Reiki, Open Dag voor je Welzijn in Hilversum 1 november a.s.

Van Yohanna Hermans, Reiki Master ontving ik een uitnodiging voor de open dag in Hilversum voor je Welzijn:

Op zaterdag 1 november a.s. is er weer een Open Dag voor je Welzijn in Hilversum.

Omdat vorige jaren deze dag zo goed werd bezocht en de sfeer uiterst vriendelijk en toegankelijk was, komt er opnieuw een Open dag voor je Welzijn. Daar zullen zich maar liefst 25 therapeuten, coaches en trainers uit het Gooi presenteren — onder wie ikzelf…

Als bezoeker krijg je de gelegenheid om meer te weten te komen over verschillende yoga-, dans- en meditatieactiviteiten en over de wereld van de alternatieve geneeswijzen — liever de complementaire geneeskunde genoemd. Het gaat niet alleen om de kwaal zelf, maar ook om het ‘waarom'. Bijvoorbeeld: 'Waarom heb ik altijd rugpijn?' Voor die vraag neemt de huisarts niet altijd de tijd en daardoor zoeken mensen het antwoord steeds vaker binnen de complementaire geneeskunde.

Juist voor mensen die zich op dit gebied willen oriënteren, is deze open dag een fantastische gelegenheid om kennis te maken met heel veel verschillende methoden die bijdragen aan gezondheid en welzijn.

De deelnemers aan deze open dag zullen u graag kennis laten maken met hun werk. Voor de organisatoren Mariska Gieskes is dat Rebalancing, voor Coby Pronk Enneagram, Integratie- en Magneetveldtherapie. Verder kun je kennismaken met Reiki, voetreflextherapie, ademwerk, biodanza, astrologie, acupunctuur, Aura Soma, Zen-meditatie, yoga, stoelmassage, de Helende Reis, en nog veel meer.

Doordat dit evenement kleinschalig is, heeft het veel te bieden. Je kunt de therapeuten en coaches persoonlijk spreken, je vindt er informatiemateriaal en het is mogelijk een korte kennismakingsbehandeling te ontvangen. Daarnaast kun je er de hele dag interessante lezingen en workshops bezoeken.

Op onze site watwijdoen.nl vind je het volledige programma met lezingen en workshops.

De open dag van 1 november is van 11 tot 17 uur in de Morgensterkerk, Seinstraat 2 te Hilversum. Toegang is gratis.

Voor de korte behandelingen wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Meer informatie is te vinden op site of via mijn telefoonnummer: 035 6833 730.

Mijn assistente is dan Magda Langenberg, die zich onder andere bekwaamd heeft in Tai Chi. Wij zien je graag op 1 november!

Warme Reiki-groet,

Yohanna Hermans

Reiki master in Usui Shiki Ryoho

Hilversum

P.S. Stuur dit mailbericht s.v.p. door aan familieleden en bekenden van jou, die hier ook belangstelling voor hebben.

 

 

Lees ook:Open Dag Boeddhistisch Nyingma Centrum Amsterdam…
Lees ook:Scrivo Media Dag in Wageningen…
Lees ook:Expo Rijswijk 16+17 mei paranormale beurs
Lees ook:Spirituele wellnessbeurs PCP in Leeuwarden…
Lees ook:Spirituele wellnessbeurs PCP in Hoogeveen…

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Reiki, Open Dag voor je Welzijn in Hilversum 1 november a.s.

 1. R

  Erg boeiend ook!! heb wat gelezen ervan. Maar jouw blogs blijven voor mij uppertop. Kan niet wachten tot je de volgende al schrijft.

  grtjes,
  R

    /   Reply  / 
 2. Redactie

  En over Johanna kunnen we binnenkort ook iets verwachten in het blog. Ze zal als Reiki Master uitleggen hoe het haar is vergaan. Ik kan je nu al verklappen dat het een bijzonder mens is!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>