Yohanna Hermans, Reiki master

Zoals nu bijna wekelijks ook vandaag weer het blog van Yohanna Hermans met dit keer een oproep! Deze oproep is voor Reiki behandelaars wereldwijd.

Gezocht Reiki behandelaars

Blog van Yohanna, 17 januari 2008

Reiki Wereldwijd

De stichting Reiki Wereldwijd zendt Reiki-behandelaars op vrijwillige basis uit naar naoorlogse gebieden die zelf om deze hulp vragen. De deelnemers komen uit verschillende landen en dragen zelf hun reis- en verblijfkosten. Daarbij kun je jezelf natuurlijk laten sponsoren door familieleden, vrienden, werkgevers, enzovoort. Zelf heb ik tweemaal deelgenomen aan een uitzending naar Tuzla in Bosnië-Herzegovina. Ik maakte deel uit van een groepje en vond het heel dankbaar werk om te doen. We werkten daar ook samen met plaatselijke Reiki-behandelaars. Het is de bedoeling dat de lokale mensen het Reiki-werk op den duur van ons gaan overnemen.

We gaven Reiki in groepen van vrouwen, gehandicapte kinderen, veteranen, bejaarden, onder het personeel van ziekenhuizen… en bezochten ook een vluchtelingenkamp en een vrouwengroep in Potočari, dicht bij Srebreniča. Van dichtbij hebben we mogen ervaren hoe diep de oorlogstrauma’s zitten. En alhoewel we elkaars taal niet spreken, is de dankbaarheid af te lezen in de gezichten.

Op 12 en 13 maart a.s. is er een informatie- en trainingsbijeenkomst in Loosdrecht. Wanneer jij geïnteresseerd bent geraakt, surf dan naar www.reikiwereldwijd.nl
Met een warme groet,

Yohanna Hermans

Lees ook:Reiki, Yohana Hermans Reiki Master
Lees ook:Reiki, het blog van Yohanna Hermans
Lees ook:Het blog van Yohanna Hermans, Reiki Master
Lees ook:Reiki en balans
Lees ook:Een paarse IRIS voor een bijzonder mens: JIJ!

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Yohanna Hermans, Reiki master

 1. Anoniem

  Het is een geweldig initiatief van Yohanna Hermans en wens haar veel succes. Dit noem ik nou, met en vanuit je HART werken. In één woord FANTASTISCH.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Anoniem, mooi he, een toppertje is het, ik hoop dat we nog verhalen van haar krijgen over de projecten waar ze zelf aan meedoet.

     /   Reply  / 
 2. Carin

  Dit is gewoon super goed,met hart en ziel,inzetten waar nodig en belangeloos.Zulke doelen horen op de voorpagina van de krant,langs de oorlogsverslagen,zodat mensen zich *bewuster*worden,daar is oorlog en dat is de nasleep,de littekens voor de mens voor jaren.
  In Bosnie dragen ze *die ellende* tot de dood mee en vooral de gevolgen.Uit oorlogen en geweld,HAD menigeen kunnen leren,maar toch zijn er velen die *strijd en geweld* als zinvolle tegenprestatie prefereren.Uit de geschiedenis is bar weinig geleerd.
  Als ik nu naar de verslageving kijk van de GAZA en zie die kindersnoetjes huilen,tussen al dat geweld,vraag ik me 1000 dingen af….
  Yohanna Hermans,in een woord GEWELDIG.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Carin, en weet je ze is zoals je het leest, gewoon ontzettend lief!

     /   Reply  / 
 3. Layla

  Wat een geweldig initiatief!

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Layla, mooi he dit………..

     /   Reply  / 
 4. Chara

  Goede actie!!!

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @Chara, mooi he.

     /   Reply  / 
 5. joy722

  Helemaal geweldig wat ik hier lees. Toevallig.. toeval bestaat niet.. kom ik op deze website terecht,zo mooi, prachtig…

  peace and

  Joy

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   @joy722, hey wat een leuke reactie, dank je wel.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>