Je zoekt je vader en hoort….. Charles Manson is je vader. Oef

Zagen we gisteren al een ontluisterende verhaal over mister Helter Skelter, Charles Manson vandaag lees je het verhaal van een man die op zoek ging naar zijn vader en ontdekte dat dit niemand minder dan Charles Manson is. Blij is Matthew Roberts niet echt met dit nieuws. Zou ik denk ik ook niet zijn.

‘Charles Manson is mijn vader’

AMSTERDAM -  De zoektocht naar zijn biologische vader heeft een 41-jarige Amerikaanse geadopteerde man de stuipen op het lijf gejaagd. Zijn vader blijkt de beruchte seriemoordenaar en verkrachter Charles Manson…

     

Foto: EPA

Matthew Roberts raakte na de ontdekking in een depressie. Hij heeft inmiddels contact gezocht met zijn vader, die in de gevangenis in Californië zit. Manson bevestigde dat hij zijn vader kan zijn, schrijft The Sun.

Hitler

“Ik kon niet geloven dat ik zijn zoon ben. Het voelt alsof je te horen krijgt dat Adolf Hitler je vader is”, zegt Roberts, die is opgevoed door zijn adoptieouders. Hij kwam twaalf jaar geleden in contact met zijn biologische moeder.

The Family

Zijn moeder, ‘Terry’, vertelde dat ze in de jaren zeventig verliefd werd op Charles Manson. Ze ging met hem en zijn volgelingen mee naar San Fransisco, waar ze werd verkracht. Toen ze het kind afstond ter adoptie, wist ze dat het van Manson was.

De inmiddels 75-jarige Manson pleegde samen met zijn volgelingen, die The Family genoemd werden, in de zomer van 1969 9 moorden. Ze vermoordden onder meer de zwangere Sharon Tate, vrouw van filmregisseur Roman Polanski.

Vegetariër

Roberts, die bang is dat hij het gewelddadige gedrag van zijn vader heeft geërfd, zegt dat hij in tegenstelling tot zijn vader gruwt van geweld. “Mijn held is Ghandi. Ik ben tegen geweld, ik ben een vredelievend persoon en een vegetariër.”

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Kunstgebit Charles Manson naar museum…
Lees ook:Deel 3 Charles Manson Family
Lees ook:Wie is Charles Manson? Sekteleider? Geniale Gek?
Lees ook:Deel 4 Charles Manson Family
Lees ook:Deel 5 Charles Manson Family

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Je zoekt je vader en hoort….. Charles Manson is je vader. Oef

 1. Roos

  Ik zou het ook zeker niet leuk vinden als bleek dat zo’n figuur mijn vader was. Gelukkig maar dat hij een heel andere inborst heeft.

    /   Reply  / 
  1. Isabel Blanco Auteur

   Inderdaad he.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>