Paus op Hemelvaart: “abortus en homohuwelijk gevaarlijke dreiging” definitief de weg kwijt

Paus: abortus en homohuwelijk gevaarlijke dreiging, of gewoon echt de weg kwijt…………….. vandaar dat ik gisteren iedereen verzocht om een lichtcirkel te plaatsen.

De man kan het niet laten, of hij nu in Rome zit of  notabene in Fatima, op de een of andere manier heb je telkens het idee dat we met een Paus zitten die vastgeroest zit in de 14de eeuw, nog even en we krijgen de Canonieke leer in zijn oude glorie terug al was het maar om te voorkomen dat Priesters die over de scheef zijn gegaan met misbruik te beschermen. Tis niet te geloven wat deze zogenaamde vertegenwoordiger van ” God”  weer aan onzin loopt uit te kramen in deze tijd. Zijn taak is om ons bij elkaar te brengen en te verzoenen in plaats van uit elkaar te drijven en haat te zaaien……………. zucht en dat op Hemelvaart kort voor Pinksteren. Begrijpt de man dan echt niet waar God voor staat??? Onvoorwaardelijke liefde.

Abortus en het homohuwelijk zijn vandaag de dag twee van ‘de meest verraderlijke en gevaarlijke’ dreigingen in de wereld. Dat heeft Paus Benedictus XVI donderdag in het Portugese Fatima gezegd tegen katholieke opleiders, sociaal werkers en anderen.

Lees hier het hele stuk uit Trouw

Lees ook:Schokkend! Fatima: Maria, de geheime boodschappen van eindelijk openbaar!!!
Lees ook:Obama belooft paus minder abortussen, eh………
Lees ook:Het goede overwint, hoe hard het kwaad ook toeslaat
Lees ook:De week van het licht
Lees ook:Paus goed de fout in bij misbruik kinderen RK Kerk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>