Reiki en diabetis

Reiki en diabetis. Is er een samenhang? Die is er wel degelijk. Dr. Usui heeft in zijn tijd een aantal handopleggingen gecreerd voor mensen met Diabetis. Suikerziekte zoals de meesten het kennen.

Een ernstige ziekte, als je pancreas niet of nauwelijks werkt en geen insuline produceerd.

Een hele tijd geleden ben ik de uitdaging aan gegaan om deze handopleggingen met een bloedcirculatie techniek toe te passen op een goede vriend die een ernstige vorm van Diabetis type 2 heeft.

De balans bij haar was zoek, ze had last van ernstige vermoeidheid, hoofdpijnen, krampen in de benen. Gecombineerd met de ene suiker aanval na de andere.

Intensief zijn we begonnen met 4 dagen achtereen, 2 dagen ertussen, 3 dagen achtereen, 2 dagen ertussen naar 1x per week. Het ging een stuk beter! Na 1x per week zijn we naar 1x per 2 weken gegaan naar 1x in de maand. Hoewel er af en toe een terugval is, gaat het toch heel erg goed.

De handopleggingen behandelen de organen, spieren, hoofd en rug, afgemaakt met bloedcirculatie breng je daar de helende energie waar het hoort. Waardoor de balans in het lijf terugkeerd. Ik heb me ook intensief bezig gehouden met ademhalingstechnieken om lichaam en geest in balans te brengen.

Een hele tijd verder nu kan ik het iedereen aanraden met diabetis om naast de regulier therapie met dieet en medicijnen om ook reiki behandelingen te volgen. Je knapt er enorm van op.

Lees ook:Reiki en schildklier
Lees ook:Reiki en balans
Lees ook:Reiki, een behandeling
Lees ook:Reiki een helende energie
Lees ook:Reiki, de inwijdingen in het Usui Systeem

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Reiki en diabetis

 1. Jolanda

  Kan ik ook een afspraak maken?

    /   Reply  / 
 2. Redactie

  Hoi Jolanda,

  Ik heb je een email gestuurd met informatie erover. We spreken mekaar binnenkort.

  Gr,

  Isabel

    /   Reply  / 
 3. Richard

  Bij deze wilde ik vragen of je naast de gebruikelijke Reiki technieken ook nog speciale technieken gebruikt?
  Alvast bedankt.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Richard, ik gebruik inderdaad speciale technieken bij de reiki. Behalve de handopleggingen maak ik gebruik van intuitieve healing “byosen” en dus ook van mijn ogen. Dit geeft een dubbel werking. De behandeling zelf sluit ik af met Kekuan, een bloedsomloop behandeling.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>