Schokkend! Fatima: Maria, de geheime boodschappen van eindelijk openbaar!!!

De gelovige van de Katholieke Kerk kennen allemaal de verschijning van De Heilige Maagd Maria in Fatima voor de 3 kinderen en de brief die is afgegeven. Een brief bedoeld voor de wereld en die de Paus ons voor moest lezen maar slechts 1 deel eruit voorlas. Wat mag de wereld niet weten??? Tot op de dag van vandaag kunnen we gissen en raden en ik denk niet dat onze huidige Paus de waarheid zal vertellen over de brief van Fatima. Juist in deze tijd past dit filmpje prima op het blog, we zitten in de week van het Licht en midden in de grootste crisis ooit over de boodschap ” onvoorwaardelijke liefde” .

Filmpje 1 bevat het laatste deel van van 1950 tot en met 2000 en gaat door tot na 2010

 

 Filmpje 2 geeft een analyse over de onthullingen van de boodschappen van Maria en de waarschuwingen.

Als je hier verder kijkt, zie je nog meer over de brief die de wereld niet mocht horen!

Er staan natuurlijk meer filmpjes op het internet over de boodschappen van Maria aan ons, echter 1 ding is duidelijk: “het goede wint het van het kwade maar slechts als wij dat willen” denk hierbij ook terug aan de boodschap die Michaal van Olffen ons geeft in zijn gedeeltelijke voorspelling naar 2012 toe: De sleutel ligt in ” onvoorwaardelijke liefde” .

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco en Generation-Phoenix

Copyright Klaarhelder en Isabel Blanco mbt tot alle stukken uit de rubrieken columns, tv, voorspellingen, dossier en dossier Vaatstra, wetenschappers, mediums, interviews, films, oude doos, paravisie, nieuwtjes allerlei, beursagenda, religie en spiritualiteit, spookhuizen, sektes , tip van de week en alle andere stukken muv sapaho en vredesduif, alle rechten zijn overgedragen januari 2010 en gelden vanaf dat moment.

Lees ook:Chris Zoet, WK Voorspelling Italie wordt Wereldkampioen
Lees ook:WK voorspelling Jaap van den Bold
Lees ook:Het nieuwe jaar en dan?
Lees ook:Jaarvoorspelling Liesbeth van Dijk bij Shownieuws
Lees ook:Liesbeth van Dijk “Kind van de rekening”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>