Doe mee en win het boek “Ik zie, wat jij niet ziet” laatste oproep

Je kon het al lezen, er is een boekverloting voor de lezers. Niemand minder dan Liesbeth van Dijk heeft uitgeverij Elmar bereidt gevonden om 5 exemplaren voor jullie beschikbaar te stellen. Gesigneerde exemplaren wel te verstaan! Dat is bekend he, maar we maken het wat gemakkelijker hoor. De vragen lijken moeilijk he. En dit is de laatste oproep, het sluit eind deze maand.

Lees gauw verder om te zien wat je moet doen enne VEEL SUCCES.

Samen met Liesbeth heb ik de volgende vragen bedacht, maar wanhoop niet hoor, het lijkt moeilijker dan het is. De antwoorden vindt je terug op dit blog, in het maandblad Paravisie en in het boek “Op zoek naar het Zesde Zintuig”. Je hoeft ook niet meteen binnen een week te reageren, de einddatum is nog niet in zicht. Die wordt wel aangegeven hoor.

En als je de vragen niet weet, stuur je ook een mail en verzin je iets leuks

“Op welke plaats is Liesbeth geeindigd bij Op zoek naar Het Zesde Zintuig”
 
“Waar woont Liesbeth en heeft ze haar praktijk”

“Iedereen weet dat Liesbeth moeder is, maar hoeveel kinderen heeft ze?”
 
“Hoe noemt Liesbeth zich:
a Paragnost
b Ziener
c Medium
 
“Wat heeft Liesbeth nog meer gedaan in het verleden naast het paranormale”

“In het boek Op zoek naar het Zesde Zintuig staat een biografie over haar, ze noemt hierin een bijzondere vriend van haar. Wie is dit:”
 
a Pim fortuyn
b Theo van Gogh
c Willem Oltmans

Mail je antwoorden tezamen met je naam en adres naar [email protected] samen met Liesbeth ga ik dan op zoek naar de winnaars. Uiteraard kan over de uitslag niet worden gecorrespondeerd maar krijgen de winnaars wel persoonlijk bericht EN het gesigneerde boek thuis gestuurd.

Rest nog Uitgeverij Elmar te bedanken en natuurlijk de auteur Liesbeth van Dijk.

Heel veel succes! En link het door…….

Lees ook:Doe mee en win het boek “Ik zie, wat jij niet ziet”!!!!!
Lees ook:Vroege vogels let op! Liesbeth van Dijk bij Radio 538, bij Evers
Lees ook:Liesbeth van Dijk, “Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet”
Lees ook:Wie is de beste paragnost van Nederland??? Doe mee
Lees ook:TéVé Holland/RTL steelt format/idee, Plaats Delict is van iemand anders!

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Doe mee en win het boek “Ik zie, wat jij niet ziet” laatste oproep

 1. Ariadne

  Ook ik was een van de winnaars van Liesbeths boek, waarvoor nogmaals mijn dank Isabel en natuurlijk Liesbeth. Omdat ik in de gelegenheid ben (lekker een paar daagjes bedrust) om het boek te lezen en het dus op het meest geschikte moment arriveerde heb ik me er meteen op geworpen en het in één ruk uitgelezen.
  Het zou als standaardwerk voor beginnende paragnosten maar ook voor alle nieuwelingen binnen de paranormale wereld moeten worden opgenomen.
  Zonder enige opsmuk en hier en daar een schaterlach ontlokkend, doet Liesbeth verslag van hoe zij denkt dat e.e.a. beschouwd en nageleefd dient te worden en waarvoor van mijn kant niets dan lof. Juist de recht door zee en de no nonsens taal doet het hem. Geen blad voor de mond maar wel respect voor de lezer. Hoeveel duidelijker kan je nog zijn? En wat mij opviel: eindelijk een een boek waar nagenoeg geen stijl-en taalfouten in staan. Een verademing!!
  Naar mijn mening voldoet dit boek aan alles voor de doelgroep met erdoorheengeweven annecdotes of geschiedenis die het geheel completeren.
  Een aanwinst en iedereen die nu nog beweert opgelicht te zijn door een helderziende/paragnost etc. heeft dat slechts aan zichzelf te wijten: hadden ze dit boek maar moeten lezen, dan stap je gewapend tot je tanden en met nieuw opgedane wijsheid paraland binnen.

    /   Reply  / 
  1. Roos

   @Ariadne, ik heb het boek net ontvangen van de postbode! Ik ga het zelf natuurlijk lezen, word even wat lastig nu, mijn dochtertje is ziek, maar zodra ik de kans heb begin ik eraan!

     /   Reply  / 
   1. Roos

    @Isabel, ben al een stukje op weg nu met het boek, wat schrijft ze leuk en duidelijk, geen moeilijke taal, duidelijk voor iedereen denk ik!

      /   Reply  / 
    1. Isabel Blanco Auteur

     @Roos, mooi he.

       /   Reply  / 
  2. Isabel Blanco Auteur

   @Ariadne, hey dit is mooi! Wat een boek he..

     /   Reply  / 
   1. Ariadne

    @Isabel Blanco, ik moest eigenlijk stiekum ook heel erg vaak kijken naar het enorme hunebed aan edelstenen dat Liesbeth op de foto om haar nek heeft en verhip, ineens, héééél eventjes, was ik (een klein beetje) jaloers. Dus toch!

      /   Reply  / 
    1. Isabel Blanco Auteur

     @Ariadne, hey toch mens he hihi klaar voor straks voor onze big performance?

       /   Reply  / 
 2. Ariadne

  Isabel, ik moet je wat bekennen. Durfde niet eerder dus nu maar. Helaas, helaas, de chirurgijn heeft met zijn bibberhand een kleine beweging naar rechts gemaakt en wat zat daar….een stemband. Je zult begrijpen…….Dus, wat zullen we voor leuks gaan doen vanavond. Mij hoor je in ieder geval niet.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Ariadne, jij ging dansen dus dat is opgelost :)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>