Deel 5 Charles Manson Family

Vandaag het laatste deel in de serie filmpjes over Charles Manson. Er zijn er nog meer waarin hij onder andere liedjes zingt in de bajes maar die zal ik jullie besparen. Wat nog volgt is het verhaal over deze man. En daarmee wil ik nog meer aangeven hoe gevaarlijk sektes zijn. Of ze nu van Manson zijn, Jim Jones, Jehovah, Unity, Noorse Broeders, Order der Transformanten of Omnicum. Wat ik vind komt met een waarschuwing op het blog!

Lees ook:Netwerk: Noorse Broeders, wel geld verdienen, geen belasting betalen
Lees ook:Oproep: Omnicum, een spirituele groep met een missie voor 2012
Lees ook:Deel 2 Charles Manson Family
Lees ook:Charles Manson toen en nu
Lees ook:Deel 3 Charles Manson Family

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>