Sektes, cult groepen

Is er een verband tussen sektes, culturele groepen met spiritualiteit en paragnosten/mediums? Meer dan je denkt. Er kunnen zich rond een goed medium mensen formeren. Alles wat het medium zegt wordt vertrouwd en voor waar aangezien. Een populair gevestigd medium kan dus, als deze wil, de leider van een groep worden. Een spiritueel leider doet dit ook. Dat kan een medium zijn, of een goed spreker. In ieder geval is het iemand die mensen aan zich weet te binden met uitspraken. Uitspraken die je persoonlijk raken en waar JIJ iets mee kunt! En een leider kan een Goeroe zijn…….. reden genoeg om in dit blog aandacht te geven aan sektes. Immers was het niet een goeroe in Belgie die kort geleden is opgepakt voor de moord op een jonge vrouw uit Eindhoven en een ander ontvoerde?

Lees ook:Goeroe stelt medische diagnose
Lees ook:Wilders voor de rechter
Lees ook:Da Healing, zegt dat iets? Sekteleider vermoord Eindhovenaarse
Lees ook:WILDERS TOCH VERVOLGD OM UITSPRAKEN
Lees ook:Leeuwen vallen op door hun sterke persoonlijkheid…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>