Trial by media HET gevaar: HERZIENING PETITIE voor Louis Hageman

De grootste rechterlijke dwaling ooit, door 1 misdaadjournalist, Peter R, geen motief, geen DNA helemaal niets, wel opgejaagd door de pers net als Joran van der Sloot in Peru en levenslang voor 3 moorden die hij niet heeft gepleegd. Het wordt tijd voor actie, een herziening voor de grootste miskleun van Nederland in de geschiedenis, staat terecht op klaarhelder en hier:

TEKEN de PETITIE!!!! Ik heb het ook gedaan en stuur deze petitie door naar iedereen die u kent!

Herziening voor Louis Hagemann!

Deze petitie tekenen

Louis Hagemann werd in 2005 door het gerechtshof veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. De Hoge Raad handhaafde het arrest van het hof ondanks de gemaakte fouten van het hof! Prof. Ybo Buruma was uitermate ontevreden met het arrest.

Er is gestreden tot aan het Europese Hof maar die vond dat Louis Hagemann niet in zijn rechten was aangetast. Ondanks het feit dat alle bewijsmiddelen waren vernietigd, onduidelijkheid bestond over bepaalde informatie, meineed, fouten van het gerechtshof en meer er geen sprake kon zijn van Equality of Arms.

Equality of Arms
De rechtspositie van de verdachte/dader ten opzichte van het OM dient op een gelijke basis te zijn. Dit is het principe van het recht van Equality of Arms. Dit is vastgelegd in een verdrag!

De uitzendingen van Peter R de Vries verschaft aan de kijker foutieve informatie. (trial by media!)

19 VERKLARINGEN die wijzen richting Jo Baron als zijnde de dader
Geen ooggetuigen
Geen DNA sporen
Geen enkel ander spoor
Geen motief
Geen technisch bewijs
Geen greintje keihard bewijs
Geen daderprofiel
Geen bewijsmiddelen voor handen (alles voor de zitting vernietigd)
Mogelijke dader kreeg alibi van rechtbank, alibi klopte nadien niet!
Meerdere potentiele daders!

Betaalde getuigen die verklaren dat Louis Hagemann hen verteld zou hebben dat hij die vrouw en haar kinderen om het leven zou hebben gebracht.

Een vrouw die verklaarde een mouw van een spijkerjasje te hebben uitgewassen. Louis droeg echter geen spijkerjasje maar een color van spijkerstof en die heeft geen mouwen!

De betaalde getuigen vertelde hetzelfde relaas in de zaak Joanne Wilson die in stukken gesneden was. Louis zou dat aan hen hebben opgebiegd.

Louis Hagemann bleek echter in geen enkel opzicht betrokken te zijn bij de moord op Joanne Wilson. Vrijspraak was het gevolg.

Mede dankzij de politiejournaals waaruit bleek dat Joanne Wilson na de dag van vermissing niet alleen gecorrespondeerd had maar ook nog eens telefonisch contact met haar moeder bleek te hebben gehad.

Alles draaide om wat Louis tegen de getuigen verteld zou hebben maar in de ene zaak hielden diezelfde verklaringen geen stand echter wel in de zaak Bolhaar.

Vreemd genoeg waren de politiejournaals van de zaak Bolhaar niet compleet. Was het werkboek van de politie spoorloos verdwenen zo ook de reden waarom Louis Hagemann destijds op vrije voeten kwam en de zaak Bolhaar destijds geseponeerd werd!

Dat kan toch niet waar zijn!

DE PETITIE:

Wij verzoeken met spoed een heropening/herziening van de zaak Bolhaar voor de tot levenslanggestrafte veroordeelde Louis Hagemann. Waarbij wij u tevens dringend verzoeken om Louis Hagemann in afwachting van een herziening in vrijheid te stellen. Onbegrijpelijk dat men op de gronden zoals deze door, zowel het OM als de rechtbank gehanteerd zijn tot een levenslange veroordeling is gekomen. Gelet op alle gegevens uit de dossiers, de foutieve informatie van Peter R de Vries en de reacties van de kroongetuige op de site is er aantoonbaar fout geoordeeld

Copyright: Klaarhelder.punt.nl

Lees ook:De zaak Corinne Bolhaar. Trial by media? Gerechterlijke Dwaling?
Lees ook:Vermoorde Joanne Noordink mogelijk ook verkracht
Lees ook:De vermissing van Joanne Noordink door Dick Gosewehr & Harrie Timmerman
Lees ook:Tros Vermist Nederland 1 21.55 een verslag over Joanna Noordink
Lees ook:UPDATE Zaak Marianne Vaatstra: Verkeerde verdachten aangehouden!!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>