Bohemian Cove. Nieuwe Wereldorde? Sekte? Machtswellustelingen?

Er wordt steeds meer verteld op Youtube over de Bohemian Cove, een club machtige mannen die regelmatig bij elkaar komen om de macht te verdelen in de wereld. We beginnen met een filmpje met uitleg. Temeer omdat ook Obama er gesignaleerd is.

Lees ook:Obama belooft paus minder abortussen, eh………
Lees ook:Filmpje, BDE deel 3
Lees ook:Alles op een rij over de Mexicaanse Griep
Lees ook:Barack Obama, Keniaan? Dus onrechtmatig President van de VS?
Lees ook:Reuzen bestaan…of toch niet…?

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Bohemian Cove. Nieuwe Wereldorde? Sekte? Machtswellustelingen?

 1. Orwell

  Hoi,

  Als je ergens aan begint doe het dan gelijk goed (knipoog)de naam is Bohemian Grove.

  De info daarover is zeker belangrijk.

  Mvg,

  Georgie

    /   Reply  / 
  1. Ariadne

   Hallo meneer de uil, waar breng je ons naar toe? Naar fabeltjesland, jawel, naar fabeltjesland.

     /   Reply  / 
   1. Orwell

    The Truth Is Out There.

      /   Reply  / 
 2. Karin

  Klopt, het is grove, een cove is een heksenkring.

    /   Reply  / 
 3. Ariadne

  En geef ze gelijk ook allemaal maar een nobelprijs, dan zijn we maar klaar….

  Bovendien zit er nog meer aan vast dan alleen Moloch (in veel popsongs genoemd!) maar door overal de hoofdletter M te plaatsten(bv McDonalds en Metro) duid je niet alleen wat daar zit, maar eer je Moloch. Die plaatsen worden zorgvuldig uitgezocht, want alle M’s staan op krachtplekken in de aarde, waardoor je de energie versterkt. Kom er maar eens op! Zie het als een soort acupunctuurnaalden.
  En zo gaan deze jongens maar door en daarom is het zo belangrijk om te weten wat ze van plan zijn en niet te geloven in de propaganda die je krijgt voorgeschoteld via de media, scholen etc. maar zoek uit waar het echt om gaat zodat je in vol potentie weet wat de doelstellingen zijn.
  En vooral niet geloven dat iemand goede bedoelingen heeft wanneer hij een regeringsfunctie bekleed of een andere hoge pief is. Is ie dat per ongeluk toch en werkt hij deze ratten tegen, dan zorgen ze wel dat hij ergens aan een brug komt te bengelen, of nog mooier “zelfmoord” pleegt. Denk aan bv dr Kelly.

    /   Reply  / 
  1. Karin

   Ach, je hoeft alleen maar bij een bedrijf in de OR te stappen en dan krijg je al van die rare duvelse figuren achter je aan met dreigementen, omdat je tegen het beleid ingaat. Goh, ik wist niet in de binnenstad en in Rijswijk zulke krachtplekken zijn.

     /   Reply  / 
 4. Ariadne

  Die heb je natuurlijk over de hele wereld alleen wij denken nogal bekrompen omdat Nederland zo klein is. Weet je nog in hoeveel landen, om maar even wat te noenem, het in de eerste instantie verboden was om met dat vreselijke Mc Donalds eten te beginnen? Maar ze moesten wel en niet voor de hamburgers.

    /   Reply  / 
  1. Orwell

   Hoi,

   Waar/Wie haal je deze informatie vandaan? Tsarion?

   Groetjes,

     /   Reply  / 
   1. Ariadne

    Orwell, ik ben al meer dan 25 jaar met deze materie bezig, dus ik kan niets specifieks noemen.

      /   Reply  / 
  2. Karin

   Hummm… het zou wel interessant zijn om een geometricus die plaatsen na te laten kijken. Ik durf te wedden dat er bijzondere patronen te ontdekken zijn.

     /   Reply  / 
   1. Ariadne

    Die zijn er ook, ik heb ze eens ergens gezien. Er zijn altijd wel mensen die zulke zaken natrekken. Destijds ook veel gedaan met ley lines en de daarop geplaatste kerken etc.
    En ik meen me te herinneren dat deze uitkomsten zijn omgerekend in sacred geometry en dan is het klaarhelder om in je eigen termen te blijven Karin.
    Maar in principe is natuurlijk alles daarop terug te brengen. Alles dat leeft en geconstrueerd is. En wanneer je een beetje van die geometrie snapt ken je ook sneller de bedoelingen achter de dingen.

      /   Reply  / 
    1. Karin

     De bedoelingen ken ik wel; sommigen dan, maar niet omdat ik zo goed ben in geometrie, maar toch iets beter dan in algebra, want dat is voor mij abacadralgebra, hoewel ik technisch gezien wel in staat ben alle punten van de M’s op de geografische kaarten te zetten en te verbinden (maar het opzoeken/exact plaatsen vergt dus veel tijd). Meer dan dat voel ik en ik heb eveneens veel gelezen. Maar zoals je zegt, alles dat leeft en geconstrueerd is, daarin zitten geometrische en vele andere patronen. Maar er zijn er die bewust bepaalde patronen gaan maken met daarachter kwaadaardige bedoelingen. Ook hun eigen verantwoordelijkheid.

       /   Reply  / 
    2. Ariadne

     Je hebt helmaal gelijk Karin. Maar heilige geometrie is toch iets anders dan gewone geometrie. De HG is toch iets anders dan gewone geometrie. Die raakt meer de essentie. Ik was vroeger op school een oen in algebra etc. zoals wel meer vrouwen, maar de HG boeie mij meteen en ik had er weinig moeite mee. Daarbij leer je ook dat gewone tonn en boventonen direct verbonden zijn met de HG. Dan snap je wook waarom oude volkeren altijd drummen en zingen voor een ritueel/ Zelfs een steen krijg je er wakker mee, als je maar de goede tonen kent. Dit soort zaken is zo lang voor ons verborgen gehouden, maar komt tegenwoordig in een rap tempo tot ons. En Karin, als ik het kan…..

     Patronen worden altijd bewust gemaakt anders heeft het niet de energie die ze nodig hebben. Kijk naar het Capitol in Rome en Washington, het stratenplan daar (overigens een uil!) en eigenlijk alles. Want alles is HG. En de bedoelingen erachter zijn wel duidelijk. Alleen in de goede handen werkt het positief zoals altijd en hoe meer mensen het weten hoe groter de kans om ze een koekje van eigen deeg te geven.

       /   Reply  / 
    3. Karin

     Dus ze hebben het altijd verkeerd begrepen, want alles is HG, zeg je. Dus het moet zijn, de vader, de zoon en de Heilige Geometrie? Ach, zo….

       /   Reply  / 
 5. Ariadne

  Nee, de vader is de zoon is de alles, want alles is 1. Zelfs Genisis is uit te leggen in HG.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>