Raadselachtige verdwijning en dodelijke brand in ‘Het Zesde Zintuig – Plaats Delict’

Michel Rubarth wordt vlak voor zijn verdwijning nog door collegas overstuur op de stoep gezien. Hij heeft net twee telefoontjes gekregen. De volgende ochtend worden persoonlijke spullen zoals paspoort, sleutels en portemonnee op de deurmat van zijn schoonmoeder Riet gevonden. Heeft Michel zelf zijn spullen door de brievenbus gegooid om zijn roerige leven achter zich te laten of heeft iemand Michel doelbewust laten verdwijnen? Met een verleden als mannelijke prostituee, pornoacteur en zijn huidige problematische relatie, zijn er genoeg duistere scenarios denkbaar. De familie van Michel is radeloos. Al jaren leven ze in tergende onzekerheid. Peter, Tessa en Ingomar doen er alles aan om de familie het verlossende antwoord te geven. Tessa heeft moeite de geest van Michel te controleren en trilt en schudt. Tegen haar zin in raast de sterke energie van Michel door haar lichaam. De familie is verbijsterd over de informatie die wordt gegeven.

De 20-jarige gesloten Michiel Gijzemijter is gestikt en gedeeltelijk verbrand teruggevonden. De politie sluit niets uit, maar vindt op de plaats delict geen aanwijzingen die duiden op een misdrijf, maar de familie kan niet met deze conclusie leven. Ze zijn er van overtuigd dat er meer aan de hand is. Aanleiding hiervoor is het vreemde gedrag van Michiel in de periode voor zijn overlijden. Het enige wat hij heeft losgelaten, is dat hij werd bedreigd. Kunnen Petra, Ingomar en Cobie meer over zijn dood vertellen? Zodra Ingomar de garagebox betreedt, wordt hij letterlijk van zijn adem benomen. Een vreemde geur zorgt ervoor dat hij een verstikkend gevoel krijgt. Alle paragnosten zijn het met elkaar eens dat het geen ongeluk was en eenduidig wijzen zij een andere locatie aan. Op deze plek is een confrontatie ontstaan die tot desastreuze gevolgen heeft geleid.

Website: rtl.nl/hetzesdezintuig

Lees ook:Zesde Zintuig uitzending maakt veel los bij vrienden
Lees ook:Telegraaf: “De Toppers redden het niet” Kandidaten Zesde Zintuig aan het woord
Lees ook:Zesde Zintuig weer de mist in! Verdachte Diana Winkel vrijgelaten.
Lees ook:Ingomar Martie trots op Zesde Zintuig
Lees ook:Paragnosten met managers………. stelling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>