Reiki, Yohana Hermans Reiki Master

Binnenkort kunnen we het blogverhaal volgen van Yohana Hermans. Zij is al jaren Reiki Master en ik heb haar gevraagd om ons te vertellen hoe zij het doet. En ik kan je vertellen dat ze veel doet!

Yohanna Hermans

Yohanna heeft een eigen praktijk in Hilversum en is al sinds 1993 Reiki Master. Ze is lid van de Reiki Alliance en geeft naast cursussen en Reiki in Nederland ook cursussen in Griekenland waar haar zoon woont en werkt. 2x per jaar kun je haar vinden in Griekenland. Naast Reiki geeft ze ook intuitieve massage.

En dit is de kleine intro van Yohanna.

Aan Isabel heb ik beloofd een blog bij te houden. Dus dat begint hierbij.
Ik heet Yohanna Hermans en ben sinds 1993 Reikimaster en lid van The Reiki Alliance. In de afgelopen 15 jaar en langer heb ik mijzelf zoveel mogelijk met Reiki behandeld. Dat is voor mij ook een soort thuiskomen bij mezelf, een meditatie en een liefdevol aanraken van mijn eigen lichaam door middel van de handposities. Allemaal in één. Ik vind het altijd ongelooflijk hoe eenvoudig en hoe diep de zelfbehandeling werkt. Ik kan het iedereen aanraden die Reiki heeft.

Tot de volgende blog!

Groetjes van Yohanna

Lees ook:Reiki, het blog van Yohanna Hermans
Lees ook:Het blog van Yohanna Hermans, Reiki Master
Lees ook:Yohanna Hermans, Reiki master
Lees ook:Een paarse IRIS voor een bijzonder mens: JIJ!
Lees ook:Reiki, Open Dag voor je Welzijn in Hilversum 1 november a.s.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>