Speciaal Jubileum Reiki Festival 2009. 25 jaar in Nederland

Speciaal Jubileum Reiki Festival 2009

Viering van 25 jaar Reiki in Nederland en België. In Lunteren op de Veluwe.
Zaterdag 28 en zondag 29 november 2009.

Programma
Het festival duurt deze keer twee dagen. De energie van de gezamenlijke aanwezigen zorgt weer voor het openen van harten. Het geven van inzicht en het helen van wat geheeld kan worden. Op zaterdagavond is er een feestelijk entertainmentprogramma met cabaret van Fred en Edna over o.a. 25 jaar Reiki en ontspannen dansmuziek van de Colegio Latino Band met Zuid-Amerikaanse dansmuziek. En zaterdag en zondag overdag zijn we twee volle dagen met Reiki bezig.

Reikimaster Inger Droog, die Reiki in Nederland introduceerde, zal aanwezig zijn. Ze komt hiervoor speciaal over uit Costa Rica, waar ze momenteel woont. Reikimasters van het eerste uur zijn uitgenodigd, zij vertegenwoordigen mede de geschiedenis van Reiki in Nederland. Het hele weekend is één workshop van verdiepen, liefde, behandelen, ontmoeten, vragen en antwoorden, ontdekken en delen. Aan het eind van het weekend kunnen we je misschien horen zeggen: “Ik wist niet dat de Reiki-energie zo betekenisvol en liefdevol kon zijn”. Zelfs als je dat al wist en had ervaren.

Er wordt goede aandacht besteed aan de geschiedenis, ceremonies en rituelen.
Dit wordt een historisch Reikiweekend.

Toegang
De kosten van het Festival zijn laag gehouden, twee volle dagen, inclusief overnachting voor € 249,-  op basis van een twee persoonskamer. Je blijft ’s nachts heerlijk in de energie. Inbegrepen zijn: het programma, koffie en thee, lunch en diner op zaterdag, ontbijt en lunch op zondag en een overnachting. Geen extra kosten. Wacht niet te lang, geef je meteen op.
Ga naar www.reikifestival.eu, je kunt daar alle info vinden, je opgeven en betalen.
Meer info: [email protected]

Geen Internet? Bel met Liz Borgmeijer voor de verdere gegevens en maak dan het bedrag over. Niet zomaar overmaken, eerst bellen. 
Gespreid betalen is ook mogelijk.
Telefoon: 0653616171 Email: [email protected]

De energie van dit weekend laat je een vakantie beleven, die dieper werkt dan een gewone vakantie. Je vergeet even alle zorgen en gaat als herboren terug naar huis.

Bankgegevens
ABN-AMRO rek.nr. 60.72.28.342
Stichting Cantina del Reiki, te Amsterdam
BIC: ABNANL2A
IBAN: NL85ABNA0607228342

Lees ook:Vol = Vol!!! Speciaal Jubileum Reiki Festival 2009
Lees ook:Oktober Reiki maand, Reiki festival!
Lees ook:Chapat Sjamanistisch Festival in De Mortel…
Lees ook:Elfde Yoga Festival Terschelling…
Lees ook:spiritueel weekend in Lievelde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>