Reiki, het blog van Yohanna Hermans

Vorige week hebben jullie kennis kunnen maken met Yohanna Hermans, Reiki Master in Hilversum. Ze werkt het liefste vanuit haar hart en dat zal ze ons laten lezen. Vorige week schreef ik al dat ze ook Reiki training geeft in Griekenland en daar gaat deze week haar blog over.

Yohanna Hermans

Lees gauw verder.

Blog van Yohanna, 19 december 2008

Griekenland

De afgelopen weken gingen mijn gedachten heel speciaal uit naar de jongeren van Griekenland. Ik zal hun gewelddadigheden in verschillende steden tegenover de politiemensen en winkeleigenaars niet goedpraten. Het ergste vind ik nog dat ze de metershoge, fraaie kerstboom op het centrale Syntagmaplein in Athene in brand hebben gestoken. Onder meer is het doel van de jongeren, op te komen voor onderwijshervorming en terugdringing van materiële armoede. Het is jammer dat ze op zo´n dwingende wijze de machthebbers wakker moeten schudden…

Ik heb een bijzondere band met Griekenland, omdat mijn zoon, kleindochter en hun verdere familie daar wonen en ook omdat ik er talloze mensen heb mogen onderwijzen en inwijden in Reiki eerste en tweede graad. Dat deed ik in de jaren negentig in de hoofdstad Athene en later reisde ik ervoor naar het noordelijk gelegen Alexandroupoli. Telkens weer stond ik verbaasd hoe snel de Griekse mensen zich openen voor de helende energie van Reiki. Reiki werkt op allerlei niveaus, niet alleen op fysiek maar ook op spiritueel niveau. En het is in de mensen daar algauw duidelijk merkbaar hoe diep spiritualiteit geworteld is in de Griekse historie en in hun familiegeschiedenis.

Al de hele week zend ik Reiki-op-afstand naar de onrustige situatie in Griekenland.

En ik ook Yohanna. Dank je wel voor deze prachtige bijdrage.

Lees ook:Reiki, Yohana Hermans Reiki Master
Lees ook:Yohanna Hermans, Reiki master
Lees ook:Het blog van Yohanna Hermans, Reiki Master
Lees ook:Neppriesters overvallen fiscus
Lees ook:Reiki, Open Dag voor je Welzijn in Hilversum 1 november a.s.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Reiki, het blog van Yohanna Hermans

  1. vakantiestart

    Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.

    vakantiestart

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>