Reiki, de praktijk

De praktijk, is natuurlijk ook wel iets dat past na al de stukken over behandelingen, de lessen, de behandelaar en codes. We weten dat Dr. Usui ons strikte codes heeft meegegeven.

 Dr. Usui

De codes vertellen je wat je wel en niet kunt en mag doen, de richtlijnen zijn ook overduidelijk. Prijzen is zoiets dat steeds toch wel terug komt. Ze zijn bekend en voor cursussen en inwijdingen vastgesteld maar toch zien mensen dat heel anders.

Vervelend is het als mensen prijzen in gaan vullen die jij hun zou moeten berekeken. En laten we eerlijk zijn dat kan natuurlijk absoluut niet.

Neem van me aan dat die richtlijnen er niet voor niets zijn natuurlijk. Dat verschaft duidelijkheid.

Onlangs ben ik zo stom geweest een cursist aan te nemen en te beginnen met de inwijding zonder geld te hebben ontvangen. Normaal betaald iedereen keurig vooraf. Deze onvoorzichtigheid noopt mij nu te moeten trekken omdat de cursist het als een "sessie" ziet en niet verder met de cursus wil, MAAR wel mensen wil behandelen.

Beiden kan dus niet, invullen wat ze dan gaan geven, dus niet betalen en misbruik maken van een inwijding. Het werkt dan ook niet omdat de intentie pertinent onjuist is.

Laat dit een les zijn voor mensen die Reiki willen leren, de prijzen zijn vastgesteld hiervoor en hier kan niet vanaf geweken worden. Of je het nu wel of niet afmaakt, voor elke cursus waar jij je inschrijft moet je betalen. Ook al sluit je het niet met een certificaat of diploma af.

Wees wijs in de stappen die je neemt.

Lees ook:Wow ik kan mensen ”voelen”!
Lees ook:Reiki, de inwijdingen in het Usui Systeem
Lees ook:Belasting betalen voor het voorspellen van de toekomst
Lees ook:Craig & Jane Hamilton-Parker
Lees ook:Behandelingen en cursus (inwijdingen) Shamballa multi dimansional healing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>