuw moe zo weten we dus een jongeling krijgt een kans. Oude series deden het in 2009 al goed in nieuwe jasjes en die trend wordt verder ingezet. We snakken naar nostalgie. Dat zal in het nieuwe seizoen meer vorm krijgen, Paul zal vermoedelijk een tijd gaan stoppen omdat hij steeds minder kijkcijfers trekt, ook zijn productie maatschappij zal het erg moeilijk krijg. Ik denk aan een time out bij hem.

Het huwelijk van Yolante en Wesley zal een media hype worden, groter dan ze verwachten maar er zal ook een baby komen bij hen, vermoedelijk is ze dit jaar nog zwanger.

Verder voorzie ik niet veel bijzonderheden, veel oranje pret met de WK op TV, vrouwen die nog wat opzien gaan baren omdat ze thuis moeten blijven (op moment maken voorspelling was nog niet bekend dat ze niet mee mochten)en sterfgevallen, 2 denk ik, die Nederland op de kop gaan zetten. 1 nog vrij jong rond de 60 en 1 rond de 80, krijg geen namen door.

Koningshuis

In Nederland wordt het rommeliger en rommeliger, vorige jaar was al bekend dat vlak na het maken van mijn voorspelling in november 2009 dat er problemen komen met de nieuwe aankoop van grond in Argentinië (niet meegenomen maar al wel uitgekomen). Na de zomer zal het een enorm schandaal opleveren, reden voor Beatrix om even haar aftreden uit te stellen tot het in de luwte is. Het wordt een moeilijk jaar, toch wordt de kans steeds groter dat Beatrix af gaat treden na 30 jaar vind ze het genoeg geweest, ze is oud, moe. Ze wilde het eerder aankondigen, voorjaar al maar door de vele schandalen met boeken en TV series heeft ze er vanaf gezien. 2011 gaat het echter wel gebeuren. Er komt ook een nieuwe brievenbus affaire in het Koninklijk Huis aan het licht (Bernhard jr is flink in de problemen gekomen met allerlei sluwe vastgoed toestanden) en van Bernhard zullen er heel veel geheimen boven water komen. Willem Oltmans haalt zijn gelijk. Ik voorzie ook nog een baby, zag dit in 2009 ook al. Willem Alexander doet nog opnieuw een gooi naar zijn populariteit bij de WK voetbal, we gaan hem bewust van een andere kant weer zien.
Verder zullen er in de Koningshuizen weinig spectaculaire dingen komen, een prachtig huwelijk in Zweden dat wel en de jongste dochter van de Koning zal aankondigen dat haar huwelijk niet doorgaat. In België zal het wat rommelen met kleine schandalen, en Fabiola is broos maar red het wel. Denemarken zal niet krijgen wat ze willen, de Koningin zal niet af gaan treden.
(niet opgenomen in de Paravisie)

Paravasie WK

WK Voetbal:
WK voetbal, wat gaat Nederland doen? Op zich als je kijkt naar de kwalificatie weet je dat ze ver kunnen komen als ze willen voetballen. Ronde 1 wordt mooi, no problemos, kwartfinale, no problemos, halve finale oef wordt moeilijk maar een finale plaats kunnen ze halen maar we worden geen Kampioen. Spanje is bezig met een revival dat weten we allemaal. Brazilië gaat het minder doen dan verwacht door interne problemen, Frankrijk speelt vals maar red het er niet mee en Italië kan eigenlijk net zo goed thuis blijven. Duitsland komt dit keer niet uit de verf, pas daar merken ze hoe goed hun keeper was. Het gastland laat ook leuke dingen zien.  Finale? Spanje – Nederland, mijn gevoel zegt dat Nederland een goede kans maakt maar wordt geen kampioen, mijn moeder zegt (voor het eerst) ze worden kampioen, maar ik twijfel dus geen nee maar ook zeker geen ja. Kans? Absoluut het is een van de beste teams. Hoewel de Afrikaanse landen ons ook gaan verbazen hoor. (Toevoeing moeder is overtuigd van het Kampioenschap)

 

Overige sport:  Tour de France, wordt leuk, hou Geesink in de gaten die gaat hele mooie dingen laten zien maar er zijn meer toernooien waar Nederland goed gaat scoren, veel medailles (ps: ik zat met het Schaatsen en de Winterspelen ook goed met de voorspelling, volledig uitgekomen)

Natuurrampen en overige:

De aarde zal ook blijven schudden over de wereld, ik doe Europa er maar bij nu, buurt van Griekenland/Italië. Met schudden bedoel ik niet alleen aardbevingen maar ook vulkanen. In Iran zou ook best iets kunnen gebeuren. Voorts verder is Azië weer aan de beurt. Indonesië vooral. Ook in de zee de nodige bevingen met inderdaad vloedgolven(update in Januari maar er komt meer) , tsunami durf ik het niet te noemen. Overstromingen weer in Europa(komende update), Azië maar ook Amerika. Een orkaan zal razen daar. De zomer wordt warm maar ook met enorme regenbuien waardoor er overstromingen ontstaan. Meer en meer komt men er ook achter dat de hele klimaatrapportage van de VN niet klopt en dat die opwarming het tegengestelde is, we gaan een Jura tijdperk in. Koudere winters, langere zwoelere en warmere zomers.  Wind, zon en water. Meer en meer wordt dat toch de bron waar we het van moeten hebben of we het nu lelijk vinden of niet.

Maar ook Kernenergie krijgt een revival door een simpele oplossing voor het afval. (is al in gang gezet) De vaccinaties blijven voor opstand zorgen en weerstand. Men moet met alle info naar buiten komen in 2010 wil men de mens nog aan een spuit krijgen. Schade en schande van de vorige vaccinatie periode maakt dat de opstand groot wordt in de hele wereld.

Economie: extra aanvulling

Tja ik voorspelde in 2009 al dat gang in wordt gezet naar betere tijden. De cijfers laten dit ook zien maar de consument blijft nog afwachtend. Ook de banken profiteren nog even van de regels en lage rentes om hun tegoeden aan te vullen voor…….. bonussen en prutswerk. Het uitlenen zal nog moeizaam gaan aan het begin van het jaar voor bedrijven. Consumentenleningen trekken eerder weer aan. Het wordt een jaar dat er wel beter uitziet dan 2009. De recessie is weer even voorbij, beurzen zullen gestaag mooie records laten zien en de handel trekt aan. Tegen de zomer vergeten we de ellende van 2009 en gaan weer en  uitgeven. Tegen de zomer van 2010 zullen de prognoses voor 2011 mooi zijn, inclusief de dan te verwachten inflatie. Dit lijkt niet fraai, immers prijzen stijgen dan, echter dit hoort bij een goed economisch vooruitzicht. Let op de beurs van nu en je weet hoe we er over 6 maanden voorstaan.
Huizenprijzen zullen niet meer dalen, de laatste dalingen hebben we gehad. We zullen her en der eerst een stabilisatie en dan lichte stijging zien maar het wordt niet meer van het gekke zoals we kenden. Normale reële waarde. Speculatie in de vastgoed heeft dan nog even geen zin, ook niet in 2010. Er komen wel weer fraudes boven water net als het bouwfonds. Ook zullen nog een paar fondsen in enorme geldproblemen komen. Goede promotie ten spijt, het ene gat vullen met het andere is niet goed. Het systeem is ala Madock, pyramide achtig en die fondsen gaan omvallen. De consument denkt tegenwoordig na over wat ze met hun geld moeten doen. Ook zal de zakelijke markt nog een tijd nodig hebben om bij te komen van de malaise. Het verhuren van de panden zal niet lukken om een simpele reden, de kosten voor de bouw waren te hoog en de huurder vertikt het om te betalen. Er moet eerst een daling komen pas dan worden de leegstaande panden verhuurd.
Wereldwijd zullen we zien dat Azië het heel goed gaat doen, Japan heeft zijn eigen markt gered, China gaat het uitstekend doen. Amerika moet heel erg uitkijken voor een 2de Lehman Affaire met een grote bank maar zal net op tijd ingrijpen om deze te redden. De enige bank die het daar goed blijft doen is Goldman Sachs en dan komt er een update bij vanwege het fraude schandaal, ze gaan dit met glans doorstaan, echter de andere banken vergalopperen zich weer met bonussen en zullen zich er dit keer stevig in verslikken omdat ze ook de schulden terugbetalen. Balansen komen in gevaar. Er gaan er nog een paar vallen in Amerika.

Bron en copyright: Paravisie en Isabel Blanco

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Lees ook:WK 2010 Isabel Blanco november 2009 en Paravisie terugblik
Lees ook:WK voorspelling Isabel Blanco analyse, niet alles uitgekomen!!!
Lees ook:DE WK voorspelling Isabel Blanco let maar op vanavond!
Lees ook:Nederland halve finale, Michael-Isabel-Jan op koers voorspelling
Lees ook:Wereldkampioen is Spanje !!!! Voorspeld door Isabel Blanco november 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>